- 9 Ocak 2018
- 697
- 1.870
- 113
- Konu Sahibi kumandapili
-
Psikoloji bölümü mezunuyum.Ne mezunusun?
Özel sektörde avantajlı bir bölümün var.Yüksek lisansta ailem de maddi destek olur diyorsan yap yüksel lisansını hem onu yaparken iş bulman da kolay bölümünden dolayı.Psikoloji bölümü mezunuyum.
Destekler fakat yüksek lisansa hak ederek başlamış olmayacağım. Evet büyük torpiller referanslar dönüyor ama herkes yaptığı için normalleştiremiyorum kendi içimde.Özel sektörde avantajlı bir bölümün var.Yüksek lisansta ailem de maddi destek olur diyorsan yap yüksel lisansını hem onu yaparken iş bulman da kolay bölümünden dolayı.
Bahsettiğiniz ALES, YDS mi?Sınava tekrar girme hakkın var mesela o şıkkı deneyebilirsin
Yds yi bilmiyorum benim zamanımda ales vardı yüksek lisansı öyle yapmıstım mezuniyetimden seneler sonraBahsettiğiniz ALES, YDS mi?
Merhaba, sizin bu netliğinize hayranım. :) İstiyorum tabiki.yl lisans yapmak istiyor musun? istiyorsan yap, istemiyorsan yapma.
Bergen :) İçim rahat olamıyor ve korkularım var işte.Profil resmindeki serpil orumcer zannettm ya
Bence yuksek lisans yap. Bölümün güzelmiş.
O zaman seneye kendi hakkınla sınava gir ve öyle yap.Destekler fakat yüksek lisansa hak ederek başlamış olmayacağım. Evet büyük torpiller referanslar dönüyor ama herkes yaptığı için normalleştiremiyorum kendi içimde.
Merhaba, sizin bu netliğinize hayranım. :) İstiyorum tabiki.
Nasıl bir korku? Issizlik gibi bir korku muBergen :) İçim rahat olamıyor ve korkularım var işte.
İşsizlik değil. Yeni bir düzene alışmak var başta. Ve baslarsam babamın referansı olduğu için başlayacağım, yani puanlarımla başvuran torpilsiz birinin girmesi çok mümkün değil. Hak etmediğimi düşünüyorum açıkçası bunlardan korkuyorum.Nasıl bir korku? Issizlik gibi bir korku mu
Çok seviyorum, fakat mesleki tanımlar ve beklentilerim o kadar farklı ki şimdiden umutsuzum diyebilirim...Mesleğinizi severek yapıp, hakkını vereceğinizi düşünüyorsanız yüksek lisansı muhakkak yapın derim.
Umutsuz olacak hiç bir şey yok.Çok seviyorum, fakat mesleki tanımlar ve beklentilerim o kadar farklı ki şimdiden umutsuzum diyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?