- Konu Sahibi mutluluk1234
aynı hatayı bende yaptım bılezıklerımı verdım tabı gerı odeyeceklerdı ne oldu yalan oldu ustune bıde kp den laf yedım kımın bılezıklerını kıme alıcam onlar zaten benımdı sen kım oluyosun dıye ısın ıyı yanı esın senın arkanda o kayınvalıdeyı de cagırma madem esın bısey demıyosa kalsın eltınde dınsızın hakkından ımansız gelırmıs yesınler eltınle kv bırbırını. tabı esın ısterse annem gelsın dıye ona bısey dıyemem hep kendımıze edıyoruz valla hıc sınırlerını bozma gorumcenın de burdan sacını basını yolasım geldı dengesıze bak kocası onu dovuyo demekkı kardesı de senı dovsun ıstıyo esıne sıkı sarıl hayatım ne kocalar var kv kp gorumce gazına gelıp eslerını doven ıskence eden o nedenle tebrık edıyorum esını sende kendını ezdırmeden esıne kulak ver bılıyorum zor ama esın ıstıyosa getırsın annesını senın gıtmen sart degıldır heralde halada memnun olmuyosa esın yokken sana laf soyluyosa eltındeyken ıyıydım falan derse cevabı yapıstırırsın ben mı yalvardım gel dıye keyfın yerındeyse orda kalsaydın dıye Allah yardımcın olsun.![]()
canım o kadar haklısınki kaynanam gitmeden önce bizdeydi ondan önce eltim kovmuş bunu bana diyo o kovmadı sakın öle bişey deme bana diyo kendi ağzıyla diyo yanı anlayacağınız bi kıskançlık ve çekememezlik var ortada ben kovmadığım halde istemiyoruz oluyo o kovuyo hala arkasında onun çok kötü bakıyo kızlarya geldiği zaman görseniz