Fikirlerinize ihtiyacım var

Sanal ve reel hayatta bir çok kez flört aşamasında iken yakalım ama fiziksel olarak bir şey olmadı diyorsunuz. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum bu adam hiç mi evden çıkmıyor. Belki fiziksel de aldattı ( benim için bir önemi yok siz o noktaya takılmışsınız o nedenle söyledim).

İlk defa öğrenmemişsiniz ki adam hep böyleymiş zaten, siz de kabul edip çocuk yapmışsınız. Şimdi sorun ne anlamadım. Adam bu baştan beri de böyleymiş. Madem böyle kabul ettiniz devam edin ne diyelim şimdi

Bebeğiniz sağlıkla gelsin

Daha evvelinde affettiginiz için ve bebeğiniz 38 haftalık olduğu için,şart koşun çift terapistine ikna olursa ancak sonucu ona göre karar verebileceğinizi iletin.cift terapistine ikna olmazsa affetme secenegini devreye sokun.cunku değişmeyecek.sorun var psikologa gitmeniz sart

bile bile lades diyenlere pek üzülemiyorum.

elli kez adamı yakalamışsınız, size göre aldatma sayılmasaydı rahatsız da olmazdınız,buraya konu da açmazdınız. demek ki sizce de yanlış bir şey kocanızın yaptığı.

buna rağmen o adamdan 2. çocuğu da yapmışsınız. yani o adamla sevişmeye devam etmişsiniz . üstelik korunmadan.

sadece çocuklarınıza acıdım.

Doğurur doğurmaz hemen bir cocuk daha yapın. sonra bir tane daha sonra yine ve yine. 5-6 cocuk yapın zaten gidişatınız bu yönde.
kimse 5-6 cocuklu bir adamı almaz böylelikle çapkın biricik kocişkonuz mecbur kalır size

Sen öyle sanınız. Çocukları anneye kilitler de vınn turizm yapar dilediği gibi yaşar. Evlenip ne yapacak adam?

Bu kadar yüklenip kaçırmışsınız kadını el birliğiyle üyeliğini bile iptal etmiş. Böyle linçe gerek var mı bilemedim daha yumuşak üsluplarla ifade edilemez mi düşünceler? Bu tavrın derdi olana faydası olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu aşağılama ve eziklemeler kadının kadına uyguladığı şiddetin bir örneğidir bence yazık çok yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…