- 5 Nisan 2018
- 211
- 169
- 53
- Konu Sahibi Aysse34663
Merhaba hanımlar. Öncelikle şöyle anlatayım ben kaynbabamin evinde oturuyorum. Kendi evimizi aldık eski bina. İçini alçı yaptiriyoruz. Aynı zamanda kredi ödediğimiz için taksitli olarak anlaştık. Malzemeyi peşin aldik. Adama 1.200 lira peşin verdik. 2.300 daha vercez. Bu sadece işçilik parasi. Dün işlerini bitirmisler gittik baktık. Berbat. Ciddi anlamda berbat abartyo muyum diye düşünüyorum ama gerçekten kötü. Cok uzuldum ağlama derecesine geldim. Durumum yok zorla yaptryorum. Ve istediğim gibi olmamış zımpara yapılmamış gibi pürüzsüz bir yüzeyi yok. Benim size sorum şu. Parasını vermek istemiyorum asla istediğim gibi iscilik yok. Baştan savma gibi yapilmis. Parama yazık olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten dar bı şekilde yaşıyoruz sırf orayı yaptirabilmek için. 1.000 lira verip geriye kalan 1.300 lirayı vermeyi düşünmüyorum. Verirsem çok üzülürüm asla unutamam. Alçı yaptrdim dersem güler insanlar bana . Ama bı yandan da vicdanım rahat etmiyo vermeyince de rahat edemez gibi hissediyorum. Sizce vermeli miyim siz olsanız ne yapardınız ?