Fikirlerinize ihtiyacim var

Siirsizsair

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
74
33
3
Merhabalar bu forumu disardan takip ediyordum o kadar makul cevaplar veriliyor ki ben de farkli bakis acilari ile fikirlerinizi almak istedim.
Sorun esim ve kayinvalidem.
Esim benden 6 yas buyuk 36 yasinda, 4senelik evliyiz ve 7 aylik bir bebegim var.
Esimle bir tanidik sayesinde tanistik ve bir sene sonra evlendik. Evlenme arefesine kadar hersey cok guzeldi ama evlenmeye yakin cok kavga etmeye basladik. O zaman neden vazgecmedim bilmiyorum ama olmadi iste. Esim de kayinvalidem de evlendikten sonra daha farkli davrandi. Farkli durumlarini gosterdi yuzume. Esim annesine pek duskun annesi ne derse onu yapar annesinden izinsiz adim atmaz tatile gidecek olsak ona sorar herseyi ama herseyi ona gore planlamamizi ister. Surekli onlara gidip kalmamizi ister. Ne yaparsam yapayim istenilen seviyede asla olamiyorum. Iki hafta gitsek kalsak 3. Hafta gitmesek sen de zaten hic gitmiyorsun oluyor. Kayinvalidem de bana hicbiseyi yansitmaz ama oglunu doldurur onun bu halini bildiginden. Esim surekli trip atar bana. Evlendigim gunden beri her ozel anim mahvoldu hamile kaldim uzuldum dogum yaptim trip yedim o gun. Cunku surekli bir aile kiyaslamasi var. Onlara gore erkek tarafi pek kiymetli. Artik cok sogudum. Ha bebek neden diyorsaniz hep bi umut duydum cunku. Iyi ki var kizim. Ama esimle nasil devam etcem bilmiyorum. Artik cinsel olarak da sogudum ondan. Boyle nasil devam edebilirim. Aslinda herseyi yazsam oooo kac sayfa tutar burasi. Umarim biraz aciklayabilmisimdir halimi...

Bebeginiz hayirli olsun
Esiniz tek basina gitsin ailesinin yanina. Soz herseferinde gitmek zorunda degilsiniz ki.

e olun böylede siz kötü hissediyorsunuz.
kendi hayatınızı kendiniz istediğiniz gibi şekillendirin zaten eşinizden de soğumuşsunuz. bırakın o düşünüp endişe etsin karım eskisi gibi değil diye.
Zaten ne ettiysem kendime ettim ya ben cok haklisiniz bu cumlenizde boyle de kotu hissediyorum. Etse de bisey fark eder mi ki. Annesi bosan dese bosanir benden. Ama durumu bi gorseniz kvalidem bana karsi farkli ogluyla konusurken baska. Esim iaten gelir trip atar bana durduk yere sonra bi bakarim annesiyle bi bucuk saat konusms.ben cekistirilmisim. Olay da mesela tabagi istedigi yere koymamisimdir gibi basit bisey de olabilir

Bu arada esimle cok konusuyorum icimi dokuyorum bu konuda iki gun duzelir gibi sonra aynen devam. Biz boluda oturuyoruz. Esimin ailesi duzcede. Tutturdu duzceye tasinalim diye. Gonlu olsun belki ben boyle bi adim atarsam duzelir diye kabul ettim ama yok olmaz yani daha isimiz olmamisken vazgecmek istiyorum..

Esin senin annesiyle karısının yerini birturlu tutturamayanlardan canım arayı bulamıyor idare edemiyor senin işin çok zor heleki baskıcı bir kayinvaliden varsa sana çok büyük is düşüyor çok zor ama arada çocuğun var sabret derim esin olalı birgün senin sabrını ve iyi niyetini görür ve herşey düzelir ben kendimden biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım şimdi öyle bir hale geldikki ben esimi ailesine gitmesi için adeta zorluyorum kolundan çekiştire çekiştire götürüyorum sadece sabır canım allaha sigin dua et inan esin senin ve annesinin yerini öğrenecek

Esin senin annesiyle karısının yerini birturlu tutturamayanlardan canım arayı bulamıyor idare edemiyor senin işin çok zor heleki baskıcı bir kayinvaliden varsa sana çok büyük is düşüyor çok zor ama arada çocuğun var sabret derim esin olalı birgün senin sabrını ve iyi niyetini görür ve herşey düzelir ben kendimden biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım şimdi öyle bir hale geldikki ben esimi ailesine gitmesi için adeta zorluyorum kolundan çekiştire çekiştire götürüyorum sadece sabır canım allaha sigin dua et inan esin senin ve annesinin yerini öğrenecek
Kac sene surer bu ogrenme... bu sogukluk isteksizlik gecrr mi.. kizim elimi kolumu bagliyor zaten. Bendeki kayinvalide cok baskici. Esimin kac yasina gelmis hala kiyafetine karisir

Bir yanim bosan yoluna cocugunla devam et artik mutlu ol daha dogrusu huzurlu ol diyor. Bir yanim da ortada cocuk var onun icin bekle daha ne istiyosun ya pisman olursan diyor...

Bi de kizimi dusunuyorum. Diyorum ki her cocuk anne baba birlikte yasamak istemez mi. Sonra diyorum ki cocuk icin evlilik mutsuz sekilde yurutulur mu.. kafayi yemek uzereyim

Varligi yoklugu bana bisey ifade etmiyor artik oyle diyeyim. Bazen hersey duzelir gibi oluyor umut ediyorum ama sonra yerle yeksan ama dedigim gibi cinsellik yok hicbisey hissetmiyorum

Bi de kizimi dusunuyorum. Diyorum ki her cocuk anne baba birlikte yasamak istemez mi. Sonra diyorum ki cocuk icin evlilik mutsuz sekilde yurutulur mu.. kafayi yemek uzereyim

çocuk için sevmediğin bi adamla ömrünü çürütme. hem 2 sene daha sabredersin, sonra boşanırsın. aradaki iki sene yalan olur. giden gittiği ile kalır.

peki ev işleri ve çocuk bakımı konusunda faydası var mı?

Back
X