Fikirlerinize ihtiyacım var...

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
198
38
İstanbul
kızlar daha öncede başlık açmıştım bazılarınız biliyor bilmeyenler için tekrar yazıyım erkek arkadaşım ben maddi olarak çok iyi olanaklara sahip olmak istiyorum dedı ve herseyı bıtırdı ayrıldık.bugun ışyerımden bir arkadaşımla konuşurken o aslında babasıyla çalışıyor olabilir bir arayıp bakalım mı dedı tamam dedım gercektende öyleydi hala babasıyla çalışıyor yanı hayatındaki hiçbirsey değişmemiş benden ayrılmak dışında anlaşılan.ve iş çıkışında onu tekrardan işyerinden arayıp görüşmek istediğimi söyleyip söylemek istediklerimi yüzüne söylemek istiyorum.ve size soruyorum mantıklı olur mu bunu yapmak? işyerimdeki arkadaşım olmaz kendini sadece daha da küçük duruma düşürürsün o kadar dedi ama içim içimi yiyor yerimde olsanız ne yapardınız? neden iş telefonu diyebilirsiniz iş telefonundan aramak istiyorum çünkü cep telefonu kapalı belkide hattını değiştirdi bilmiyorum.facesini kapattı.ulaşabileceğim tek yer orası oyuzden oradan arayacagım.lütfen bana bir akıl verin.

arkadaşın doğru söylemiş.
söylemek istediklerimizi söylememiş olmak bizim içimizi yer
bir şekilde söyleyip o yükten kurtulmak isteriz ama
o buna senin baktığın gibi bakmaz.
onu çağırıp konuşmak istediğini söylemen
sadece kıçının kalkmasına neden olur.
üstelik gelmeyi reddetme ihtimali de yüksek.
buna katlanmak daha zor olur bence.
bir kez daha reddedilmişlik terk edilmişlik yaşarsın.
bence artık onsuz hayatına yeni bir yön vermelisin.

onun sana karşı tavırları nasıl yani aslında olcağı varsa olur bence konuşma ama konuşabilirsinde diyesim geliyor yani kendi kendini yiyip bitirme anlamında ama kendini dhada bişey sanmasıda olağan ...anlamadığım maddi olarak yüksek imkanlara sen varken sahip olamazmı
bunu sana açıklmadımı ayrılma sebebiniz bana pek mantıklı gelmedi kendin için iyi olan kararı sen vericeksin bizimkiler sadece fikiryerimseniben

canım seni bu sebeple terk eden bir kişi için kafanı yormaya bile değmez
ama içimde kalmasın dersen arayıp konuş ve aklındaki soru işaretlerini sor
ileriye dair bir umutta besleme ondan hayır gelmez :1no2:

adresini bulabilirseniz hiç ummadığın anda tesadüf eseriymiş gibi karşısına çıkın..ve içinzden ne geliyorsa söyleyin bir şekilde...içinzde kalırsa onu unutmanız zorlaşır

faceden sen silmiş ve de ortak arkadaslarınızı silmiştir...aramaya acık da degilse face ini göremezsin yani açık da olabilir...
hiç yüz göz olma derim boşver arastırıp soruşturma ne hali varsa görsün..
ne demek zengin olmak için ayrılıyorum çocuk mu kandırıyor?
çok içinde kaldıysa eger yaz bi mail uzunca dök içini ve bitsin ..

bak şekerım benım de bır erkek arkadasım benım ılıskımı aynı sebeple sonlandırdı,
daha sımdı faceden actım resmıne bakıyordum demın bır konuya tatlı da olsa anıları hatırlamalısınız yazdım sonra tatlı mı acı mı anım dıye gırıp bakıyordum evet guzellıkler yasanmıs olabılır ama para yuzunden ılıskıyı bıtırmıstı keske param olsaydı dedım hep, ama bıraz daha baktım resımlerıne gene şerefsızsın sen dedım ekrana ve kapadım,
senı sevıyor olsa bahane bulmazdı unutma. sen fakır olsa da cıkardın degıl mı onunla, ama osenle cıkmıyor işte cunku paragöz, kendını parayla satmayı hedeflıyor senle gecınmeyı degıl. serefsız demekkı kusura bakma hıc ustune de alınma zaten terketmıs senı paran yok dıye. bosversene daha. :enbuyukkk:

ancak içini dökceksen dök içinde düşünce kalmasın
ben yakın bı arkadasımızla maılllesırken döktüm içimi, bılıyorum kı aynen gıttı ona her bır sözüm
şerefsız dedım. ama gene de ıyı bırıydı dedım.... de sende cnm ıcınde kalmasın ıade et ona :dilcikar:

daha iyi bir iş bulmak istiyo ve bulana kadar maddi açıdan zorluk çekmemek için babası ile çalışıyo olabilir mi? yani "şimdilik"..?

bana ayrılma sebebi çok mantıklı gelmedi canım. altında başka bişey olabilir. ama dök içini rahatlarsın. sonrasında barışmasanız da kaybedecek bişeyin olmazz

Beni bi bahaneyle terk eden adamın ne yasını tutarım ne onun hakkında etrafdan bilgi toplarım. Ne yani parasız sevgili olunmuyor mu? bu memlekette bu dünyada. Yemişim parasını pulunu. İyi bi bahane ama profesyonelce değil. Konuşursan söylede daha iyi numaralar bulsun inandırıcı olsun
Beni kaybetmek isteyeni ben kazanmak için uğraşıp zamanımı harcamamşakkıdı
Yeni sevgili edinmeye ugraşırım

ben içimde tutamam sanırdım ama sesisizlik en büyük ceza aklında sorular kalacak ama zamanla bu sorularla yaşmaya alışıyorsun onla konuşursan hesap sorsan neyi çözecek hiçbirşeyi o yolunu çizmiş hiç arama onunda ayrılma bahanesi bu sen çok uğraştın onun için birazda sesiz kal

Farz edelimki gittin onunla konustun....is bahaneydi ben bu beraberligi bitirmek istedim dedi....ne olacak?

Rahatlicakmisin? Bosver be güzelim...ne konusacaksin...seninle alakali herseyi silmis adam hayatindan...bu demektirki seninle görüsmek istemiyor daha...simdi senin onun ayagina gidip konusmak istemen sadece egosunu oksayacak o kadar...benneyaptımki

Bu hissi ona tatirmamak icin bile olsa gitmem yerinde olsam....:1closedeyes:

Tabiki tercih senin.

Zengin olmak için senden ayrılıyorum mu ? Nasıl Yani :uhm::uhm:
Sen zengin olmasına engel mi oluyordun :uhm::uhm:
Ayrılmak için böyle bir bahane sunanı da ilk kez duyuyorum, pes doğrusu kafamçokkarıştı
Bu kafayla değil zengin, vasıf sahibi bile olamaz

Ayrılmak istemiş ve yalanı bile becerememiş ya offf canın acıyor üzülüyorsundurda biliyorum ama sana karşı sevgisi bitmiş demekki uzattıkça sevgisimi artacak hayırr herkes bizi ömür boyu sevmek zorundamı erkekler zaten istemiyorum sevmiyorum diye ayrılmazlar açık bir kapı bırakırlar yada kırmak istemezler bence arama,gitme uğraşma

bana karşı sevgisi bittiğini zannetmediğim için zaten uğraşmak istiyorum.
çünkü askerden gelmeden 10 gğn önce depresyona girdi ayrıldık ve 13 martta yeniden barıştık o geldikten sonra ben çok huzursuzluk çıkardım.maddi zorluk içindeyken bunlarda eklenmiş olabilir diye düşünüyorum.çünkü ben hayatıma almak istemezken zorla kabul ettirdi ve 1 ay olmadan tekrardan bitirdi sadece bunun sebebini sormak istiyorum.yoksa bkimse kimseyi hayat boyu sevmek zorunda değil.bugün evlilikler bitiyor,ilişkilerinde bitmesi çok normal.

canım ben yinede seven erkek te korku olur birdaha elde edememe korkusu ayrılmayı teklif bile edemez... ama senin ilişkin sen daha iyi bilrisin benim nacizane fikrim ..aynı böyle benimde bir ilişkim vardı..sana söyliyim arama sorma o seni yine arar birlikte olursunuz ama bu ilişkinin sonu olmaz yine biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…