Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Doğruya doğru illa bi problem olması gerekmez bende hamileyim şuanda özel hastanede doğum yapacağım. Bu tercih meselesi. Kafaniza bu kadar takmayın .
Benimde ablamın kayınvalidesi kendisinde kalıyordu. ( kocası vefat edince ) oda bu maddi konularda kendisine göre harcama yapardı. Kendisi istediği şekilde evlatlarına para yardımı yapardı sırasıyla. O yüzden bu tarz işlere zaten müdahale edilmemeli kadın isterse yapar istemez se de yapmaz.

Kayınvalidenizin maaşını siz mi alıyorsunuz
Eğer böyleyse evet haklı olabilirsiniz bir yerde benim param vermek istemiyorum diyebilirsiniz
Ancak kayınvalideniz parayı kendisi kullanıyorsa müdahale etmeye hakkınız yok ve rahatsız olmanız da tuhaf
Ama sanırım parasını siz alıyorsunuz

Parasını ben almıyorum iki oğlu arasında paylastiriyor zaten

Niye kvden bekiyorlarki eşi çalışmıyormu?
Yani kız istiyor diye ona kızamassın.
Eltin canının değerini kiymetini biliyor demekki.
Sen bilmedin istemedin diye oda öyle olacak diye birşey yok.

İki oğlu arasında paylaştırıyor demek sizin de boğazınızdan o para geçiyor demek arkadaşım.
O yüzden kadının eltiye para vermesine müdahale ediyorsunuz. Bu çok yanlış bir şey. “Doğum etmek”, yaşlı kadın maaşını paylaşmak kavramları hayatınızla ilgili ipucu veriyor zaten.

Bu durumda rahatsız olmanıza gerek yok. Çünkü para zaten sizin cebinize girmiyor

Benim neneme üç elti sırayla baktı. O ay bakan o ayın maaşını aldı. Nenemin parayı kullanacak akli melekeleri yoktu gerçi. Bu hale gelmeden önce kendisi alıyordu parasını

Niye kvden bekiyorlarki eşi çalışmıyormu?
Yani kız istiyor diye ona kızamassın.
Eltin canının değerini kiymetini biliyor demekki.
Sen bilmedin istemedin diye oda öyle olacak diye birşey yok.
Çalışıyor durumları da çok iyi ihtiyacı bile yok yani altınları var kendi harcasın yapsin dogumunu

Tam bakan almış bak gelseydi de bir başka yengen bakarken öbür yenge parasını alsaydı bak bakalım ozman kıyamet kopmuyormuydu

Haklisiniz eltiniz cok fitne biri kv parasini istiyorsa otursun o baksin ozaman verdirmeyin kendine guvenmiyorsa dogurmasaymis yada gitsin kendi annesinden istesin

Tam bakan almış bak gelseydi de bir başka yengen bakarken öbür yenge parasını alsaydı bak bakalım ozman kıyamet kopmuyormuydu
Evet ama parayı zaten siz almıyorsunuz. Sizden kesip eltiye gitmiyor yani.
Orda demek istediğim bakana bakıcı parası verilse bakanda daha az külfet hissederdi. Bizde anayı babayı çocukları değil gelinler bakıyor maalesef. Bir de anamı babamı baktım diye sevap aldıklarını falan da düşünüyorlardır. Kaynananızın parası kaynananızındır karışmaya hakkınız yok aslında bu hakkı kendinizde nerden buluyorsunuz onu da anlamadım. Siz de sebepler bulup isteyin para madem. Onlar yiyeceğine siz yiyin

Ama şey de haklısınız tabi insan der kendisini istemiyorsun ama parasını istiyorsun hayırdır. Onuda kaynananızın kendisi düşünsün

Banane tqbiki karışmıyorum sadece üslubu çok yanlıştı oyuzden yani neden öyle bir uslubla istenir ki para zaten aile akrabalarda hep derler ebru Birtane diye onuda fazlaa istemezler o da zannediyor ki aylığını ben yiyorum galiba ona dayanarak istiyor

Haklisiniz eltiniz cok fitne biri kv parasini istiyorsa otursun o baksin ozaman verdirmeyin kendine guvenmiyorsa dogurmasaymis yada gitsin kendi annesinden istesin
Valla sizin gibi benim gibi düşünen 2 3 kişi çıktı anlamıyorum bu insanları cideen üslubu da çok yanlıştı zaten kayinvalidem vermicegini dile getirince de küstü demmekii parası için saygı duyuyor

Ya özelde doğurabilir de yani kaynanaya niye ödetiyor kaynana mı hamile bıraktı. Garip bitarafına da güvenmeyen özel diye tutturunca bana da garip geliyor açıkcası. Benim durumum çok şükür iyi kendimize ait bi gelirimiz varlığımız var doğum yaparsam tabikide özel de yapacağım ama kendi paramızı kendimiz ödeyeceğiz ne münasebet kayınvalideye ödetmek. Öderse ödesin karışmazdım da elti biraz garip geldi kayınvalidemi çok severim eltim yok henüz ama olursa vay haline paylaşamam eşimin ailesini tıpkı eltilerin savaşındaki büyük gelin gibi olurum heralde

Çalışıyor durumları da çok iyi ihtiyacı bile yok yani altınları var kendi harcasın yapsin dogumunu
Kaynananızda da akıl yok bu arada. Ben onun yerinde olsam giderim yerleşirim bir huzurevine. Maaşımı da kimseye vermem. Oh mis gibi.
Kadına bakıyorum diyorsunuz,bedava bakmıyormuşsunuz,parasını eşiniz alıyormuş, yetmiyor kadının parasını nereye nasıl harcayacağına da karışıyorsunuz.

Lafı nerenizden anliyorsunuz parasını aldığımız felan yok oda bakmadığı halde para istiyor alıyorlar ama birde ordan düşünün neden huzur evine gidip yerleşecek ki gayette benim yanım da huzurlu kendi nereye ve kime nekadar miktarda vermek isterse veriyor sadece ben daha uzaman kadar 1 tlsini istemedim istemem de buda benim yapım saçma sapan konuşmayniz haddiniz kadar cevab veriniz

Parasını iki oğlu arasında bölüştürüyor ne demek?
Parası sizin de cebinize giriyor demek.
Kadın sizin yanınızda huzurlu değil,çünkü eltiye para vermek isterken siz engel olmuşsunuz. Bu şartlarda huzurlu olması mümkün değil yaşlı bir kadının.

Bu koşullarda bir yaşlı kadına ne bakın,ne de parasını vereceği kişileri tayin edin. Karışmayın. İstediğine versin. İster doğum yapacak eltiye versin,isterse sokak köpeği doyursun. Sizi ilgilendirmez.

Güvenmeyen özelde doğum etmesin derken maddi yönden dedim

Ozman gel kayanamla, sen ilgilen sana versin parasını laf oraya kadar gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…