Fikirlerinize ihtiyacım var...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 1 buçuk seneye yakın bir ilişkim vardı ve 2 ay önce bitmişti biliyorsunuz...
Arada konuşmalarımız olmuştu ama barışmamıştık.
Eski konularımıda okuyanlar bilir.
Bugün okulda yanıma geldi ve konuşmak istedi hayatında biri varmı dedi bende var yada yok seni ilgilendirmez dedim yüz vermek istemedim oda ısrarla sordu bende söylemedim neden soruyorsun bunları bana dedim.
Seni çok özledim tuğçe okulda gördükçe çok kötü oldum dayanamadım dedi... Seni hala çok seviyorum dedi...
Ben hiçbir şey demedim neden bırakıp gittin peki aramızda büyük bi sorunda yoktu dedim. Oda ben olunca sen derslerine çalışmıyordun sınava kadar rahat ol ve kendini üzme istedim bunu söylesem benden ayrılmak istemezdin ama yapamadım bu 2 ay ölüm gibiydi dedi. Bende tenefüste konuşuruz dedim ama tenefüste dışarı çıkmadım.
Oda sınıfıma gelmiş neden çıkmadın diye bende arkadaşımla işim var sonra konuşalım dedim.
Neyse diğer tenefüslerdede ona bakmadan geçtim o geldi yanıma.
Çıkışta faceden ekledi bende kabul etmemiştim 1 saat falan beklettim sonra kabul ettim oda mesaj attı görüşelim akşam yemeğine bize gel diye annesinede anlatmış durumu.
Bende annemle işimiz var gelemem dedim.
Sonra tekrar akşam ben gelip alıyım o zaman konuşalım dedi bende bakarız falan demiştim görüştük.
Ben o yokken dershaneden bi çocukla konuşup görüşmüştüm bunu duymuş neden yaptın bunu onunla konuşurken aklına ben gelmedim mi falan demeye başladı bende hayatımda sen yoktun ve hayatıma başka birinide alabilirdim neden bırakıp gittin o zaman dedim biraz tartıştık beni eve bırak dedim.
Oda seni çok seviyorum diye elimden tuttu kendine çekti saçlarımdan öptü...
Gözleri doldu bende onu görünce duygulandım... Dayanamadım yanağından öptüm...

Şimdi nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum barışmasam demiştim ama çok seviyorum duygularıma esir oldum yine...
Bundan sonra napmalıyım nasıl davranmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var...

canım kendine sadece şu soruyu sormanı istiyorum
Aynı okulda olmasaydınız ve birbirinizi hergün görmek zorunda olmasaydınız o bir gün seni bulup yine bunları sana söyleyecekmiydi?Ayrıca ayrılık sebebi çok saçma sınavlara çalışman için ... Anladığım kadarıyla yasin küçük hayatın boyunca hep sınav olacak önünde e sen her sınava gireceğin zaman bu seni bırakacak mi ?
Yani yanlış düşünüyorsam lütfen soyleyebilirsin.

canım kendine sadece şu soruyu sormanı istiyorum
Aynı okulda olmasaydınız ve birbirinizi hergün görmek zorunda olmasaydınız o bir gün seni bulup yine bunları sana söyleyecekmiydi?Ayrıca ayrılık sebebi çok saçma sınavlara çalışman için ... Anladığım kadarıyla yasin küçük hayatın boyunca hep sınav olacak önünde e sen her sınava gireceğin zaman bu seni bırakacak mi ?
Yani yanlış düşünüyorsam lütfen soyleyebilirsin.

Sanırım aynı şekilde bir gün bulup bunları söylerdi bana.
Çünkü 2 ay ayrı kaldık biz ve okulda beni görüp kötü olsaydı ilk gördüğü gün dayanamazdı zaten buda bi gerçek.
O konuda haklısınız bilmiyorum ne düşündü neden bırakıp gitti o beni çok severdi ve gitti.

94lüyseniz ne oluyor.18 yaş.ay çok küçüksünüz yaa.2 ay dayanan 1 günde pes etmez.o aklı sıra fedakarlık etmiş.dayanmak zorunda olduğunu düşünmüş.bence onu bunu takma ve ilişkine devam et.

94lüyseniz ne oluyor.18 yaş.ay çok küçüksünüz yaa.2 ay dayanan 1 günde pes etmez.o aklı sıra fedakarlık etmiş.dayanmak zorunda olduğunu düşünmüş.bence onu bunu takma ve ilişkine devam et.

Şuanda devam ediyoruz yani sizce tavır vs yapmıyım mı ?

Dünden beri normal davranmaya başladım kızlar aşkım falan diyorum artık ama eski tuğçe olmuycam eskisi gibi üstüne fazla düşmüycem.
Başka fikirleri olan yokmu ?

Dünden beri normal davranmaya başladım kızlar aşkım falan diyorum artık ama eski tuğçe olmuycam eskisi gibi üstüne fazla düşmüycem.
Başka fikirleri olan yokmu ?

Canım öncelikle barışmanıza sevindim.
Sınavları filan bahane etmiş gibi geldi bana ama içini bilemeyiz.
Aşk ne olursa olsun gitmemektir.
En azından yaptığı hatadan pişman gibi.
Sevmese geri de gelmezdi.
Bir şans verdiğin iyi olmuş ama eskisi kadar üstüne düşme.
Soğukta olma tabii ama sıkmayın birbirinizi.

Canım son zamanlarda çok üstüne düşmüştüm baya bi bunaltmıştım kendimide üzmüştüm...
Belkide o yüzden böyle yaptı ama gelceğini hiç düşünmemiştim meğer sürekli beni takip ediyormuş...
Şuanda dediğin gibi yapıyorum artık eskisi gibi üstüne düşmüyorum fakat soğukta değilim birbirimize karşı daha anlayışlı gibiyiz umarım her şey böyle devam eder...

Son düzenleme:

İnşaAllah canım benim.

tuğçecim msj kutun dolu o sebeple yazdığım msj gitmedi sana çok ama çok sevindim barışmanıza hatırlarsan hep diyodum sana atılay çok pişman olacak ve dayanamayıp döncek sana diye ve sonunda oldu amaçok dikkatli olman gerekiyo artık mesela çok fazla üzerine düşme şımarıyorlar biliyosun ki

Şimdi temizledim mesaj kutumu atabilirsin :)
Evet hep diyordun çok pişman olacak diye bende inanmak istiyordum ve sonunda oldu...
Şuanda fazla ilgilenmiyorum genelde onun aramasını bekliyorum hep derdi ya eskiden aramama izin ver diye bende şimdi öyle yapıyorum soğukta olmuyorum sıkmıyorumda.
Bu şekilde devam ediyim dmi seni seviyorum gibi şeyler derdim önceden ama şuanda demiyorum sence diyim mi yoksa bi süre demiyim mi ?

canım bence bi süre sevgini sadece hareketlerinle ifade et sözlerinle değil aynı şeyi benimkiylede yaşadık çünkü bana derdi aramama fırsat ver diye şimdi kendimi geri çektikçe o daha çok önem veriyor bana sende öyle yap her fırsatta sevgini söyleme arada sırada söyle ki büyüsü kaçmasın

Biraz bişeyleri artık ondan bekliyorum 2 ay bi ayrılık yaşadığımız toparlanmamız zor olucak gibi öyle görünüyor fakat umarım eskisinden daha iyi oluruz dediğin gibi yapıcam bende.

Tatlım,anlattığın kadarıyla pişmanlık yaşıyor.Çok üstüne düşme ki,ayrılsakta barışırız zaten moduna girmesin bence.Sen daha iyisini bilirsin tabi ki.Herşey gönlünce olsun

Tatlım,anlattığın kadarıyla pişmanlık yaşıyor.Çok üstüne düşme ki,ayrılsakta barışırız zaten moduna girmesin bence.Sen daha iyisini bilirsin tabi ki.Herşey gönlünce olsun

Bende ayrılsakta barışırız zaten moduna girmesini istemiyorum ondan korkuyorum.
Eskisi gibi üstüne düşmüycem öyle bi hata yapmıycam çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…