- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Musteri kaliteden cok indirime gelir. Her daim indirimde olan kucuk seylerin olsun. Bir gelen, baska seyler de alsin gitsin.
haklısın canım,bende ucuzda var pahalıda,her bütçeye göre var,müşteri tezgaha girince zaten genelde alıyor,bunda sıkıntı yok,önemli olan o müşteriyi tezgaha nasıl çekebilirim,diğer paşmina tezgahlarından farklı olmak istiyorum.
Guleryuz, indirim, promosyon(bilmem kac tarihine kadar gecerli olan kuponlar), dogru yerde reklam (internet+yerel gazete), musteri memnuniyeti, kulaktan kulaga tavsiye. Her musteri onemli. Tezgah bence cok onemli degil. Bu benim fikrim.
en önemlisi bakıp bir şey almayan müşteriye bile güler yüzlü olmanız bence.mesela bebeğiyle gezen bir bayana bebeği için arada küçük bi nazarlık takın.arada böyle şeyler yapın.bir şey almayana bile çerez ikram edin.
Bende bayılıyorum paşminalara yaz kış tercihimdir :)
Beni tezgahta ne çeker, ilgim ne olursa o tarafa kayar dersen
Mankenlerin üzerine çok ilginç bağlama şekilleri yapılıyorlar, hoşuma giden bir model olduğunda dahi alasım geliyor
Sadece boynuna, saçına asmak değil de, broşlarla süsleyebilirsin, çekici modeller yapabilirsin mankenlerine.
Onun dışında nazar boncuğu, halı ( mesela yeşil güven verir) gibi düşüncelerin çok hoş...
Müzik olabilir mi ? Ben müzikli tezgahlara ilgi duymuşumdur hep
işte bizim paşmina tezgahımız
Eki Görüntüle 671323
normalde gördüğünüz tezgahın sağ ve sol taraflarındada dizili mankenlerimiz var,gördüğünüz gibi arka taraftaki tezgahtan dolayı çok karışık bir görüntü var,arka fonda çirkin bir görüntü var,bunu nasıl halledebilirim,ve yere orta boşluğa yeşil bir halı atsam ne dersiniz,başka fikirler bekliyorum kızlar.
Urunlerin hiç on planda degil, goz kalabaligi, aradigini bulamama, aksesuardan çok ihtiyaç gibi gorunen.. bu kadar mankene ne gerek var her kosede bir tane olsa ve uzerilerinde sala uyan bir t'shirt olsa yeter
ben senin yerinde olsam en basta sallari renklere gore dizerim ve tezgahlarin uzerine de sallara uyan renkte kumas sererim, mesela tezgahin uztune gri bir kumas uzerinde guzelce katlanmis pembler, morlar.. beyaz bir kumas uzerine koyu renkler
arka fon için ise sag ve sol tarafta uzerinde sal olan, guzel ve sIk bayan afisleri koyardim ortaya da ayna
Urunlerin duzenli olursa, onlari renk uyumlariyla, afislerle falan on plana çikarirsan ve dekorunla farklilik yaratirsan musteriyi çekersin.
Bunun yaninda kis aylari sicak yaz aylari soguç içecek ikram edebilirsin
Evet cok kalabalik gorunuyor. Her rengi manken uzerinde gostermek zorunda degilsin bence. Mankenler sadece kenarlarda olabilir,ters U seklinde olabilir. Duz renkler onde olsa daha iyi bence. Aksesuar da satiyorum demistin , bedava verebilirim demistin, ben hic goremedim. Bir de tezgah ortusunu sevmedim. Duz bir renk olmali, kareli degil, yeterince desen var cunku.
Aslinda ben olsam o mankenleri iptal ederdim. Yerine butun bir - iki tane vitrin mankeni koyardim. Onlara degisik kombinler yapardim. Tabi bu demektir ki onlara da kiyafet bulman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?