aaaaaa kim oluyomuş ki o cıgımlı cigimli konuşuyomuş valla eşime sormaya kalmaz bulur yolardım heeeklava:
sen tanımıyosun dimi canım niye öyle özlüyoruz diye yazmış o hakkı nerden buluyomuş sanki askerlik arkadasımış gibi pöfff yaneee:mymeka:
benim eşim şuan askerde bu gün nete girdi facebookuna şafağını yazdı ve arkadaşları yorum yaptı yanlız aralarında bir bayan arkadaşın yorumu vardı dikkatimi çekti aynen şöyle demişti ......cığım seni özlüyoruz bu bayan eşinden ayrılmış eşimden büyük yine içime bir kurt düştü sizin eşinize böyle biri bu şekilde yorum yapsa ne düşünürdünüz
esine sorsaydın kim diye..sonucta arkadaslarını tanıman lazım bilmedigin bir kadın esini seni ozluyorus yazacak kadar samimiyse sor ondan sonra ona gore davranırsın
Ben bu konularda kendimi örnek veremeyecek kadar katıyım.
Ama siz bu kişinin kim olduğunu eşinize sorun.Aldığınız cevaba göre fikir yürütelim.Belki uzak bir akraba vs...
kızlar kadının yasca büyük olması sizi rahatlatıyo mu yani???
valla su zaman kötü zaman ben eşimin hiç bi kadınla ne şekilde olursa olsun muhatap olmasını istemem...
arada nede olsa seytan var yane.....
valla su zaman kötü zaman ben eşimin hiç bi kadınla ne şekilde olursa olsun muhatap olmasını istemem...
Elbette her şey olabilir.Olmaz diye bir şey yok,ama herkese de o gözle bakarsak yandık.Ruh hastası olur,çıkarız.
Her boşanan kadın tehlike mi arz etmeli?Ya da canımlı,cicimli konuşan..
Eşiyle konuşması en doğrusu.Diyelim ki,adamın biri eşinizin yanında size ''cımlı''''cimli'' konuştu.Eşiniz de size çok kızdı.Şimdi söyleyen mi kabahatli,söyleten mi?Karışık mevzular.Kişiden kişiye değişir işte.kaydirigubbakcemile3
bence her ikiside kabahatli eş o rahatlıgı verdigi için karşıdakide o rahatlıgı cok iyi kullandıgı içinnn
Elbette her şey olabilir.Olmaz diye bir şey yok,ama herkese de o gözle bakarsak yandık.Ruh hastası olur,çıkarız.
Her boşanan kadın tehlike mi arz etmeli?Ya da canımlı,cicimli konuşan..
Eşiyle konuşması en doğrusu.Diyelim ki,adamın biri eşinizin yanında size ''cımlı''''cimli'' konuştu.Eşiniz de size çok kızdı.Şimdi söyleyen mi kabahatli,söyleten mi?Karışık mevzular.Kişiden kişiye değişir işte.kaydirigubbakcemile3
aaaaaa kim oluyomuş ki o cıgımlı cigimli konuşuyomuş valla eşime sormaya kalmaz bulur yolardım heeeklava:
sen tanımıyosun dimi canım niye öyle özlüyoruz diye yazmış o hakkı nerden buluyomuş sanki askerlik arkadasımış gibi pöfff yaneee:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?