- Konu Sahibi challenger
-
kızlar daha öncede başlık açmıştım bazılarınız biliyor bilmeyenler için tekrar yazıyım erkek arkadaşım ben maddi olarak çok iyi olanaklara sahip olmak istiyorum dedı ve herseyı bıtırdı ayrıldık.bugun ışyerımden bir arkadaşımla konuşurken o aslında babasıyla çalışıyor olabilir bir arayıp bakalım mı dedı tamam dedım gercektende öyleydi hala babasıyla çalışıyor yanı hayatındaki hiçbirsey değişmemiş benden ayrılmak dışında anlaşılan.ve iş çıkışında onu tekrardan işyerinden arayıp görüşmek istediğimi söyleyip söylemek istediklerimi yüzüne söylemek istiyorum.ve size soruyorum mantıklı olur mu bunu yapmak? işyerimdeki arkadaşım olmaz kendini sadece daha da küçük duruma düşürürsün o kadar dedi ama içim içimi yiyor yerimde olsanız ne yapardınız? neden iş telefonu diyebilirsiniz iş telefonundan aramak istiyorum çünkü cep telefonu kapalı belkide hattını değiştirdi bilmiyorum.facesini kapattı.ulaşabileceğim tek yer orası oyuzden oradan arayacagım.lütfen bana bir akıl verin.
Ayrılmak istemiş ve yalanı bile becerememiş ya offf canın acıyor üzülüyorsundurda biliyorum ama sana karşı sevgisi bitmiş demekki uzattıkça sevgisimi artacak hayırr herkes bizi ömür boyu sevmek zorundamı erkekler zaten istemiyorum sevmiyorum diye ayrılmazlar açık bir kapı bırakırlar yada kırmak istemezler bence arama,gitme uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?