Fikirlerinize ihtiyacim var 🙁

Geçen gün bir sokak röportajı izledim instagramda soru şu
"şimdiki aklınız olsa evlenir miydiniz" büyük bir çoğunluk asla evlenmezdim diyor bir tane adam da 30 lu yaşlarda Allah seni inandırsın her gün kavga ediyoruz ama ikimizde birbirimizi çok seviyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Eşim beni çok seviyor değer veriyor yazmışsınız Siz sevme deger verme gormemişsiniz hayatınızda. Bak olaylar böyle olsaydı eşinizin sizi sevdiğini anlardım. Çok yorgundum çocukları asiya götürdüm.o ara eşim eve gelmiş benim yorgun olduğumu görünce bir şeyler hazırlamis birlikte yedik ev dağınıktı eşim sen dinlen ben toplarım dedi. Böyle yazsaydınız ortada sorun olmazdı zten..
Yazdığınizi bi okuyun. Yok çayı vermemişsin yok dediği an dediğini yaommaissin. Hâlâ daha gitsem beni ozler mi yazmışsın. Diğer gün canım li cicimli konuşuyorsun..Biraz özgüven öz-saygı gurur olsun lütfen..Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Böyle insanlarla evli kalmak bence muhakeme yeteneğini azaltıyor mesela siz
Çayı kendisi koyabilir siz onu bakıma almadınız hayat arkadaşı olarak evlisiniz.
Fiziksel engelli değilde ruhsal sorunları var
Siz de o haklıymış gibi davranıyorsunuz

zaten bu adam başkasıyla evli kalamazdı.
Ciddi değilsinizdir umarım

İyi ki bir boşanmayı öğrenmişsiniz öncelikle halledilebilir bir durumsa niye boşansin kadın.Size de tavsiyem erkeklerin peşinden o kadar gitmeyin ya bırakın o sizin peşinizden koşsun erkekler avlamayı sever av olmayı değil hatasını görmesine izin vermeden hemen canım cicim olur mu ya
Ayol yeni öğrenmedim üye olduğumdan beri derim ben bunu. :rolleyes:
Kaçan kovalanır klişesiyle mi kurtarılacak/düzelecek ölüm tehditleri ve sağa sola saçılan kırıp dökülen eşyalar?

Merhabalar .
Benim sikintim su bayanlar esimi cok seviyorum ayni sekilde oda beni cok seviyor ve deger veriyor .fakat ben her zaman evdeyim 3 tane cocugumla evimle isimle hasir nesir olan bir insanim kimseyle ugrasmam isim olmaz kendi halimde bir insanim esim her ne isterse birkere istediginde yapilsin edilsin ister bnden bir bardak cay istedi belki arka arkaya 10 defa soyledi bunu cay verirmisin diye cocugumu asiya goturdum ve ev cok daginikti bir yandan ev temizlerken bir yandanda esimin istedigi cayi verme pesindeydim ama ev daginikligina taamul edemem asla huy olmus bnde artik sonra hic huyu degildir cayi verdim ve ip koptu acti azini yumdu gozunu normalde yapmaz bn kac kere istedim bu cayi neden benim bu evde istedigim hemen olmuyorda neden birkere dememde gelmiyorda ben sen ne desen yapmiyormuyumda karsiligini boylemi veriyorsunda iyce bagirdi cayi bir yana bardagi bir yana firlatti kirdi cicegimin saksisini tekmeyle vurdu yere sacildi kumlar .sonra beni itti git surdan oldurcem seni simdi diye suratima kapatti kapiyi sonra bn ertesi gun normal davrandim canim fln filan diye surat 5 karis konusmucanmi dedim yok dedi bna bnde dedim sen bilirsin dedim normalde hep gozu onunde oldugum icin birbirimizi ozleyemiyoruz sizde kayinvalidem bizde onunla birlikte gitsemmi evden ayrilsam konusmasammi hic bu donemde nasil olur memleketemi gitsem baya bi gozu onunde gorunmesem nasil olur sizce pisman olurmu ozlermi bnimle tavirli konusmuyor ne yapmali sizce
Evden ayrılmayı adam pesinizden gelsin diye mi yapacaksınız🤦🏻‍♀️
Bide cnm demek nasıl icinizden geldi
Zıkkım ic derim pardon da🤯

Açıkçası bu evliliklerde erkekler böyle konuşmaya cesareti nasıl buluyorlar. Zihnimde şu canlanıyor.Her gün muntazam yemeği hazır ev temiz kıyafetleri ütülü çocuklarına bakılıyor. Erkek eve gelince terlikleri verilip istediği yapılıyor. Hemen sofrası kuruluyor. Her zaman. Sen bilirsin aşkım deniliyor karşı çıkılmıyor sonrasında bir kere çay vermeyince mi böyle oluyor. Yanı nasıl bir evlilik ici iletiismijiz var. Yanı siz hep evde işleri yaoan düzenleyen konumda misiniz da eşiniz alıştığı düzen bozulunca böyle kızdı.

Bi kere isteyince hemen getirecek hizmetçisi var sanki karşısında.Adamın her sıkıntılı hareketinde yüz vere vere kafana geçirmediği kalmış kapıyı.Memlekete gideceğine azda sen göster dişini

Merhabalar .
Benim sikintim su bayanlar esimi cok seviyorum ayni sekilde oda beni cok seviyor ve deger veriyor .fakat ben her zaman evdeyim 3 tane cocugumla evimle isimle hasir nesir olan bir insanim kimseyle ugrasmam isim olmaz kendi halimde bir insanim esim her ne isterse birkere istediginde yapilsin edilsin ister bnden bir bardak cay istedi belki arka arkaya 10 defa soyledi bunu cay verirmisin diye cocugumu asiya goturdum ve ev cok daginikti bir yandan ev temizlerken bir yandanda esimin istedigi cayi verme pesindeydim ama ev daginikligina taamul edemem asla huy olmus bnde artik sonra hic huyu degildir cayi verdim ve ip koptu acti azini yumdu gozunu normalde yapmaz bn kac kere istedim bu cayi neden benim bu evde istedigim hemen olmuyorda neden birkere dememde gelmiyorda ben sen ne desen yapmiyormuyumda karsiligini boylemi veriyorsunda iyce bagirdi cayi bir yana bardagi bir yana firlatti kirdi cicegimin saksisini tekmeyle vurdu yere sacildi kumlar .sonra beni itti git surdan oldurcem seni simdi diye suratima kapatti kapiyi sonra bn ertesi gun normal davrandim canim fln filan diye surat 5 karis konusmucanmi dedim yok dedi bna bnde dedim sen bilirsin dedim normalde hep gozu onunde oldugum icin birbirimizi ozleyemiyoruz sizde kayinvalidem bizde onunla birlikte gitsemmi evden ayrilsam konusmasammi hic bu donemde nasil olur memleketemi gitsem baya bi gozu onunde gorunmesem nasil olur sizce pisman olurmu ozlermi bnimle tavirli konusmuyor ne yapmali sizce
Allahtan eşiniz size değer veriyormuş.Peki ya vermesiydi?

Çayını kendi alamıyor mu? Bir de ortalığı yıkmış ya hu. Sizde canım cicim dediniz öyle mi. Gerçekten anlayamıyorum...
Enelde bn bise istedigim ne olursa olsun peki karicim der oyle bir insan saygi ve saygi hep var ama ilk defa patladi neden bn birkerede ne desem yapiyorsa o dedigindede aynisini goremiyormus

Eşiniz değer veriyor seviyor öyle mi?

Sizin değeriniz baya düşükmüş o zaman.. :KK9:

Ben çay vermedim diye ortalığı kırıp dökecek adam daha anasından doğmadı diyemem böyle çok var piyasada da. Ben öyle bir adamla yaşamam işte. Ama siz size küsmüş diye dertleniyorsunuz.

Dert etmeyin daha çok şey yaşayacaksınız. Bu evrim sürecini tamamlayamamışla. 🦍

Eşiniz değer veriyor seviyor öyle mi?

Sizin değeriniz baya düşükmüş o zaman.. :KK9:

Ben çay vermedim diye ortalığı kırıp dökecek adam daha anasından doğmadı diyemem böyle çok var piyasada da. Ben öyle bir adamla yaşamam işte. Ama siz size küsmüş diye dertleniyorsunuz.

Dert etmeyin daha çok şey yaşayacaksınız. Bu evrim sürecini tamamlayamamışla. 🦍
Ne demek istediniz bi insan bunabilir ekonomik kiriz masraflar insanlar bunala bilir ilk olan bisey icin esine abuk sabuk davranan erkekler katogorisine mi giriyor yani bumu

Back
X