Fikirlerinize ihtiyacim var 🙁

Ne demek istediniz bi insan bunabilir ekonomik kiriz masraflar insanlar bunala bilir ilk olan bisey icin esine abuk sabuk davranan erkekler katogorisine mi giriyor yani bumu
Ekonomik kriz masrafları var diye dusunup bır kerelik der hosgorurum diyorsun madem bizden ne istiyorsun?
Abuk subuk davranan erkek kategorisine girmiyor, karısına deger vermeyen erkek kategorisine giriyor.

Ekonomik kriz masrafları var diye dusunup bır kerelik der hosgorurum diyorsun madem bizden ne istiyorsun?
Abuk subuk davranan erkek kategorisine girmiyor, karısına deger vermeyen erkek kategorisine giriyor.
Evden gitmelimiyim sizce gidicem dedim iyi git dedi dusunmeden

Canim li cicimli konusmaya devam edin sizi öldürene kadar🤦‍♀️ Cidden siz iyimisiniz? Bunu disardan biri yazmis gibi bir okuyun.
Esim iyi bir insan aslinda ama bu yaptigina cok saskinim ilk oluyor sakin bir insandir genelde o bni idare eder

Evden gitmelimiyim sizce gidicem dedim iyi git dedi dusunmeden
Adam net zaten. Saygısız okuzun tekı. Istedıgı dk cay vermedin diye bir evı balyozla kırmadıgı kalmıs.
Git demesi cok normal.
Ozlesın diye gideceksen gitme bosuna, ozleyecegını sanmiyorum.

Ne demek istediniz bi insan bunabilir ekonomik kiriz masraflar insanlar bunala bilir ilk olan bisey icin esine abuk sabuk davranan erkekler katogorisine mi giriyor yani bumu

Bacım bak benim eşim özel harekatçı. Bu adam ölümlerden dönüp geliyor da bir kere öf demiyor. Seninkine ne olmuş. Para bazen olur bazen olmaz.Hepimiz maddi sıkıntı çekiyoruz her kesim şuan sıkıntıda. İnsanlarla hep birlikteyiz onlar değişmez zaten. Yani bunlar hep olacak şeyler. Bu adam her seferinde size mi patlayacak. El insaf. Adamı paklama boşuna kendine. Senin adamdan bir yol olmaz. Yakında öfkesi, şiddeti sana bile yönelebilir. Demedi deme.

esimi cok seviyorum ayni sekilde oda beni cok seviyor ve deger veriyor
yoo, siz iş vereninizi çok seviyorsunuz, iş vereniniz de çalışanını çok seviyor gibi duruyor buradan. :işsiz::işsiz:

KUSURA BAKMAYIN AĞIR OLABİLİR BİRAZ AMA ÇOK SİNİRLENDİM!

ortalık b.k götürürken siz çocuğu aşıya götürüp bir yandan evi toplamaya çalışıyorsunuz ama totosunu devirip yatıyor beyefendi, üstüne o nazik çizgili kaslarını azıcık çalıştırıp da kendi zıkkımlanacağı çayı almaya eriniyor... size ağzına geleni söylüyor evi yıkıyor, siz hala ne yapmalıyım diye bize soruyorsunuz bir de?

Stockholm sendromu'nu duydunuz mu hiç?

Enelde bn bise istedigim ne olursa olsun peki karicim der oyle bir insan saygi ve saygi hep var ama ilk defa patladi neden bn birkerede ne desem yapiyorsa o dedigindede aynisini goremiyormus
Ne istiyorsunuz ki itiraz edeceği?
Marka çantalar?
Şahsınıza özel araba?
Tatil bileti?

Kıyafet yemek filansa her istediğimi alır dediğiniz olması gereken o zaten almayıp ne yapacaktı zaten 🤦‍♀️

Esim iyi bir insan aslinda ama bu yaptigina cok saskinim ilk oluyor sakin bir insandir genelde o bni idare eder
Özür diledi mi? Konuştunuz mu? Madem ilk kez böyle bir şey oldu karşına al konuş derdi neymiş? Bu yaptığını nasıl değerlendiriyor? Duruma göre bakarsın. Şeyi merak ettim çayını hep sen mi veriyorsun?

Evlilik cüzdanını elinize alınca keşke eşiniz imzayla gelen bir görevler listesini de elinize tutuştursaymış. En azından sizde hudutlarınızı bilip, sınırı geçince beni neler bekliyor farkındalığına kavuşsaymışsınız. En azından bu kadar şaşırmazdınız. Alın kocanızı karşınıza güzel güzel görev tanımı isteyin. Ayrıntılı 💯 sayfalık eş-anne-gelin-akraba-komşu-evlat pozisyonlarınızı ve görev tanımlamasını yapıp imzalayıp versin elinize. Bu sayede evde kavga çıkmamış olur.

Ilk sefer için fazla değil mi saksı tekmeleyip sizi itmesi ikinci de yere atıp sizi tekmeleyecek herhalde arada gelen böyle bunalımlardan patlamalardan. Bir de madem çok iyi normalde kocanız neden hemen giderek cezalandırmayı düşünüyorsunuz. Madem her şey mükemmel cok aşk var neden özler mi diye düşünüyorsunuz. Şüpheniz mi var sizi bu kadar çok seven kocanızın özleyeceğinden 🤔

Bacım bak benim eşim özel harekatçı. Bu adam ölümlerden dönüp geliyor da bir kere öf demiyor. Seninkine ne olmuş. Para bazen olur bazen olmaz.Hepimiz maddi sıkıntı çekiyoruz her kesim şuan sıkıntıda. İnsanlarla hep birlikteyiz onlar değişmez zaten. Yani bunlar hep olacak şeyler. Bu adam her seferinde size mi patlayacak. El insaf. Adamı paklama boşuna kendine. Senin adamdan bir yol olmaz. Yakında öfkesi, şiddeti sana bile yönelebilir. Demedi deme.
Hic sorma cok inat ketum telinden vurursan bal kaymak vurmassan bilemiyorum

Ilk sefer için fazla değil mi saksı tekmeleyip sizi itmesi ikinci de yere atıp sizi tekmeleyecek herhalde arada gelen böyle bunalımlardan patlamalardan. Bir de madem çok iyi normalde kocanız neden hemen giderek cezalandırmayı düşünüyorsunuz. Madem her şey mükemmel cok aşk var neden özler mi diye düşünüyorsunuz. Şüpheniz mi var sizi bu kadar çok seven kocanızın özleyeceğinden 🤔
6 yildir hic dibinden ayrilmadim aileme bile gitmedim cok kafa dengi bi babam yok mslesef kafa dengi belki gitmicemi dusundugu icinmi herseyi kaybetme korkusu yok bilmiyorum gidersem ne olur ne dusunur

Ilginc olan nedir bn ailemle konusmuyorum iyi bir anne baba olmadilar bans hicbir zaman aile oyle guzel nisdirki bunu sadece anne babasi gercekten anne baba olanlar anlar
Ama görüşmedigini yazmamışsın ki nerden bileyim. Bazı üyeler var kocaları izin vermiyor diye aile evine gitmiyorlar öyle bişey sandım.

Anormal cunku,bosamak lazim anca kendine gelir.
Kendinize bu muameleyi mi layik goruyorsunuz gercekten merak ettim.
Kim isterki tatlim ama esimin yuzdeyle degerini bicmek gerekirse iyiligi yaptigi kotu seyleri bastiriyor acikcasi bn cesaretim yok etraffta annesiz babasiz buyuyen cocuklarin hallerine okadar acirken kendi cocuklarima bunu yapamamki ne yapiym bosasam 3 cocugumla bes para etmeyen babamami siginiyim siz soyliyin bn nd yapiym bundan sonra ne olur bilmiyorum ama bn ne yapiym ne ....

Back
X