arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var 1 yıllık evli ve 6 yıllık bankacıyım. banka çalışma şartlarına katlanamıyorum ve istifa etmek istiyorum ama sonrasından çok korkuyorum. hergün saat 9-10 da çıkmaktan, ezilip rencide edilmekten birde müşteri kaprisinden bıktım usandım. defalarca istifa etmek istedim fakat ailemin düzelir alışırsın geçer demeleriyle 6 seneyi devirdim.çok psikolojim bozuldu ara ara bunalımlara girdim çok ağladım. artık bu işe katlanamıyorum ailem evde sıkılırsın biz ayrılda demeyiz ayrılmada demeyiz diyip sıyrılıyorlar eşim ise senin kararın diyor hem sana bakarım diyor biryandanda 2 maaş ile daha rahat oluruz bu yaşına geldin sen bileceksin diyor. maddi dururumuz orta halli. aslında istifaya karar verdim ama sonrasında iş bulmam çok zor küçük yazlık bir ilçede yaşıyorum yeni bir iş bulmam çok zor. bugune kadar kendi ayaklarım uzerinde durdum hem işten istifa etmek istiyorum hemde eşimin eline bakmak zorunda kalmak fikri zoruma gidiyor ya maddi sıkıntılarımız olursa ya olurda kendime bakmak zorunda kalırsam ne yaparım diye çok korkuyorum. müdürüme istifa edeceğimi söyledim izindeyim ve geri dönüp vazgeçtim demek ayrıca zoruma gidiyor ki geri dönsem bile nekadar katlanabilirim bilmiyorum. biryandan maddi özgürlük ama mutsuzluk artık sağlığım bozuldu. biryandan da ev hanımlığı, eşinden harçlık almak ve birsürü belirsizlik yani işimden ayrılmazsam çok mutsuz olucam eminim belki ileride yine bu duruma gelicem ama ayrılırsam ne olacak bilmiyorum bu riski almalımıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var
bence kesinlikle sıkıldıgınız bir işi yapmayınız , böylee hani kataloglardan brişeyler falan satııyorya öyle birşeye abone olabilirsiniz hem sıkılmassınız hemde ek bir gelir olur akmasada damlar yanii
evet haklısınız mutsuz olduğum bir işte hemde saatlerce çalışmak çok zor
bankacılık banada hep sıkıcı gelmiştir , tahsiliniz nedir ? //////////
üniversite mezunuyum sizdemi bankacısınız yoksa ?
yok ama çok var etrafımda ve işini çok severek yapanına rastgelmedim ama tabii sevenlerde vardır , sosyal insanlar genelde sevmiyor bankacılıgı
sevenide vardır muhakkak evet... 6 yıldır kaybettiklerime yanıyorum hayatımı doyasıya yaşayamadığımı düşünüyorum... bomboş iş ve ev arasında gidip gelen bir hayat. evlendim evliliğimden birşey anlamadım hergün evegeç saatlerde stresli ve yorgun gelmek... ara ara depresyona giriyorum hayattan koptum resmen ama istifa edersem ozaman ne yapacağım? bu yoğunluğun ardından kocaman bir boşluk ve eşime maddi açıdan bağımlılık...
eşinize bagımlı olmak cidden zor ama böyle bir hayatıda haketmiyorsunuzdur bence derhal ayrılın , parttime bile olsa bir iş bulamazmısınız yaşınızıda bilmiyorum ama internet üzerinden işler var evde yapabileceginiz falan
28 yaşındayım yazlık bir ilçede çalışıyorum sezon kapanıyor artık internet üzerinden evde iş yapmak fikri çok cazip araştırdımda aslında telefonla anket yada pazarlama, müşteri bulma amaçlı işler genelde... siz çalışıyormusunuz?
okuyorum ben, evet o tarz işler çok uygunbence hem eviniz rahatında hem maddi açıdan bir destek hemde sıkılmazsınız , güvenilirlikte şart gibi , bende araştırıyım sizin için biraz
okuyorum ben, evet o tarz işler çok uygunbence hem eviniz rahatında hem maddi açıdan bir destek hemde sıkılmazsınız , güvenilirlikte şart gibi , bende araştırıyım sizin için biraz
keşke bende öğrencilik günlerine dönüp herşeyi başa alabilseydim. ilginize teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?