- 10 Aralık 2013
- 2.287
- 327
- 373
Merhaba, uzun zamandır aklıma takılan bir konu var sürekli içimi kemiren takıntı gibi oldu artık. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum bu konuda. Erkek arkadaşımda 1 buçuk senedir beraberiz. Benim aklıma takılan konu eski sevgilisi. Lisede çıkmışlar mezhep ayrımından dolayı ayrılmışlar. Ayrıl barış toplamında 1 seneyi geçgin çıkmışlar. Kız okul bittiğinden biraz sonra başkasıyla evlenmiş. Ondan da boşanmış ama evlendiğinde de seviyormuş erkek arkadaşımı. Neyse, beni şüpheye sokan durum ilk tanıştığımız zamanlarda arkadaşken bana bir arkadaşım var X ona çok benziyorsun demişti, ben daha sonradan öğrendim bu X'in malum kişi olduğunu. Ama hiç benzemiyoruz alakamız bile yok. İlk çıktığımız demiyim de yakın olduğumuz zamanlarda da birine şey demişti ''abi sana bahsettiğim bir kız vardı ya o hapisteymiş'' dedi benim yanımda ama konu kapanmıştı hemen. Bir kerede gezerken bu kızla aynı sınıfta oldukları için ortak liseden bir arkaşıyla karşılaştık biraz konuştular falan sonra biliyor musun X hapse girmiş dedi sonra erkek arkadaşım bana baktı kıza hıı biliyorum falan dedi sadece konu kapandı gene. Ama bir süredir takmış durumdayım acaba hala aklında o var mı falan diye. Beni sevdiğinden eminim ama şüphe yapmadanda duramıyorum. İlk tanıştığımız zamanlarda adı geçerdi ama biz çıkmaya başladıktan sonra ben sormadan onun ağzını bile adına almadı, bana hep saçmalama eskiler falan aklımda değil benim için sadece sen varsın diyor, ama içime kuşku düştü bir kere.
Çok sıkıldım bu durumdan bir akıl verseniz.