geç bir cevap oldu ama belki bundan sonrakilerin işine yarar
1) bi tane köstekli saat bir tane ufak calar saat bir tane kol saati alınır. üstlerine şöyle not düşülür bu köstekli saat yaşlandığında kullanman için yani seninle yaşlanmak istiyorum. çalar saatin üstüne her gec euyumadan ve her gece uyandıgından ben olmak istiyorum. Kol saatinin üstüne nereye gidersen git yanında olmak istiyorum..
2) bir gazete yapabilirsiniz. ona ait komik haberler yazarsın.
3) Fazlaca klasik bir örnek. bir kutu çikolata madlen tarzı her biri bi kere ısırılmış üstünde bir not hepsinin tadına baktım hicbiri senden daha tatlı degildi.
geç bir cevap oldu ama belki bundan sonrakilerin işine yarar
1) bi tane köstekli saat bir tane ufak calar saat bir tane kol saati alınır. üstlerine şöyle not düşülür bu köstekli saat yaşlandığında kullanman için yani seninle yaşlanmak istiyorum. çalar saatin üstüne her gec euyumadan ve her gece uyandıgından ben olmak istiyorum. Kol saatinin üstüne nereye gidersen git yanında olmak istiyorum..
2) bir gazete yapabilirsiniz. ona ait komik haberler yazarsın.
3) Fazlaca klasik bir örnek. bir kutu çikolata madlen tarzı her biri bi kere ısırılmış üstünde bir not hepsinin tadına baktım hicbiri senden daha tatlı degildi.
:roflol::roflol:
ya kusura bakma da arkadaşım bunların hepsi de iğrenç geldi benim gözüme hele erkek gözünden bakınca daha da kötü
birinci dediğini yapsa kız adam zaten korkuya kapılır.her sabah yanında olacağım,her gittiğin yerde ben de olacağım dese bu erkek gözüyle küfür etmişten beterdir bana göre.eyvahedigeldismile :roflol:
ikincisi gazete hazırlamak ne öyle orta okul poje ödevi gibi çok çocukça.adam bunu dudağındaki çeyrek gülümsemeyle okur eminim.
üçüncüsü biraz iğrenç geldi bana.:roflol:ben bana yapılsın istemem ne öyle hepsi ısırılmış üzerinde bakteriler oluşmuş çikolatalar.naniknanik
kendi resimlerimizden olusan bir masa takvimi yapmıştım..ofiste kullanmıştı..
fotograflarımızın hepsinin altına o fotografı çekilirken yaşadıklarımızı yazdım ve tellettirip kitap gibi yaptırdım,ilk sayfasına ve son sayfasına da bir seyler yazmıştım(bu çok hosuna gitmişti)
poster yapmıştım..bir sürü resimleri kucultup kucultup koymuştum..
bir de klasik; kalp bir kutu almıştım,icine de saat,parfüm,hırka koymuştum..ve kendi tasarımım olan bir kart yapmıştım..
not:grafiker olduum için kendi kendime bu tarz seyler yapabiliyorum:) profosyenel matbaalarda da yaptirabilirsiniz :)
:roflol::roflol:
ya kusura bakma da arkadaşım bunların hepsi de iğrenç geldi benim gözüme hele erkek gözünden bakınca daha da kötü
birinci dediğini yapsa kız adam zaten korkuya kapılır.her sabah yanında olacağım,her gittiğin yerde ben de olacağım dese bu erkek gözüyle küfür etmişten beterdir bana göre.eyvahedigeldismile :roflol:
ikincisi gazete hazırlamak ne öyle orta okul poje ödevi gibi çok çocukça.adam bunu dudağındaki çeyrek gülümsemeyle okur eminim.
üçüncüsü biraz iğrenç geldi bana.:roflol:ben bana yapılsın istemem ne öyle hepsi ısırılmış üzerinde bakteriler oluşmuş çikolatalar.naniknanik
yaptim ve bayildii :asigim: notu hep saklicam dedi :asigim:
tskrler _turuncu_ fikrin icin a.s.
rica ederim :)
hangisini yaptın??
Bir kaşeye sizin ve sevdiğinizin adını, yıldönümünüzü falan yazdırabilirsiniz. O kaşeden ikinizde birer tane olur, her yere basabilirsiniz ikinizin işareti gibi. yerimseniben
Bu arada tebrikler, Allah tamamına erdirsin mutlulukla... :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?