Fikirlerinize ihtiyacım var.

Aysse34663

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
211
169
53
Merhaba hanımlar. Öncelikle şöyle anlatayım ben kaynbabamin evinde oturuyorum. Kendi evimizi aldık eski bina. İçini alçı yaptiriyoruz. Aynı zamanda kredi ödediğimiz için taksitli olarak anlaştık. Malzemeyi peşin aldik. Adama 1.200 lira peşin verdik. 2.300 daha vercez. Bu sadece işçilik parasi. Dün işlerini bitirmisler gittik baktık. Berbat. Ciddi anlamda berbat abartyo muyum diye düşünüyorum ama gerçekten kötü. Cok uzuldum ağlama derecesine geldim. Durumum yok zorla yaptryorum. Ve istediğim gibi olmamış zımpara yapılmamış gibi pürüzsüz bir yüzeyi yok. Benim size sorum şu. Parasını vermek istemiyorum asla istediğim gibi iscilik yok. Baştan savma gibi yapilmis. Parama yazık olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten dar bı şekilde yaşıyoruz sırf orayı yaptirabilmek için. 1.000 lira verip geriye kalan 1.300 lirayı vermeyi düşünmüyorum. Verirsem çok üzülürüm asla unutamam. Alçı yaptrdim dersem güler insanlar bana . Ama bı yandan da vicdanım rahat etmiyo vermeyince de rahat edemez gibi hissediyorum. Sizce vermeli miyim siz olsanız ne yapardınız ?

Yaptırdığınız yere beğenmediğinizi, böyle istemediğinizi sakince anlatın.
Düzelttirin yani.
Söyledim. Ama bu düzeltilecek bişey değil çünkü bir iki yerde olsa şura şura şura olmamış buraları düzelt derim evin geneli pürüzlü vee ben daha bakmadan boyadı. Yani her işini bitirip gitti. Boyalı ev su anda

Merhaba hanımlar. Öncelikle şöyle anlatayım ben kaynbabamin evinde oturuyorum. Kendi evimizi aldık eski bina. İçini alçı yaptiriyoruz. Aynı zamanda kredi ödediğimiz için taksitli olarak anlaştık. Malzemeyi peşin aldik. Adama 1.200 lira peşin verdik. 2.300 daha vercez. Bu sadece işçilik parasi. Dün işlerini bitirmisler gittik baktık. Berbat. Ciddi anlamda berbat abartyo muyum diye düşünüyorum ama gerçekten kötü. Cok uzuldum ağlama derecesine geldim. Durumum yok zorla yaptryorum. Ve istediğim gibi olmamış zımpara yapılmamış gibi pürüzsüz bir yüzeyi yok. Benim size sorum şu. Parasını vermek istemiyorum asla istediğim gibi iscilik yok. Baştan savma gibi yapilmis. Parama yazık olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten dar bı şekilde yaşıyoruz sırf orayı yaptirabilmek için. 1.000 lira verip geriye kalan 1.300 lirayı vermeyi düşünmüyorum. Verirsem çok üzülürüm asla unutamam. Alçı yaptrdim dersem güler insanlar bana . Ama bı yandan da vicdanım rahat etmiyo vermeyince de rahat edemez gibi hissediyorum. Sizce vermeli miyim siz olsanız ne yapardınız ?
Arayıp söylemediniz mi beğenmediğinizi?

sizin vermemenizle olmaz ki adam pesine düşer paranın konuş ustayla bu ne böyle bunda bir işçilik yok pürüzlü vs. ben böyle kabul etmiyorum vs. diye konuş bari

sizin vermemenizle olmaz ki adam pesine düşer paranın konuş ustayla bu ne böyle bunda bir işçilik yok pürüzlü vs. ben böyle kabul etmiyorum vs. diye konuş bari
Soyledim. Düzeltiriz dio bakarz diyo... Ama sorun şu yani belirli noktalarda olsa düzeltsin öyle değil ama iste. Her yerinde dalgalar vs. Var. Az çok görünce anliyo insan düzeltilecek bişey değil ancak sıfırdan tekrar yapılması gerekir istediğim gibi olması icin

Ülkede eline tornavida alan tamirci diyor kendine. Keşke işi ehline teslim etseydiniz de 2 bin fazla verseydiniz
Aptallık etmişim gerçekten. Araştırıp memnun olan birilerinin tavsiyesiyle bi ustaya yaptırmak gerekiyomustu. Gerçekten yaptığı iş çok acemi işi duruyo usta işi gibi değil asla.

Adamlarla düzgünce konuş ilk önce olmazsa fatura işte ve şikayet et odememezlim yapamazsın.

Yaparız dedilerse yapılmadan kalan parayı vermeyin

Vallaha ben Türkiyede artık isini düzgün yapıp bitirmeden kimseye para ödemiyorum. Başta da söylüyorum ama. O kadar çok yarım yamalak işini yapan var ki. Siz tekrar düzeltmesini yine fırsat verin. Yok olmadı o zaman parasından kesersiniz.

Konuştum. Geldi eve düzeltiriz dedi bende bir iki yer değil diyerek hepsini gösterdim. Evet hata bizim bişey diyemem çocuğa biraktydim vs. Olan olmuş düzeltelim malzeme alın dedi kabul etmedim ekstra malzeme almayı. Olmadığını belirttim 1.000 lira eksik ödeme yapacağımı söyledim anlaştık. Kabul etti yani. Çünkü düzeltmesi için sıfırdan yapması gerekiyordu. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.

Soyledim. Düzeltiriz dio bakarz diyo... Ama sorun şu yani belirli noktalarda olsa düzeltsin öyle değil ama iste. Her yerinde dalgalar vs. Var. Az çok görünce anliyo insan düzeltilecek bişey değil ancak sıfırdan tekrar yapılması gerekir istediğim gibi olması icin
Düzelmezse parayi vermeyecegini söyle. Ustalarin geneli bu dilden anliyor malesef.arkadaslarin dedigi gibi eline tornavida alan usta mala alan boyaci olursa olacağı bu

Konuştum. Geldi eve düzeltiriz dedi bende bir iki yer değil diyerek hepsini gösterdim. Evet hata bizim bişey diyemem çocuğa biraktydim vs. Olan olmuş düzeltelim malzeme alın dedi kabul etmedim ekstra malzeme almayı. Olmadığını belirttim 1.000 lira eksik ödeme yapacağımı söyledim anlaştık. Kabul etti yani. Çünkü düzeltmesi için sıfırdan yapması gerekiyordu. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Adamla anlasiyorsun çocuğa birakiyor mahvoluyor. Üstüne malzeme al yapayım diyor piskinlikle. O bin tl yi de vermezdim ben. Para kolay mi kazaniliyor be. Ohh bulmus yolunu.

Alçı sıva, saten alçı kolay ve ucuz işlemler değil. İşçiliği zahmetlidir ve herkes yapamaz.
Bu işi düzgün yapacak bir usta da 3500'e yapmaz. "Yaparım" diyen de böyle yapıyor maalesef.
Keşke önce araştırsaydınız.

Siz sadece boyatmış gibi olmuşsunuz. 1000 lira az verip 2500 vermek de sadece boya için pahalı geldi bana ama yaşadığınız yere göre normal olabilir.
Ama hazır anlaşmışken verin bence, başınız ağrımasın.

Back
X