fikirlerinize ihtiyacım var sizce ne yapmalıyım ??

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
merhaba arkadaşlar.. benim derdim iş ama şöyle anlatayım yeni mezun oluyorum haziranın 1 inde eylülün 10 unda düğünüm var sıkışık bir durumdayım ilk önce haziran ayında ya da agustos ayında yapmam gereken 6 haftalık bir stajım var ben daha önce stajımı izmir'in en büyük şirketlerinden birinde yaptım çok memnun kaldım tekrar orda staj yapma hakkım var ama ben stajdan sonra çalışmak istiyorum eğer o şirket olursa çok iyi olucak ama belli değil kalıp kalamıcağım birde bi iş buldum hemen başlayabilirim devamlı hem stajım içinde olcak hemde para kazanıcam yol yemek onlardan ama eylülde düğünüm var kimse bana 2 aylık elemana izin vermez diye düşünüyorum yanlış mıyım kızlar :S sizce eylül sonunda mı iş aramaya başlıyım fark etmişinizdir ki çok kararsızım lütfen yardımm edinn

git iş yeriyle görüş durumunu anlat.ona göre devam edersin

Son düzenleme:
git iş yeriyle görüş durumunu anlat.ona göre devam edersin

daha önce staj yaptığım iş yerini istiyorum umarım olur ama emin olabilir işte evlendim diye o kadar yıl okuduktan sonra evde oturmak istemiyorumm

işe girmek istediğin şirketle görüş canım izin verirlese hemen gir izin veremeyiz derlerse ancak düğünden sonra olur heralde değilmi?

verirler belki görüşme yaparken durumunuzu anlatırsınız,diğer işinde olup olmama olasılığı var staj kesin sanırım.Hangisi size daha uygunsa staj yapıcağınız yerlede işin devamlılığını şimdiden konuşun bence buna göre karar verirsiniz,orda staj yapmaya karar verip,iş devamlı olmazsa diğer yeride kaybetmiş olmayın sonra

işe girmek istediğin şirketle görüş canım izin verirlese hemen gir izin veremeyiz derlerse ancak düğünden sonra olur heralde değilmi?

evet düğünden sonra canım yani eylül işte düğünden bi gün sonra başlayım işe o sorun değil ama bunu kabul ederler mi bilmiorum istiyorum aslında düğüne kadar çalışıp 3 5 aylık atmış olurum kenara ama izin sorun işte du bakalım

aynen ben sizin gibi düşünüyorum staj yapcağım yer kesin zaten beni ilk stajımdan beri sürekli istiyorlardı çok iyi bi şirket ad verebilir miyim bilmiyorum ondan vermiyorum ama o şirketi çok istiyorum ya kumar oynucam stajı yapcam sonunda kalıp kalmıcağımı görcem (diğer işi kaybetmiş olcam ) ama istediğim şirket olursa da hem maaş açısından hem kariyer açısından çok faydalı olucak

staj yapıcağınız şirketle işin devamlı olup olmayacağı konusunu görüşün,ona göre karar verin bence

olumsuz bakma bence baştan anlaşır rica edersen anlayış gösterirler diye tahmin ederim
ablamda 1 ay çalışıp düğün yapmıştı veriler izin
bu arada sen yine düğünden bi gün sora gitme istersen

evet haklısın bi anda söyledim gitti

evlilik için neden bu kdr acele ettiniz..önce okulunuzu bitirseydiniz stajınız tamamlayıp güzel bir işiniz olsaydı garanti..ondan snra düğün tarihi belirlemeliydiniz bence..

evlilik için neden bu kdr acele ettiniz..önce okulunuzu bitirseydiniz stajınız tamamlayıp güzel bir işiniz olsaydı garanti..ondan snra düğün tarihi belirlemeliydiniz bence..

acele etmedik aslında düşündüğümüz şekilde gelişio bi yerde haklısınız söylediğinizde ama zaten 5 yıllık bi ilişkiyi 2 yıllık nişanlılığı daha fazla uzatmak istemiyoruz sorun benim işim aslında kimse bişi demiyo ama ben onca yıl okudum mesleği zaman kaybetmeden icra etmek istiyorum düşüncen için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…