Fikirlerinize ihtiyacim var

çocuk için sevmediğin bi adamla ömrünü çürütme. hem 2 sene daha sabredersin, sonra boşanırsın. aradaki iki sene yalan olur. giden gittiği ile kalır.

peki ev işleri ve çocuk bakımı konusunda faydası var mı?
O ilk dediginizde cok haklisiniz. Kayinvalidem karismadigi muddetce yardimcidir. O konuda hakkini yiyemem.

Gitseniz gitmeseniz de yaranamıyorsunuz nasıl olsa en iyisi içinizden geldiği gibi davranıp sık sık gitmeyin..

Merhabalar bu forumu disardan takip ediyordum o kadar makul cevaplar veriliyor ki ben de farkli bakis acilari ile fikirlerinizi almak istedim.
Sorun esim ve kayinvalidem.
Esim benden 6 yas buyuk 36 yasinda, 4senelik evliyiz ve 7 aylik bir bebegim var.
Esimle bir tanidik sayesinde tanistik ve bir sene sonra evlendik. Evlenme arefesine kadar hersey cok guzeldi ama evlenmeye yakin cok kavga etmeye basladik. O zaman neden vazgecmedim bilmiyorum ama olmadi iste. Esim de kayinvalidem de evlendikten sonra daha farkli davrandi. Farkli durumlarini gosterdi yuzume. Esim annesine pek duskun annesi ne derse onu yapar annesinden izinsiz adim atmaz tatile gidecek olsak ona sorar herseyi ama herseyi ona gore planlamamizi ister. Surekli onlara gidip kalmamizi ister. Ne yaparsam yapayim istenilen seviyede asla olamiyorum. Iki hafta gitsek kalsak 3. Hafta gitmesek sen de zaten hic gitmiyorsun oluyor. Kayinvalidem de bana hicbiseyi yansitmaz ama oglunu doldurur onun bu halini bildiginden. Esim surekli trip atar bana. Evlendigim gunden beri her ozel anim mahvoldu hamile kaldim uzuldum dogum yaptim trip yedim o gun. Cunku surekli bir aile kiyaslamasi var. Onlara gore erkek tarafi pek kiymetli. Artik cok sogudum. Ha bebek neden diyorsaniz hep bi umut duydum cunku. Iyi ki var kizim. Ama esimle nasil devam etcem bilmiyorum. Artik cinsel olarak da sogudum ondan. Boyle nasil devam edebilirim. Aslinda herseyi yazsam oooo kac sayfa tutar burasi. Umarim biraz aciklayabilmisimdir halimi...
bence ayrılığı düşünmeyin kızınıza yazık babasız büyümek hiç bir çocuk istemez.. kayınvalidenizle yakın oturuyorsanız biraz daha uzak bir eve taşınmayı deneyiin.. çift arkadaş gruplarıyla bir yerlere gidin eşinizi annesinden biraz uzaklaştırmaya çalışın...

bence ayrılığı düşünmeyin kızınıza yazık babasız büyümek hiç bir çocuk istemez.. kayınvalidenizle yakın oturuyorsanız biraz daha uzak bir eve taşınmayı deneyiin.. çift arkadaş gruplarıyla bir yerlere gidin eşinizi annesinden biraz uzaklaştırmaya çalışın...
:( kayinvalidemle arama 1000 km koysam bisey degismez desem...

bakış açınızı değiştirmeye çalışın..
kayınvalide ile birlikteyken de keyif almaya bakın.
mesela, yemek sipariş edin. sen şunu güzel yaparsın yap da yiyelim diyin.
çocuğunuzla ilgili yapılması gereken bazı şeyleri ondan talep edin.
madem içiçesiniz bunu fırsata çevirmeye çalışın.

ben öyle yapıyorum da :)

bakış açınızı değiştirmeye çalışın..
kayınvalide ile birlikteyken de keyif almaya bakın.
mesela, yemek sipariş edin. sen şunu güzel yaparsın yap da yiyelim diyin.
çocuğunuzla ilgili yapılması gereken bazı şeyleri ondan talep edin.
madem içiçesiniz bunu fırsata çevirmeye çalışın.

ben öyle yapıyorum da :)
Onu da yaptim. Anne sen sunu iyi yaparsin dedim yapti sonra hizmet bekleyen gelin oldum. Birlikte bi yerlere gidelim dedim masraf cikaran gelin oldum. Kizimi yikayalim mi dedim cok isterim dedi ogluna pert oldum serzenisi yapti. Gel beraber kuafore gidelim dedim. Yaninda surukleyen gelin oldum. Bunlar bana degil ogluna yansitiliyor tabi

Bi deee kayinvalidem kizima bakmama cok karisir cok.. sanki ben anne degilim de cocugum daha cahilim yapamam edemem bilemem. Giydirdigimden yedirdigime banyodan uyku saatine alt degistirmesinden bezine herseye kulp takar herseye karisir... ilerde bu kizimi da cok etkiler diye korkuyorum

Back
X