fikirlerinize ihtiyacım var istifa etme limiyim korkuyorum

tigris_

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
45
11
288
arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var 1 yıllık evli ve 6 yıllık bankacıyım. banka çalışma şartlarına katlanamıyorum ve istifa etmek istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum. hergün saat 9-10 da çıkmaktan, ezilip rencide edilmekten birde müşteri kaprisinden bıktım usandım. defalarca istifa etmek istedim fakat ailemin düzelir alışırsın geçer demeleriyle 6 seneyi devirdim.çok psikolojim bozuldu ara ara bunalımlara girdim çok ağladım. artık bu işe katlanamıyorum ailem evde sıkılırsın biz ayrılda demeyiz ayrılmada demeyiz diyip sıyrılıyorlar eşim ise senin kararın diyor hem sana bakarım diyor biryandanda 2 maaş ile daha rahat oluruz bu yaşına geldin sen bileceksin diyor. maddi dururumuz orta halli. aslında istifaya karar verdim ama sonrasında iş bulmam çok zor küçük yazlık bir ilçede yaşıyorum yeni bir iş bulmam çok zor. bugune kadar kendi ayaklarım uzerinde durdum hem işten istifa etmek istiyorum hemde eşimin eline bakmak zorunda kalmak fikri zoruma gidiyor ya maddi sıkıntılarımız olursa ya olurda kendime bakmak zorunda kalırsam ne yaparım diye çok korkuyorum. müdürüme istifa edeceğimi söyledim izindeyim ve geri dönüp vazgeçtim demek ayrıca zoruma gidiyor ki geri dönsem bile nekadar katlanabilirim bilmiyorum. biryandan maddi özgürlük ama mutsuzluk artık sağlığım bozuldu. biryandan da ev hanımlığı, eşinden harçlık almak ve birsürü belirsizlik yani işimden ayrılmazsam çok mutsuz olucam eminim belki ileride yine bu duruma gelicem ama ayrılırsam ne olacak bilmiyorum bu riski almalımıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var

bence kesinlikle sıkıldıgınız bir işi yapmayınız , böylee hani kataloglardan brişeyler falan satııyorya öyle birşeye abone olabilirsiniz hem sıkılmassınız hemde ek bir gelir olur akmasada damlar yanii

evet haklısınız mutsuz olduğum bir işte hemde saatlerce çalışmak çok zor

İstifa etmeden önce yapabileceğiniz işleri araştırmanızı, bunların analizini çıkarıp bulunduğunuz yerdeki imkanları öğrenerek kararınızı vermenizi öneririm.Hem kendinizi ölçmüş olursunuz hem de belki istifa etmeden önce yeni bir işe başlıyor olursunuz.

yok ama çok var etrafımda ve işini çok severek yapanına rastgelmedim ama tabii sevenlerde vardır , sosyal insanlar genelde sevmiyor bankacılıgı

sevenide vardır muhakkak evet... 6 yıldır kaybettiklerime yanıyorum hayatımı doyasıya yaşayamadığımı düşünüyorum... bomboş iş ve ev arasında gidip gelen bir hayat. evlendim evliliğimden birşey anlamadım hergün evegeç saatlerde stresli ve yorgun gelmek... ara ara depresyona giriyorum hayattan koptum resmen ama istifa edersem ozaman ne yapacağım? bu yoğunluğun ardından kocaman bir boşluk ve eşime maddi açıdan bağımlılık...

eşinize bagımlı olmak cidden zor ama böyle bir hayatıda haketmiyorsunuzdur bence derhal ayrılın , parttime bile olsa bir iş bulamazmısınız yaşınızıda bilmiyorum ama internet üzerinden işler var evde yapabileceginiz falan

Bankaların hepsinin mesaisi 17:00'da bitmiyor mu? Ben öyle biliyordum.. :26: Ayrıca çok zevkli bir iş gibi gelir bana.. Ama sizi bilemem tabi.. Kararınız ne olursa olsun pişman olmazsınız umarım.

28 yaşındayım yazlık bir ilçede çalışıyorum sezon kapanıyor artık internet üzerinden evde iş yapmak fikri çok cazip araştırdımda aslında telefonla anket yada pazarlama, müşteri bulma amaçlı işler genelde... siz çalışıyormusunuz?

okuyorum ben, evet o tarz işler çok uygunbence hem eviniz rahatında hem maddi açıdan bir destek hemde sıkılmazsınız , güvenilirlikte şart gibi , bende araştırıyım sizin için biraz

okuyorum ben, evet o tarz işler çok uygunbence hem eviniz rahatında hem maddi açıdan bir destek hemde sıkılmazsınız , güvenilirlikte şart gibi , bende araştırıyım sizin için biraz

keşke bende öğrencilik günlerine dönüp herşeyi başa alabilseydim. ilginize teşekkürler :)

keşke bende öğrencilik günlerine dönüp herşeyi başa alabilseydim. ilginize teşekkürler :)

merhaba , mesajınıızı okudum gerçekten şu anda benim durumumu yaşamışımızınz,
bende şu anda ikilemdeyim istifa edip etmemek arasında kaldımm
merak ettiğim siz ne yaptınız , istifa ettinizmi şimdi ne yapıyorsunuz, hayatınızı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…