Fikirlerinize ihtiyacım var.

Sen bu parayı ödemeyeceksin,sana hak vermemizi bekliyorsun
Lakin anlaşma vr ortada vermediğin her kuruş kul hakkına girer benden söylemesi.

Yani herşeyden önce evinizde ustalarin başında dursaydi eşiniz veya kayinbabaniz falan. Ustaların başında kontrol eden kimse olmazsa onemsemiyolar bazen,ev sahibi olarak tadilat işleri sırasında sizden birilerininde evde olması lazımdı bana göre.ama haketmiyor geriye kalan parayı bencede, o kdr pürüzlü alçı boya yapmış vicdanları nasıl elveriyor aceba bu ustaların

Alçı sıva, saten alçı kolay ve ucuz işlemler değil. İşçiliği zahmetlidir ve herkes yapamaz.
Bu işi düzgün yapacak bir usta da 3500'e yapmaz. "Yaparım" diyen de böyle yapıyor maalesef.
Keşke önce araştırsaydınız.

Siz sadece boyatmış gibi olmuşsunuz. 1000 lira az verip 2500 vermek de sadece boya için pahalı geldi bana ama yaşadığınız yere göre normal olabilir.
Ama hazır anlaşmışken verin bence, başınız ağrımasın.
3.500 sadece işçilik malzemeyi 2.000 liraya kendimiz aldık.

Sen bu parayı ödemeyeceksin,sana hak vermemizi bekliyorsun
Lakin anlaşma vr ortada vermediğin her kuruş kul hakkına girer benden söylemesi.
Parayı vermiycem bana hak verin demiyorum. İşçiliği berbat olduğu halde anlastigimiz parayı tamam bı şekilde verdiğimde o benim hakkıma girmiş olmuyor mu sizce ? Emin olun başkası olsa geriye kalan 1.300 ü asla vermez ben sadece anlastigimiz paradan 1.000 lira kesinti yaptım. 2.500 ödeme yaptm. Sadece işçilik için. Malzemesini kendimiz aldık. Emin olun baskasi olsa bunu bile yapmazdı malzememi mahvettin ne yaptın ki derdi.

3.500 sadece işçilik malzemeyi 2.000 liraya kendimiz aldık.

Biliyorum, yine de az işte.
O duvarların hepsine, tek tek minik çentikler açması gerekiyor. Üzerine de defalarca işlem yapılıyor, zımpara yapılıyor vs...
Bu işi düzgün yapacak bir usta imkanı yok o paraya yapmaz.

Ama olan olmuş artık. En son ne kadara anlaştıysanız onu verip kurtulun.

Back
X