• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var!

aynı hatayı bende yaptım bılezıklerımı verdım tabı gerı odeyeceklerdı ne oldu yalan oldu ustune bıde kp den laf yedım kımın bılezıklerını kıme alıcam onlar zaten benımdı sen kım oluyosun dıye ısın ıyı yanı esın senın arkanda o kayınvalıdeyı de cagırma madem esın bısey demıyosa kalsın eltınde dınsızın hakkından ımansız gelırmıs yesınler eltınle kv bırbırını. tabı esın ısterse annem gelsın dıye ona bısey dıyemem hep kendımıze edıyoruz valla hıc sınırlerını bozma gorumcenın de burdan sacını basını yolasım geldı dengesıze bak kocası onu dovuyo demekkı kardesı de senı dovsun ıstıyo esıne sıkı sarıl hayatım ne kocalar var kv kp gorumce gazına gelıp eslerını doven ıskence eden o nedenle tebrık edıyorum esını sende kendını ezdırmeden esıne kulak ver bılıyorum zor ama esın ıstıyosa getırsın annesını senın gıtmen sart degıldır heralde halada memnun olmuyosa esın yokken sana laf soyluyosa eltındeyken ıyıydım falan derse cevabı yapıstırırsın ben mı yalvardım gel dıye keyfın yerındeyse orda kalsaydın dıye Allah yardımcın olsun.:50:

canım o kadar haklısınki kaynanam gitmeden önce bizdeydi ondan önce eltim kovmuş bunu bana diyo o kovmadı sakın öle bişey deme bana diyo kendi ağzıyla diyo yanı anlayacağınız bi kıskançlık ve çekememezlik var ortada ben kovmadığım halde istemiyoruz oluyo o kovuyo hala arkasında onun çok kötü bakıyo kızlarya geldiği zaman görseniz

Eşine,değil görümcen kim olursa olsun bu lafı nasıl söyleyebilir.Bu nasıl bir zihniyet.Bu yapılanların hepsinin cevabını verecek kişi eşin.Bir de mal da mülkte gözünün olmaması farklı birşey,geleceğin için yatırım yapmak farklı birşey.O senin altınlarınla alınan evin tapusu kimin üzerine çok merak ettim.Kayınvalidenin üstüneyse,yarın öbür gün eşinin diğer kardeşleri de hak sahibi olacaklar o evde.
Canım bak kimseye yaranmak zorunda değilsin.Ne kadar iyi niyet beslersen,ne kadar alttan alırsan o kadar seni parmağında oynatırlar.Saygısızlık yapma ama tavizde verme.Senin dövülmeni isteyen görümcenin suratına bile bakmazdım senin yerinde olsam.Herkes haddini ve sınırlarını bilmeli.

canım zaten muhattap bile olmuyorum onunla dengesiz işte

şimdi hasta tedavi görüyor bizde kaldığı zmanlarda hasta olmuş görümcem öyle diyo yani biz hasta etmişiz hem öyle diyolar hemde çağırmamı bekliyor olacak iş mi bu iyi niyetimi su istimal ettiklerinemi üzüleyim huzur vermediklerine mi

Abooo .
Kuyruklu belalar resmen .
Aman aman .
İster kilitlerim odamı ister çelik kapı taktırırım sanane kadın .
Utanmazlar .

malda gözüm yok canım her halükarda istiyodu ev ben vermesem kredi çekecektik ve yine zor duruma girecektik eşimle mutlu oluyumda bilezik olmasada olur sorun bilezik değil ev alıyoruz oturmam diyo davet bekliyor ne yapıyım yani davet mi ediyim bide
7

davet etme .... bir tesekkur edecegıne Allah razı olksun dıyecegıne hala naz mı yapıyor..

eşin arasın anne gidip evıne oturacaksan otur o kadar masrafa gırdık oturmayacaksan da biz kiraya vereceğiz evi kararnı ver bize söyle 1 hafta içinde onaa göre ne yapılacaksa yapalım desın..

daha da ne arayın ne sorun oturmazsa da oturmasın ama o eve gıtmeyıp sızın eve de yerlesırse kesınlıkle musaade etme...

ev almıssınız daha ne yapacaksınız yanı nankorluk etmesın

7

davet etme .... bir tesekkur edecegıne Allah razı olksun dıyecegıne hala naz mı yapıyor..

eşin arasın anne gidip evıne oturacaksan otur o kadar masrafa gırdık oturmayacaksan da biz kiraya vereceğiz evi kararnı ver bize söyle 1 hafta içinde onaa göre ne yapılacaksa yapalım desın..

daha da ne arayın ne sorun oturmazsa da oturmasın ama o eve gıtmeyıp sızın eve de yerlesırse kesınlıkle musaade etme...

ev almıssınız daha ne yapacaksınız yanı nankorluk etmesın

bu devirde kolaymı ev almak bilmiyorum canım kaynanamın yaptıklarını tahammül edemiyorum bi taraftanda eşimin annesi diyorum hasta diyorum ne yapcm bilemdm

bence önemli olan kocanız ne diyor bu konuda döv dediğinde ne dedi ben biraz kocanızın tepkisini merak ediyorum. O yeter dese kimse sesini çıkaramaz. Siz huzursuzluk çıkmasın diye bileziklerinizi vermişsiniz o ne dedi siz öyle yapınce bunlar çok önemli bence.

şimdi hasta tedavi görüyor bizde kaldığı zmanlarda hasta olmuş görümcem öyle diyo yani biz hasta etmişiz hem öyle diyolar hemde çağırmamı bekliyor olacak iş mi bu iyi niyetimi su istimal ettiklerinemi üzüleyim huzur vermediklerine mi

sende soyle ben ıyı bakamıyorum nıye cagırayım ecelıyle olse sen oldurdun annemızı derler bunlar korkulur valla ac agzını bıraz susma bızde hasta oluyo kıs gecene kadar sız bakın madem sonra gelır alırız de sonrada hıc oralı olma bırak kalsın kızın da dıger gelının de.

Sen çok sabırlı ve gereğinden fazla iyilikseversin sömürmeye çalışan çok olur biraz dişini gözter derim ben
gelmezlerse gelmesinler sizde gitmeyiverin
bu ne biçim işmiş böyle pessss

Back
X