• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var :(

Allah kabul etsin inşallah. Burada bir dua topigi acın dualarimiz sizinle kısmında hep beraber okuyalim. Sifa diliyorum

Öneriniz için teşekkür ederim. Aklıma gelmemişti, çok mutlu olurum. En kısa sürede açacağım.

Benzer bir dönemden geçiyoruz
Benim eşim zaten çok bağlanmayı sevmezdi, şimdi maddi sıkıntıları var, İnan bende sorgulasam aynı şeyleri söyler. 10 yılı aşkın evliyiz , onu en mutsuz gördüğüm dönem. Yanına gitmemizi, destek olmamı hiçbir şeyi istemiyor,

Sende çok sorgulama bence, hani kendi anlatmıyor ben sordukça söylüyor demişsin ya. Büyük ihtimal sana karşı tavrı hem hastalıktan hemde ilaçtan kaynaklanıyor, bu dönemde maddi manevi destek ol sadece, birşey talep etmemeye sorgulamamaya çalış, ona sevgini ve desteğini hissettir , su dönemde evliliğiniz ile ilgili alacağınız ciddi hiçbir karar sağlıklı olmayacak.

İnşallah depresyonu atlatırsa zor dönemde yanında olduğunu ve çabaladığını görünce aklı başına gelecektir diye düşünüyorum, umarım eski günlere dönersiniz. Bazen benim içinde çekilmez oluyor, alıp başımı gidesim geliyor ama su an benden başka da kimsesi Yok aslında, ailesine bile tam anlatamıyor durumları, oyüzden bu sürecin geçmesini bekliyorum bende. Hakkımızda hayırlısı olsun

Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Bugüne kadar beni kıracak en ufak bir hareketi olmadı. Her zaman desteği, sevgisi ve saygısı bana ve aileme sonsuzdu. Şuansa tamamen farklı birine dönüştü. Ve bu halini sevdiğini söylüyor. Beni şaşırtan da bu. Üzülüyorum hem onun için hem kendim için. Bu halini yeni yeni tanıdığım için daha sabırlı olmaya çalışıyorum. Her türlü desteği vermeye de hazırım. Size de sabır diliyorum. Umarım en yakın zamanda yuvamızda huzurumuz artar.

Önerilerin için çok teşekkür ederim, bunları duymak çok iyi geliyor. Dün drumuz da geçeceğini söyledi inşallah. İlk başlarda bana karşı daha hassastı ancak artık değil. Birlikte vakit geçirmek istemiyor. Eskiden hayır kelimesini hiç kullanmazken şuan sadece istediği şeyleri yapmak istiyor, herhangi bir sorumluluk istemiyor. Dr bu sürecin normal olduğunu söylüyor. İlk zamanlarda beraber vakit geçiriyorduk ancak şuan istemiyor :KK43:
Kiyamam sana ya, eşine geceleri sarilarak uyu canim, ondan once uyan ve yine saril. Saril adama, bi yerde okumustum. Sarilmak en dogal agri kesiciymis. Ona sevildigini bu sekilde hissettir. Konusma onunla surekli dip dibe olma ama saril. Eminimki ici ısınacaktir yavas yavas. Durum hassas olmasa farkli seyler onericemde depresyon beni aşıyo.

Kiyamam sana ya, eşine geceleri sarilarak uyu canim, ondan once uyan ve yine saril. Saril adama, bi yerde okumustum. Sarilmak en dogal agri kesiciymis. Ona sevildigini bu sekilde hissettir. Konusma onunla surekli dip dibe olma ama saril. Eminimki ici ısınacaktir yavas yavas. Durum hassas olmasa farkli seyler onericemde depresyon beni aşıyo.

Bazen ben de ne yapacağımı şaşırıyorum :( sarılmayalı çok oldu, onu da deneyeyim :) teşekkür ederim önerileriniz için :)

Bazen ben de ne yapacağımı şaşırıyorum :KK43: sarılmayalı çok oldu, onu da deneyeyim :) teşekkür ederim önerileriniz için :)
Saril tabi. Neden sarilmican. Yapiş ona vatoz gibi. İnan bazi duygulari yavas yavas canlanacaktir. Ve bence tek ihtiyaci sevgi. Pes etme canim. Suan seninle ayni durumda olsam inan ilgi manyagi yapar adami hayata döndürürdüm. Allah kimseye tasiyamayacagi yuku vermezmis. Biraz guc biraz sevgi insallaj iyi gelir size.

Back
X