- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
ben de ailenizi haklı buluyorum
madem duygusal bir bağ yok aranızda siz de mantık açısından yaklaşın duruma,ailenize hak vereceksiniz
siz istiyormusunuzki cevrenizden bunca olumsuz duyuma ragmen yardım istiyorsunuz orayı anlayamadım hani siz çok istersiniz fln da etraf böle diyor napmalıyım diye sorarsınız ama sizde tanımıyorsunuz ve kendi düşüncenizide yazmamışsınız :44: herseyden önemlisi o onu öğrensek önce daha sağlıklı olurdu yorumlar
ayyyy resimdeki bebişi yerimmm ben ya senin çocuğunmu masallah :))himm aileniz hakkli hayatta hersey para olmamasina ragmen onsuz yasanmiyor..inana bana evlendikten sonra bazi seyler resmen dokuluyor..eger cokta sevmiyorsan bir zaman sonra parasizliga dayanamazsin..kaldiki ailenin maddi durumu iyiken senin bunun ustunde biri ile evlenmem gerekiyorki esitlesin..hakkinda hayirlisi olsun ama bana sorsan tercih edermiyim etmem..
ya canım hakkında kim hayırlıysa o olsun kaderin inşş. ama bi konusmayla kafa yapısının uyduğunu nasıl anladın yada neye göre uyuyo bu tartışılır senen iysimi dua et hayırlıysa olsun değilse olmasın diyeBen konusma fırsatı buldugum sure ıcerısınde kafa yapılarımızın uyustugunu gordum. Aslında tam olarak tanıdıgım soylenemez tabıı ama bılmıyorum ıcımden bır ses 'o' dıyor.. Yanıltıyor mu benı içimden gelen bu ses bilmiyorum... :/
ayyyy resimdeki bebişi yerimmm ben ya senin çocuğunmu masallah :))
yaaa bide kime bakarsan ona benzer derler ya sende buna cok bak hakkaten cok tatlı ya hayırlısıyla doğsun inşş:) benimki daha karnimde teyzesi 15 gun sonra katilacak insallah...ama bebek cok tatli dimi ben cok severek koydum resmi..benimkide hemen hemen buna benzer heralde..bizim ailenin cocuklarina cok benziyor diye koydum..
ya canım hakkında kim hayırlıysa o olsun kaderin inşş. ama bi konusmayla kafa yapısının uyduğunu nasıl anladın yada neye göre uyuyo bu tartışılır senen iysimi dua et hayırlıysa olsun değilse olmasın diye
canım ben herkesin aksine sunuda eklemek istiyorum o lise sen üniv. mezunusun die arada ucurumlarda yok kültür olarak bakarsak ben nice doktorların arabasını çizdirdi die karısına lise mezununun demiyeceği lafları dediğini duydum yani kişinin kendisini geliştirmesiyle alakalı ama maddi olarak bakarsak seninde çalışacağın kesinmi herşey para değil tabi bulunduğun ortamın hayat koşulları pahalılğı ucuzuğu vs. yada karsındakının işi sana güven vermıyorsa gecinmenize onada bişi diyemem tabiBelkıde kendını, beklentılerını, ısteklerını, hedeflerını cok ıyı ıfade etmıs olmasındandır..:/ tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın ınsallah hayırlısı olurr..
belirttiginiz noktalarin 1 tanesi haric hepsi maddi sayilicak sebebler. Adam olmak malesef okumayla olmuyor, mal mülk sahibi olmak bugünden yarina olmuyor .Hem demislerki güvenme güzelligine bir sivilce yok eder güvenme zenginligine bir kivilcim kül eder...
Eger imkaniniz varsa es adayini daha yakindan tanimaya calisin mali mülkü el ele yaparsiniz
sen şimdi eğitim fakültesi mezunu, öğretmen adayı mısın???? yazık vallahi çok yazık...
ben sizi eş adayınızla denk görmedim açıkcası. madem görücü usuluyle evleneceksiniz, kendinize denk birisini bulun her açıdan..
bir heves, birazcık beğendim, elektrik aldım diye evlenilmez.
hem siz daha atanacaksınız, memur bulursunuz mesela. daha neler çıkar karşınıza acele etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?