Fikirlerinize ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam nereli bilemiyorum valla.

Yalnız neler söylediniz ya şok oldum resmen. Baya gözüm korktu İngiliz kadınlarından şuan
Ya simdi kendi tanidigim 15-20 aile ve onlarin anlattıkları uzerinden koca bir milleti yaftalamis olmayim. Ayni bizde oldugu gibi sosyoekonomik ve sosyokulturel duzeyin dusuk olmasiyla alakali olabilir bu dedigim cahil ve duyarsiz tavirlar. Bizdekiler nasil Muge Anli'da falan izledikce bizi soka sokuyor, benim anlatiklarimda oranin oyle olan insanlaridir belki.

çoçuk abinden olduğu ne belli ? dna yok bişey yok
Saf saf konuşup çocuk benden diye ağzını ayırıyor anca. Bir şey söyleyince de rahatsız oluyor. Şaşırdım ben de ne yapacağımızı

çoçuk benziyor mu bari abine :) ne bilim tuhaf
Buna yorum yaptığımda zaten çok kızmıştı. Dedim sana benzemiyor bak sanki bir erkeğin ufalmış hali bu çocuğun suratı… Sanırım herkes inanmak istediğine inanıyor

Mune konunun silinebilmesi için sizi etiketlememiz gerekiyormuş. Abimle papaz olduk konu yüzünden. Eğer sizin için de bir sakıncası yoksa konuyu silebilir misiniz…

Mune konunun silinebilmesi için sizi etiketlememiz gerekiyormuş. Abimle papaz olduk konu yüzünden. Eğer sizin için de bir sakıncası yoksa konuyu silebilir misiniz…
Konular silinemez yasaktır, sadece konu kapatma işlemi yapılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…