Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım güzel bi dille sor bakalım tabiki üzülmesin bulundugu konum itibariyle ama sende üzgünsün bunu unutma bitanem inşallah hersey yoluna girer...benneyaptımki
yahu arkadaşlar evlilik bu arkadaşın eşi askerde içi zaten huzursuz bazen ne kadar düşüncesiz yorumlar yapıyoruz .. bu adam saf mı salak mı eşinin görebiceği şekilde yorum yapılmasına müsaade etsin kaldıki birde altına kendi yorumunu yazsın.. mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. bence bunu sorun ama tartışarak değil tüm iyi niyetinizle sorun, aldığınız cevabın sizi tatmin ederse ne ala, etmezse daha anlaşılabilir şekilde sorarsınız.. yani o da orda asker psikolojisinde öyle şeyler söylüyorsunuz ki kadın arayıp bağırıp çağırsa yeridir yani adam da ne olduğunu anlamıycak.. sakince sorun keskin sirke küpüne zarar unutmayın, ben sanmıyorum kötü niyetli bir durum olduğunu.. mutlaka eşiniz size gerekli açıklamayı yapacaktır gamyoncuiremsu
kızlar eşimle konuştum artık o bayanla konuşmakmış ama listeden çıkarmıyacak ayıp olur diye ona cavap vermiyeceğini söyledi bu arada eşim öyle bişi olamayacağını söyledi eşime güveniyorum
bunda hiç birşey yok.. ben aşırı kıskanç bir insanm yanı ben bile birşey demesdim. bazı insanlar daha rahat düşünüyor bunda birşey yok. yine de çok rahatsz olduysan eşine sor bence ama komik bile olablir:)