Merhaba, Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimle ilgili bir durum yaşadım 3 yıldır beraberiz ve 5 aydır da evliyiz. Eşim online okey oynuyor. Orda insanlar sesli konuşma falan yapıyor ama eşim yapmaz oynar çıkar. Neyse iki gün önce galerisine girdiğim de bir ekran görüntüsü gördüm. Okeyden bir kız instgram hesabını yazmış eşim istemiş. Ama konuşmanın ne başı var ne sonu bu oyunda konuşuluyor baktım instgramdan konuşmada yok ekleme de. 3 yıllık ilişkimizde de asla aldatma falan olmadı erkek asla yapmaz diyemem ama yaşamadım. Benim de bu konuda çok hassas olduğumu ve asla affım olmadığını bilir neyse. Sordum kendisine oyunda hile yaptı kasayı boşalttı küfür etti bende sinirlendim instgram hesabını istedim dedi açıklama çok sacma. Kıza yaz ekle o zaman konuş ne diyecek dedim bana nasıl güvenin yok falan dedi. İki gündür hiç bir şekilde konuşmuyoruz. Elimde kanıtım da eklememis konuşmamış ama belki ben görmesem ekleyip konuşacaktı. Bana akil verin ne yapayım. Doğru söylüyor olabilir ama ne olursa olsun inst istemesi yanlış belki bugün bunu yapan yarın daha kötü bir şey yapacak sizce ne yapayım kendimi yiyorum iki gündür