Fikirlerinize ihtiyacım var

Şu aşamada beklemek dışında bir şey yapamasınız. Konuyu tamamen kapatıp ona hissettirmeden takipte kalın.

Sunu yazmissiniz ya hani dogru soyluyor olabilir diye ondan dedim
Ayrica bi kiz neden oyunda durduk yere kufur etsin
Bende cok eskiden oynardim karsimdaki adam yazardi ben cevap yazmazdim sonra caprazimdaki kadina yazardi kadin da rahatsiz olup kufur etmisti mesela
adam askinti olmaya calismisti cunku
Ayrica kufur eden bi kadin neden gercek kimligini acik etsin instasini versin
Belli ki flortlesilmis devaminda oyun bitince eklemeye yonenilmis
Esinizin baska bi hesabi daha olabilir
Oyun esnasinda diger hesabina giremicegi icin de ss almistir hesabin adini sonra eklerim diyerekten
Malesef ki masuma cikarilmayacak bi olay
Karari siz vereceksiniz
Aynı düşüncedeyim bence de

28 yaşındayım ve bu zamana kadar ne kendimi ne de etrafımda ki insanları asla yaşadıkları durumlarda teselli etmeyi seçmedim hep gerçekçi olmayı seçtim. Dediğim gibi ya daha ilerisi ilerde olursa şuan çocuğum yok ailem her zaman yanımda isim var kendime yetebilirim. Ama ilerde çocuğum olursa her şey zorlaşır. Yakın 3 arkadaşıma anlattığım da böyle bir konu için bitirme konuş anlat güzelce halledin dedi. Ama ben nasıl bu psikolojiyi atlatacağım. Sonuçta ben yapmıyorsam oda yapmamalı. Aldatmak asla sadece cinsellik değil başka bir kadınla konuşmakta aynı şey. Bizim kötü bir ilişkimiz de yok her şeyi konuşuruz. Açık sözlüyüzdür birbirimizle her şeyi konuşuruz niye böyle bir durum yaşandı anlamadım
Keşke böyle şeyler yaşanmasa hiç. BU konuyu dedıgım gıbı konusup kapatın bence daha doğrusu kapatmıs gıbı yapıp bır sure takıbe alın telefonunu ınceleyelın tekrar denk gelırsenız gözü dışarıda demektir zaten ne yapacagınız belli olmuş olur.

Keşke böyle şeyler yaşanmasa hiç. BU konuyu dedıgım gıbı konusup kapatın bence daha doğrusu kapatmıs gıbı yapıp bır sure takıbe alın telefonunu ınceleyelın tekrar denk gelırsenız gözü dışarıda demektir zaten ne yapacagınız belli olmuş olur.
Bende konuşup eğer tatmin edici cevaplar verirse konuyu kapatmayı fakat ne zaman istersem telefonunu alabilip istediğim gibi bakabilmek istediğimi soylucem

Ona baktım eğer tamamen silmiyorsa yok ama girip çıktığında kullanıcı adını falan tamamen temizliyorsa olabilir
Eşinizin ınstagramın da ayarlar kısmında en son giriş yaptığı zamanı gösteren bir sekme var. Eğer yakınlarda ınstagramdan çıkıp tekrar girdiyse görülüyor.

Okeyde eklemiş mi ona da bakın bence ayrıca şuan biraz sessiz kalıp gizlice takip edebilirsiniz

Merhaba, Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimle ilgili bir durum yaşadım 3 yıldır beraberiz ve 5 aydır da evliyiz. Eşim online okey oynuyor. Orda insanlar sesli konuşma falan yapıyor ama eşim yapmaz oynar çıkar. Neyse iki gün önce galerisine girdiğim de bir ekran görüntüsü gördüm. Okeyden bir kız instgram hesabını yazmış eşim istemiş. Ama konuşmanın ne başı var ne sonu bu oyunda konuşuluyor baktım instgramdan konuşmada yok ekleme de. 3 yıllık ilişkimizde de asla aldatma falan olmadı erkek asla yapmaz diyemem ama yaşamadım. Benim de bu konuda çok hassas olduğumu ve asla affım olmadığını bilir neyse. Sordum kendisine oyunda hile yaptı kasayı boşalttı küfür etti bende sinirlendim instgram hesabını istedim dedi açıklama çok sacma. Kıza yaz ekle o zaman konuş ne diyecek dedim bana nasıl güvenin yok falan dedi. İki gündür hiç bir şekilde konuşmuyoruz. Elimde kanıtım da eklememis konuşmamış ama belki ben görmesem ekleyip konuşacaktı. Bana akil verin ne yapayım. Doğru söylüyor olabilir ama ne olursa olsun inst istemesi yanlış belki bugün bunu yapan yarın daha kötü bir şey yapacak sizce ne yapayım kendimi yiyorum iki gündür
Eşiniz bariz yalan söylüyor. Açıkca kızı ekleyip bir muhabbet içine girmek istemiş ama cesaret edip yapamamış gibi .

Onu da ben beceremem en nefret ettiğim şey belirsizlik ya beyaz ya siyah başkasına tahammüllum yok en iyisi bugün halletmek

Size doğruyu söyleyeceğini düşünüyorsanız yanılırsınız. bir şeyler öğrenmek istiyorsanız konuyu kapatıp takmıyor gibi görüneceksiniz.

Kafam o kadar karıştı ki ilerisi beni korkutuyor asla tahammülüm yok ya bu başlangıçsa ve ileri de daha kötüsü olursa keşke baştan bitirseydim dersem şuan çocuğum yok ailem yanımda bilmiyorum ara da kaldım

Okeyde birisiyle tanışıp evlenen arkadaşım var, o yüzden hiç masum gelmiyor bana online okey. Eşinizin açıklamasıda inanılmaz saçma ve komik. Çocuk kandırıyor sanki
Eklemek ve konuşmak için uygun zamanı bekliyordu muhtemelen, yakalanınca suya düştü

Engellenenlere de bak. Bi de instg dili değiştirip tekrar Türkçe yaparsan silinen tüm mesajlar geri gelir. İnstegrama son girdiği saate son gönderilen arkadaşlık isteklerine de bak.

Konuştuğumuzda ne sorayım arkadaşlar nasıl ilerleteyim konuşmayı peki kıza yazmasını ısrarla isteyeyim mi

Kiz esine kufur ediyor
O da "cikisa gel" der gibi insta ver diyor o da veriyor
Ne olacakmis ozelden mi kufurlu konusacaklarmis?
Sen dogru olabilir dedikten sonra biz ne diyebiliriz ki 🤷‍♀️
Harbiden yani lise kavgası gibi insta hesabını alınca ne elde edecek yani oyunda hile yapsa bile 😂 kız da rahatça küfür etsin diye sorgulamadan hesabını yazmış galiba 😂 böyle saçma bahanelere inanmayın lütfen konu sahibi.

Böyle meselelerde karşısındakinin aklıyla dalga geçer gibi bahaneler söylenmesi çok sinir bozucu. Aynen küfür etmek için Instagram hesabını almıştır.
Kesinlikle yalan söylüyor. Siz ertesi gün görmüşsünüz zaten eklemeye fırsatı olmamıştır. 5 aylık evlilikte ortalığa düşmezsin böyle ya.
Biraz araştırıp, gözlemleyeceksiniz şu aşamada. Sizinle kötü olmaktansa kızi ekleyip, yazardı bu arada. Yalan söylediği şuradan bile belli.

Back
X