fikirlerinize ihtiyacım var

pel_

benı oğlum ve aşkımmmmmm
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
103
0
46
Diyarbakır
benim eşim şuan askerde bu gün nete girdi facebookuna şafağını yazdı ve arkadaşları yorum yaptı yanlız aralarında bir bayan arkadaşın yorumu vardı dikkatimi çekti aynen şöyle demişti ......cığım seni özlüyoruz bu bayan eşinden ayrılmış eşimden büyük yine içime bir kurt düştü sizin eşinize böyle biri bu şekilde yorum yapsa ne düşünürdünüz

esine sorsaydın kim diye..sonucta arkadaslarını tanıman lazım bilmedigin bir kadın esini seni ozluyorus yazacak kadar samimiyse sor ondan sonra ona gore davranırsın

aaaaaa kim oluyomuş ki o cıgımlı cigimli konuşuyomuş valla eşime sormaya kalmaz bulur yolardım heeeklava:
sen tanımıyosun dimi canım niye öyle özlüyoruz diye yazmış o hakkı nerden buluyomuş sanki askerlik arkadasımış gibi pöfff yaneee:mymeka:

slm kızlar nasılsınız bende geldim

Art niyetli olduğunu düşünmüyorum.Yaşça da büyükmüş,kardeşi gibi görmüş olabilir.Siz rahatsız olmuşsunuz madem eşinize söyleyin.

Ben bu konularda kendimi örnek veremeyecek kadar katıyım.

Ama siz bu kişinin kim olduğunu eşinize sorun.Aldığınız cevaba göre fikir yürütelim.Belki uzak bir akraba vs...

esine sorsaydın kim diye..sonucta arkadaslarını tanıman lazım bilmedigin bir kadın esini seni ozluyorus yazacak kadar samimiyse sor ondan sonra ona gore davranırsın

valla büyük konusmayayımda önce eşimi parcalardım sonra kadını ayyy ne sinir

şahsen bayanla tanışmıyoruz ama ismini duymuştum beni rahatsız eden bu kadar samimi olması öyle uzun zamandır tanışmıyorlar onlarda off çok sıkıldım ben bu mesaja

kızlar kadının yasca büyük olması sizi rahatlatıyo mu yani???
valla su zaman kötü zaman ben eşimin hiç bi kadınla ne şekilde olursa olsun muhatap olmasını istemem...
arada nede olsa seytan var yane.....

Şahsen tanımıyorum demişsin onlar tanışalı kısa zaman oldu demişsin.

Biraz daha açıklayıcı yazarsan kimdir nerde tanışmışlar vs... ona göre yorum yapalım.

valla su zaman kötü zaman ben eşimin hiç bi kadınla ne şekilde olursa olsun muhatap olmasını istemem...

bencede büyük olması önemli degil..olcak olduktan sonra yaşa bakmıyor bencee sen dikkatli ol yinede

Elbette her şey olabilir.Olmaz diye bir şey yok,ama herkese de o gözle bakarsak yandık.Ruh hastası olur,çıkarız.
Her boşanan kadın tehlike mi arz etmeli?Ya da canımlı,cicimli konuşan..
Eşiyle konuşması en doğrusu.Diyelim ki,adamın biri eşinizin yanında size ''cımlı''''cimli'' konuştu.Eşiniz de size çok kızdı.Şimdi söyleyen mi kabahatli,söyleten mi?Karışık mevzular.Kişiden kişiye değişir işte.kaydirigubbakcemile3

bence her ikiside kabahatli eş o rahatlıgı verdigi için karşıdakide o rahatlıgı cok iyi kullandıgı içinnn

ayy öyle bi cesaretli kadın varsa buyursun yapsın valla elimden bi kaçan bide ucan eşimde bilir az buçuk kadırgalı oldugumuklava:
canım bak ben müge anlıda gördüm gecen ki toplumumuzdada görüp duydugumuz seyler...
adam 28 yasında evli 44 yasında bi bayanla evlenmiş asık olmuş güya...
yani allahım sasırtmasın erkek milleti sagı solu belli olmaz hani çok güvenirsin afedersin sonra rezil eder seni o yüzden sen sen ol erkegine sahip çık bu slagondan yanayım ....
konu sahibi arkadsımızda dedi ya içime kurt düştü işte banada düştü nedense...
biz önlemimizi alalımda gerisi allaha kalmış.....
dimi tatlışım....guclubacismile

cnımmmm msn gelsennneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…