- Konu Sahibi zafergamze
-
acelen yok ki? bence aralarında biraz yaş farkı olmalı.
millet pek meraklı akıl vermeye. en önemlisi kendını hazır hissetmen, gerisini boşver.
bu senın evliliğin, senın yaşamın , senin kararın.
hazır değilsen
kimsenın etkısı altında kalma.
Baskı yapanlar bakacaksa senin çocuğuna bekleme yapHazır hissetmiyorsan bekle derim, sen bakacaksın sonuçta...
niye her alanda baskalarının lafı bu kadar önemli..
hayat sizin çocuk sizin kimene
evet gercekten hazır deyilim ama her agızdan bi laf cıkınca bende şaşırdım yanlışmı yapıyorum diye
''bir çocukla zor başa çıkıyorum diyorsun''.
bazı insanların mantığı şu şekilde ilerliyor... '' yap aradan çıksın''
sence aradan çıkarılacak kadar basit bir şey mi bu? konuşmak , akıl vermek bedava nasıl olsa.
tabiki değil benim istememe sebeplerimden biride önce bu çocugumun gelecegini karantiye alayım bakayım bi bunun gelecegi için ne yapabilirim eger ki iyi işler yapabilirsem diğerinide düşünürüm ama bunu sağa sola anlatmak bana zor geliyor artık :18:
etraftaki konuşmaya bayılan insanları dinlersen yandın sen
çocuk yapmak kolay,,, ama ona sağlam bir gelecek hazırlamak olay.
her ağızdan çıkan sese kulak verme.
yok bacum zaten kulak verseydim şimdiye 3ncü geliyodu ama kafada bi yerden snra yoruyor neyse elin agzı torba deil ki büzesin demek ki onlar konuşmaya devam etsinler bende yoluma yürümeye
tabiki değil benim istememe sebeplerimden biride önce bu çocugumun gelecegini karantiye alayım bakayım bi bunun gelecegi için ne yapabilirim eger ki iyi işler yapabilirsem diğerinide düşünürüm ama bunu sağa sola anlatmak bana zor geliyor artık :18:
Bende 5 senelik evliyim ve çocuğum yok.. 2 senedir istiyoruz ama daha olmadı. Ve bayramlarda memlekete gittiğimizde nasılsın diye sormadan, hamilemisin, nden bi çocuk yapmıyosun diyolar. Senin Bi çocuğun var Allah'ım ona uzun ömür versin. Daha ne istiyo bu millet anlamıyorum, bekarken evlilik ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, çocuk yaparsın ee 2. nerde. boşver bence sen onları, 2. yapsan 3. yü isteyecekler
hazır degilseniz, cocuk yapmayin. zaten bir tane varmis. gereksiz yere hayatiniza karisan kisilere de hic aldirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?