Fikirlerinize ihtiyacım var

acibademmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
19
-3
1
24
Merhabalar 19 yaşında genç bir kızım. erkek arkadaşımla aile arasında sözlendik o zamana kadar aramızda yakınlaşma olmadı fakat sonra yakınlaştık ve şuan kendisi askerde cinsellikle ilgili konuları konuşmak istiyor konuşuyoruz ama geçen gece bana rüya adı altında 3. Kişiden bahsetti ben balık etli boyum uzun biriyim senden zayıf senden uzun sana benzeyen bir kadın vardı aramızda dedi ve bu kelimeleri beni çok rahatsız etti bunun üzerine tartıştık ve 2 gündür konuşmuyorum ondan tiksindim sanırım emin değilim devam etmek istiyorum ama ya böyle istekleri olur diyede çok korkuyorum yardımınıza ihtiyacım var🥺

Rüya adı altında fantezisini anlatarak düşüncenizi öğrenmek istemiş. Tiksinmeniz çok normal.

Hem bu yaşta ne sözü? Yanlış anlamayın yargılamak için söylemiyorum, sadece üzülüyorum. Bu yaşta tek derdiniz eğitiminiz olmalıydı.
Okuluma devam ediyorum ön lisans yapıyorum şuan
Aramızda vardı derken rüyasında fiili olarak 3 kişiymişsiniz yani öyle mi? Doğru mu okudum?
Arkana bile bakma.:KK12::KK12::KK12:
Evet doğru okumuşsunuz rüyada gördüm diye anlattı

hiç zorlama ayrılın eğitiminiz ilkokul seviyesinde kaldıysa bile ordan başlayıp eğitiminize devam edin bunu dile getirmesi bunu bi şekilde teklif ediyor
Merhaba, şuan hali hazırda ön lisans yapıyorum. Ben kızdıktan sonra lafı çok çevirdi ama aklımda soru işareti kaldı teşekkür ediyorum cevabınız için😍

Evli değilim ailem öğrendikten sonra sözlenmeye mecbur bırakıldım ön yargınızı bir kenara birakın lütfen.😊
Benim de görüştüğüm kisiyi 18 yasinda ailem öğrenmişti. Benim ailem de hic anlayisli degildi, okuldan bile almaya kalkistilar. Ama oyle bi saçmalıga beni zorlamalarina izin vermedim.

Back
X