fikirlerinize ihtiyacım var :((

alyadua

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
17
0
16
İstanbul
kızlar bundan 1 buçuk ay önce biriyle tanıştırıldım çoçuk beni görmüş 2 kere ve bi tanıdığımıza demiş sonra faceden ekledi beni konuşmaya başladık aramızı yapan kız o denizlili şark görevini yapmamış denizliye yerleşcek dedi senin annen de istanbul dışına vermez seni dedi annem uzağa vermez bende kıza dedim ki ben konuşurum onunla dedim kız gitmiş çoçuğa annesi vermez şehir dışına demiş oda kabul ederse böyle demiş sonra ben çoçuğaa msj yazdım olmuyacağını söyledim oda bu işin pazarlığı olmaz benim eşim olan kişi benim yanımda olmalı dedi bende 1 2 gün konuşmadık sonra kabullendim onunla olsaydı gidicektim daha sonra bu görüşelim dedi ama ben bakarız dedim sınavım var dedim buda 2 kere dedi sınavım bitti davet etmesini bekliyorum ama etmiyor bi olay yüzünden tartıştık 2nci haftamızda uyuşmadığımızı söyledi kaç kere görüşmeye çağırdım gelmedin dalga geçiyorsun benimle dedi aradan 10 güne zaman geçtien yazıyorum ama cvpları taamam aynenden başka birşey değildi gülmüyordu sonra ben görüşmeye çağırdım 2 kere ama hep işi çıktı mesleğinden dolayı bir gün görüştük normal sohbet oldu havadan sudan konuştuk msjlarıma dahi gülmeyen bana yazmayan gülmeye ve yazmaya başladı işi yoğun olduğu için arada hiç msjlaşamıyoduk yine görüşme ayarladık gelemedi bende bahane yapıyosun dedim gelmemek için oda saçmalıyosun görüşmeyi isteyen bendim aksilik çıktı dedi daha sonra benim face paketim bitti görüşemiyeceğimizi akşam eve geldiğimde pc den yazacağımı söylüyorum oda tamam diyor telefon numaramı dahi istemedi sonra bende trip attım buna imalarda bulundum açıkca deseydin o zaman dedi imada bulunacağına olaylar büyüdü ve 5 haftanın sonunda birbirimizi tanımaya çalışmaktan vazgeçti bir ilişkiye dahi başlayamadık olmuyor dedi ama ben birşeyler yapmak istiyorum onu etkilemek için duygularımı yazan bir mktup yazacağım ama farklı bir şekilde sunmak istiyorum mektubu onun etkilenmesi lazım fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olun lütfennn bu arada yaşım 23 onun yaşı 29 olgun biri ona göre birşeyler yapmak istiyorum çoçukca gelmesin yaptığım şey bu hafta içinde yapmam lazım çün ki 5 6 gün oldu konuşmayı keseliii değişik fikirleri olan söylesin lütfen..( yapma diyenleriniz olacak ilerde keşke demek istemiyorum benimde hatalarım oldu ilk ve son kez birşeyler yapmak istiyorum.

Canim,noktasiz,vergulsuz yazmissin,okumak cok zor yazdiklarini.Ama zorda olsa okudum.Tavsiyem,sadece kisa ve oz yaz."Ikimiz icin de ikinci bir sans verebilirmisin,yeniden baslayalim herseye" gibisinden.Zaten erkek milletine cok dil dokersen,kendilerini naza cekerler.Eger hakikaten seni seviyorsa,seni arar mektubundan sonra.

telefon numaranı dahı ıstemeyen bırıyle görüşmek için ne bu ınadın...bence salla gıtsın..nıye pişman olasın....erkek dediğin biraz hoşlanacağı hatunun peşinde koşar. ben olsam bır daha asla göruşmek istemezdım onunla...

cnm benimde biraz nazlanmam oldu biraz karışık olaylar oldu tanışmamızın ilk haftası ben onunla pazarlık gibi yaptım gelmem tarzında oda farklı düşündü galiba

evet karışık olmuş :)) mektup evet yazıcam ama farklı bir şekilde göndermek istiyorum. bu yüzdende manevi olarak birşeyler yapmak istiyorum mektupla birlkte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…