canım kendine sadece şu soruyu sormanı istiyorum
Aynı okulda olmasaydınız ve birbirinizi hergün görmek zorunda olmasaydınız o bir gün seni bulup yine bunları sana söyleyecekmiydi?Ayrıca ayrılık sebebi çok saçma sınavlara çalışman için ... Anladığım kadarıyla yasin küçük hayatın boyunca hep sınav olacak önünde e sen her sınava gireceğin zaman bu seni bırakacak mi ?
Yani yanlış düşünüyorsam lütfen soyleyebilirsin.
94lüyseniz ne oluyor.18 yaş.ay çok küçüksünüz yaa.2 ay dayanan 1 günde pes etmez.o aklı sıra fedakarlık etmiş.dayanmak zorunda olduğunu düşünmüş.bence onu bunu takma ve ilişkine devam et.
Şuanda devam ediyoruz yani sizce tavır vs yapmıyım mı ?
yapma.barışma anınızı okuduğumda bir tuhaf oldum.aklı sıra fedakarlık yapmak istemiş.unuttun gitsin....
Dünden beri normal davranmaya başladım kızlar aşkım falan diyorum artık ama eski tuğçe olmuycam eskisi gibi üstüne fazla düşmüycem.
Başka fikirleri olan yokmu ?
Canım öncelikle barışmanıza sevindim.
Sınavları filan bahane etmiş gibi geldi bana ama içini bilemeyiz.
Aşk ne olursa olsun gitmemektir.
En azından yaptığı hatadan pişman gibi.
Sevmese geri de gelmezdi.
Bir şans verdiğin iyi olmuş ama eskisi kadar üstüne düşme.
Soğukta olma tabii ama sıkmayın birbirinizi.
Canım son zamanlarda çok üstüne düşmüştüm baya bi bunaltmıştım kendimide üzmüştüm...
Belkide o yüzden böyle yaptı ama gelceğini hiç düşünmemiştim meğer sürekli beni takip ediyormuş...
Şuanda dediğin gibi yapıyorum artık eskisi gibi üstüne düşmüyorum fakat soğukta değilim birbirimize karşı daha anlayışlı gibiyiz umarım her şey böyle devam eder...
tuğçecim msj kutun dolu o sebeple yazdığım msj gitmedi sana çok ama çok sevindim barışmanıza hatırlarsan hep diyodum sana atılay çok pişman olacak ve dayanamayıp döncek sana diye ve sonunda olduamaçok dikkatli olman gerekiyo artık mesela çok fazla üzerine düşme şımarıyorlar biliyosun ki
Şimdi temizledim mesaj kutumu atabilirsin :)
Evet hep diyordun çok pişman olacak diye bende inanmak istiyordum ve sonunda oldu...
Şuanda fazla ilgilenmiyorum genelde onun aramasını bekliyorum hep derdi ya eskiden aramama izin ver diye bende şimdi öyle yapıyorum soğukta olmuyorum sıkmıyorumda.
Bu şekilde devam ediyim dmi seni seviyorum gibi şeyler derdim önceden ama şuanda demiyorum sence diyim mi yoksa bi süre demiyim mi ?
canım bence bi süre sevgini sadece hareketlerinle ifade et sözlerinle değil aynı şeyi benimkiylede yaşadık çünkü bana derdi aramama fırsat ver diye şimdi kendimi geri çektikçe o daha çok önem veriyor bana sende öyle yap her fırsatta sevgini söyleme arada sırada söyle ki büyüsü kaçmasın
Tatlım,anlattığın kadarıyla pişmanlık yaşıyor.Çok üstüne düşme ki,ayrılsakta barışırız zaten moduna girmesin bence.Sen daha iyisini bilirsin tabi ki.Herşey gönlünce olsun
Bende ayrılsakta barışırız zaten moduna girmesini istemiyorum ondan korkuyorum.
Eskisi gibi üstüne düşmüycem öyle bi hata yapmıycam çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?