• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var

Bazı insanlar karşısındakinden o cesareti bulmadan da rahat tavırlar sergiler ve samimi diyaloglar içine girebilirler.

Kimi insanlarda abla-abi muhabbetine kapılıp çabuk ''...cığım'' olurlar.

Belki eşinde en az senin kadar rahatsız olmuş olabilir.

bence her ikiside kabahatli eş o rahatlıgı verdigi için karşıdakide o rahatlıgı cok iyi kullandıgı içinnn

Hiç mi tersi olamaz?Adamın tarzı öyledir,önüne gelene canımlı hitap ediyordur.Bu durumda siz ne yapabilirsiniz ki?
Ha,adamın niyeti kötüdür,siz zaten onu anlarsınız!..O zaman artık tavır gösterip ,göstermemek kişiye kalır.bayanssulusmile
Erkekler çok uyanık.Kimin onlara ne gözle yaklaştığını anlamaları zor değil hiç.hihoyyyt

evet benimde basıma gelmisti erkek arkadasım arkadas ortamlarında cok samimi olmadıgı bir arkadası vardı bir gun msnde beni o sandı ve direk canımmmmmmmmmmm yazdı..bende gosterdim o canımı ona sonra kıs ben genelde herkese boyle yazarım diye toparlamaya calıstı

ayy öyle bi cesaretli kadın varsa buyursun yapsın valla elimden bi kaçan bide ucan eşimde bilir az buçuk kadırgalı oldugumu:oklava:
canım bak ben müge anlıda gördüm gecen ki toplumumuzdada görüp duydugumuz seyler...
adam 28 yasında evli 44 yasında bi bayanla evlenmiş asık olmuş güya...
yani allahım sasırtmasın erkek milleti sagı solu belli olmaz hani çok güvenirsin afedersin sonra rezil eder seni o yüzden sen sen ol erkegine sahip çık bu slagondan yanayım ....
konu sahibi arkadsımızda dedi ya içime kurt düştü işte banada düştü nedense...
biz önlemimizi alalımda gerisi allaha kalmış.....
dimi tatlışım....guclubacismile
eşimin aramasını sabırsızlıkla bekliyorum bunun hesabını soracam

ha bu arada eşimde cevap yazmış tskler bende özlüyorum diye ay çıldıracamya

Hiç mi tersi olamaz?Adamın tarzı öyledir,önüne gelene canımlı hitap ediyordur.Bu durumda siz ne yapabilirsiniz ki?
Ha,adamın niyeti kötüdür,siz zaten onu anlarsınız!..O zaman artık tavır gösterip ,göstermemek kişiye kalır.bayanssulusmile
Erkekler çok uyanık.Kimin onlara ne gözle yaklaştığını anlamaları zor değil hiç.hihoyyyt

valla o senin görüşün cnım ama sende cok polyannacı yaklaşıyorsun bence biraz acık gözlü olmakta fayda v ar sonrasında üzülmemek için tedbirini başta alacaksınnverelini bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bazı insanlar karşısındakinden o cesareti bulmadan da rahat tavırlar sergiler ve samimi diyaloglar içine girebilirler.

Kimi insanlarda abla-abi muhabbetine kapılıp çabuk ''...cığım'' olurlar.

Belki eşinde en az senin kadar rahatsız olmuş olabilir.

yok sanmıyorum eşimin rahatsız olmamıştır bence olsaydı o cesareti göstermezdi

iyide bu yazışmaları senin de görüceni biliyodur eşin dimi..
dolayısıyla,adamın aklında bi fena niyet yoktur bence..
ama kadını bilemem,zira hiç hazetmem o ağızla konuşan,yapış yapış kişilerden bende..
eşini bence uyar;''kadın seni yanlış anlayabillir,gereksiz samimiyet gösterisine hiç gerek yok,muhatap olarak almanı istemiyorum o kişiyi'' de bence arkadaşımm

üzülmene,sıkılamana gerek yok bence kısaca:teselli:

ya sende cok fazla abartıyorsun esin bende sizi ozledim yazmıs sadece..olayı anlamadan dinlemeden kendini doldurma bos yere

valla o senin görüşün cnım ama sende cok polyannacı yaklaşıyorsun bence biraz acık gözlü olmakta fayda v ar sonrasında üzülmemek için tedbirini başta alacaksınnverelini bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Tersi de hiç çekilmez ki...Paranoyak olur insan .Erkek istedikten sonra kadının gözü istediği kadar açık olsun ,bir yolunu bulur yapar.aklinialirimsmile
Rahatsız olunan bir durum varsa açıkça söylenir,Gerisi artık o kişiye bağlı.Ya da elin kadınına mesaj yazar,sen kim oluyorsun?Eşime canımlı yazma ,der.:sinifsinif:
Böyle bir şeyi de yapıp kendi kendini aşağılatır.Seçenekler bunlar.Seç,beğen...:umursamaz:

Ben zaten yorumlarımı sana farklı bakış açıları sunmak için yapıyorum.

Yoksa ilk mesajımda dediğim gibi bana kalsa vay eşimin haline.Ben böyleyim beni örnek alma dedim ya..Çünkü bizde öyle facebook hikayesi falanda yok,olamaz da.Benim yüzümden başka face eşimin neyine:)

Şimdi bu tarz aile meseleleri eşlerin bakış açılarına göre değişir.Sen ki gecenin bir vakti bunu dert edecek kadar üzgünsen o zaman eşinde bunu dikkate alacak ona göre seçecek etrafındakileri.

iyide bu yazışmaları senin de görüceni biliyodur eşin dimi..
dolayısıyla,adamın aklında bi fena niyet yoktur bence..
ama kadını bilemem,zira hiç hazetmem o ağızla konuşan,yapış yapış kişilerden bende..
eşini bence uyar;''kadın seni yanlış anlayabillir,gereksiz samimiyet gösterisine hiç gerek yok,muhatap olarak almanı istemiyorum o kişiyi'' de bence arkadaşımm

üzülmene,sıkılamana gerek yok bence kısaca:teselli:

evet biliyor bencede yoktur o kadına bakmaz bile öyle birşeyi aklından geçirmez

Tersi de hiç çekilmez ki...Paranoyak olur insan .Erkek istedikten sonra kadının gözü istediği kadar açık olsun ,bir yolunu bulur yapar.aklinialirimsmile
Rahatsız olunan bir durum varsa açıkça söylenir,Gerisi artık o kişiye bağlı.Ya da elin kadınına mesaj yazar,sen kim oluyorsun?Eşime canımlı yazma ,der.:sinifsinif:
Böyle bir şeyi de yapıp kendi kendini aşağılatır.Seçenekler bunlar.Seç,beğen...:umursamaz:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
evet biliyor bencede yoktur o kadına bakmaz bile öyle birşeyi aklından geçirmez

evet bak bu konuda yapabileceğin bununla sınırla kalsa yeterli olucaktır..kaydirigubbakcemile5

ama herrrzaman araştırmacı gazeteci olmamız gerekiyo sanırım..:bbo:

Allah şaşırtmasın sonuç olarak diyorum :Saruboceq:

dedim bile şimdi ben ne yapayım ikisini

canım ilk yapacagın eşinle bu durumu konuşman bu yazıyı görünce dogal olarak canının sıkıldıgını ve bundan hiç hoşnut olmadıgını dile getir bi bakalım ne dicekkkCADIARZU

Back
X