Sizce değişmiş olabilir mi ? Sizce gerçekten sakinledi mi ?Merhabalar, haziran gibi buraya konu açmıştım, sıkıntılı eski sevgilimden ayrıldığımı anlatmıştım. Kısa bir özet geçmem gerekirse, karşımdaki insan baskıcı, otoriter, kıskanç bir tip. Bana hakaretler ettiği zamanlar oldu. Toksik bir ilişkiydi anlayacağınız. Haziran gibi ondan büyük bir kavgayla ayrıldım. Fakat yine durmadı ve bana ulaştı, aynı hataları yapmayacağını söyleyip, ikna etti.
O zamandan beri 1-2 ay oluyor, inanılmaz düzgün davranıyor, kızdığı şeylere sakince yaklaşıyor vs. Bu sırada bana evlilikle ilgili alttan alttan isteğini yine anlatıyor. Aile büyükleriyle tanıştırma planları yapıyor. Ben ama büyük bir çıkmazdayım. Bu iyi hallerine kanıp da evlenmek istemiyorum. Doğru mu yapıyorum yoksa ona haksızlık mı bilmiyorum. Şimdi ortada kavga bile yokken seninle gelecek düşünmüyorum demek sanki çok incitici geliyor. Ama asla eş olmaya uygun biri değil.
Alkole düşkün, öfke halleri yaşıyor ve bunları sakinleştirici ile atlatıyor filan. Evlendiğinde daha da durulacağını söylüyor sözde. Ama ben hata yapmak istemiyorum, sürekli iyi niyetime yeniliyorum, affediyorum. Ayrılmayı bile beceremiyorum. Buraya yazıyorum çünkü gerçekleri çat çat duymam lazım yine sanırım. Bu insanın evlenmeyle düzelmesi mümkün mü sizce? siz olsanız ne yaparsınız? bu aralar o kadar iyi davranıyor ki
Evliliğe uhrevi anlamlar yüklemeyin. Çünkü evlilik aslında bir kağıda imza atmaktan ibaret. İmzanın öncesi sonrası diye bir şey yok. Bir insan imza atmadan önce neyse attıktan sonra da aynı kişi olmaya devam ediyor. Şuna mı inanıyorsunuz? Nikahta kullanılan kalemle atılan imzanın bir sihri var ve bu sihirle adam meleğe dönüşecek. Yok öyle bir şey.Merhabalar, haziran gibi buraya konu açmıştım, sıkıntılı eski sevgilimden ayrıldığımı anlatmıştım. Kısa bir özet geçmem gerekirse, karşımdaki insan baskıcı, otoriter, kıskanç bir tip. Bana hakaretler ettiği zamanlar oldu. Toksik bir ilişkiydi anlayacağınız. Haziran gibi ondan büyük bir kavgayla ayrıldım. Fakat yine durmadı ve bana ulaştı, aynı hataları yapmayacağını söyleyip, ikna etti.
O zamandan beri 1-2 ay oluyor, inanılmaz düzgün davranıyor, kızdığı şeylere sakince yaklaşıyor vs. Bu sırada bana evlilikle ilgili alttan alttan isteğini yine anlatıyor. Aile büyükleriyle tanıştırma planları yapıyor. Ben ama büyük bir çıkmazdayım. Bu iyi hallerine kanıp da evlenmek istemiyorum. Doğru mu yapıyorum yoksa ona haksızlık mı bilmiyorum. Şimdi ortada kavga bile yokken seninle gelecek düşünmüyorum demek sanki çok incitici geliyor. Ama asla eş olmaya uygun biri değil.
Alkole düşkün, öfke halleri yaşıyor ve bunları sakinleştirici ile atlatıyor filan. Evlendiğinde daha da durulacağını söylüyor sözde. Ama ben hata yapmak istemiyorum, sürekli iyi niyetime yeniliyorum, affediyorum. Ayrılmayı bile beceremiyorum. Buraya yazıyorum çünkü gerçekleri çat çat duymam lazım yine sanırım. Bu insanın evlenmeyle düzelmesi mümkün mü sizce? siz olsanız ne yaparsınız? bu aralar o kadar iyi davranıyor ki
Kuzenim daha 1 yıllık evli bile değil, boşanacaklar alkol sorunu yüzünden. Çocuk alkollü iken başkasının arabasını perte çıkardı. Önüne geçemediler. Alkole düşkünlük evlilikte çok büyük sorun. Çocuk ne zaman içse, misafirlikte de olsalar evlerinde misafir de olsalar birbirine giriyorlar daha 10 ay anca oldu evleneli. Yakmayın gençliğinizi iki güzel söze lütfen yaİnsanların huyları sabittir. Dönem dönem örterler. Alkole düşkünlüğü(bağımlılık belirtisi), kontrolsüz öfkenin şartlarla ilişkisi yok ki sakinleştirici alarak duruluyormuş. Kimsenin tedavi edicisi değilsiniz.
Nikahta keramet var lafına inanıyorum ama onunda ömrü uzun değil. Cicim ayları dediğimiz süreç oluyor sanırımEvliliğe uhrevi anlamlar yüklemeyin. Çünkü evlilik aslında bir kağıda imza atmaktan ibaret. İmzanın öncesi sonrası diye bir şey yok. Bir insan imza atmadan önce neyse attıktan sonra da aynı kişi olmaya devam ediyor. Şuna mı inanıyorsunuz? Nikahta kullanılan kalemle atılan imzanın bir sihri var ve bu sihirle adam meleğe dönüşecek. Yok öyle bir şey.
Kiminde bu cicim ayı 3 gün bile sürmüyor.Nikahta keramet var lafına inanıyorum ama onunda ömrü uzun değil. Cicim ayları dediğimiz süreç oluyor sanırım
Konunuzu bulamadım profilini sınırlı diğer konuyu ekler misin merak ettim benim eski iliskimde benziyor. Otoriter baskıcı kıskanç hakaret küfür. İki ay oldu benimde okumak istiyorum sadece.Merhabalar, haziran gibi buraya konu açmıştım, sıkıntılı eski sevgilimden ayrıldığımı anlatmıştım. Kısa bir özet geçmem gerekirse, karşımdaki insan baskıcı, otoriter, kıskanç bir tip. Bana hakaretler ettiği zamanlar oldu. Toksik bir ilişkiydi anlayacağınız. Haziran gibi ondan büyük bir kavgayla ayrıldım. Fakat yine durmadı ve bana ulaştı, aynı hataları yapmayacağını söyleyip, ikna etti.
Siz her şeyin zaten farkındasınız, kimsenin size çat çat bişey söylemesine gerek kalmadan aslında gerçeği kendiniz yazdınız.karşımdaki insan baskıcı, otoriter, kıskanç bir tip. Bana hakaretler ettiği zamanlar oldu.
Ama asla eş olmaya uygun biri değil.
vlendiğinde daha da durulacağını söylüyor sözde.
Evlendiğinde durulmak gibi bir konsept yok. Öfke halleri ile ilgili beraber çift terapisine gidin, yaşadığınız ilde iyi bir doktor araştırın, titiz olun eğer sizle evliliğe adım atmak istiyorsa alın karşınıza ciddi olarak konuşun, geri adım atmayın. Sana güvenim buna bağlı, başka türlü evlilik düşünemem deyin. Eğer gerçekten sizi istiyorsa bunu ciddiye alıp terapiye devam eder, önünüze 1-2 yıllık bir süre koyun, gidişata göre söz nişan şeklinde bu süreyi geçirebilirsiniz. Öfke sorunu ve diğer toksik özellikler 1 günde değiştirilemez.Merhabalar, haziran gibi buraya konu açmıştım, sıkıntılı eski sevgilimden ayrıldığımı anlatmıştım. Kısa bir özet geçmem gerekirse, karşımdaki insan baskıcı, otoriter, kıskanç bir tip. Bana hakaretler ettiği zamanlar oldu. Toksik bir ilişkiydi anlayacağınız. Haziran gibi ondan büyük bir kavgayla ayrıldım. Fakat yine durmadı ve bana ulaştı, aynı hataları yapmayacağını söyleyip, ikna etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?