• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Ben 32 yasindayim bekarım..Netten biriyle tanistim yaklasik 20 gun oldu..Yası 30..Daha onceden evlenmis bosanmis..Evlilik oncesi birseyler yasandı o yuzden evlendik ama surduremedik birkac ayda bosandik dedi..Annesi vefaat etmis..Cok duskun oldugunu paylastiklarindan yazdiklarindan anladim..Bana ben nasil guvenipte tanisicam senle deyince kimligini bosanma kagidini gonderdi..Hatta e devletten sabika kaydima bak dedi..Sabika kaydi yok.Ama arsiv kaydi var yaziyordu..Para cezasi dedi onun icin..Su kisa zamanda ciddi seyleri konusmak icin erken dedim kendisine..Sanaldan cikmasi lazim dedim..Gelecegini soyledi..Ama en son uc tane yabanci arkadasi oldugunu daha oncesinden bahsetti ben sorunca..Biriyle bir ay biriyle ucbucuk yil dedi..Ne sorarsam cevap veriyor..Ben arkadas kalalim dedim..Suphelendim..Oda tamam allaha emanet dedi..Ben mi supheciyim?Sans vermeli mi?Hangi erkegin gecmiste sevgilisi yok ki dedim?

Bence 1 ay kadar internetten tanıyın biraz tanıdıktan sonra buluşun anca hayatını öyle oğrenebilirsiniz.
Bence şans vermekten zarar çıkmaz ama çok dikkatli olun temkinli davranın, fazlada şüpheci olup mutluluğunuzu tetiklemeyin derim.
Hayırlısı olsun sizin için.

Sen olması gerektiği gibisin oda herşeyi söylemiş bu sanal dışına çıksa reel olup karşılıklıttanışmaya dönse tanıdıkça şüphelerin gider yada tam tersi şuan için olmadı gereken bu senle ilgileniyorsa döner değilse bos vereceksin

Bence 1 ay kadar internetten tanıyın biraz tanıdıktan sonra buluşun anca hayatını öyle oğrenebilirsiniz.
Bence şans vermekten zarar çıkmaz ama çok dikkatli olun temkinli davranın, fazlada şüpheci olup mutluluğunuzu tetiklemeyin derim.
Hayırlısı olsun sizin için.

sanalda insan daha duygusal davranıyor va daha sempatik geliyo taraflar birbirine..
günlük hayatta vakit geçirmeden anlayamazsın....

Adam şeffaf davranmış..
Kimliğini,boşanma kağıdını göstermiş,demekki saklayacağı bi'şey yok..
Hatta sabıka kaydına kadar öğrenmiş olman güzel..
Biz de eşimle nette tanıştık ve o da cameradan tüm evrakları göstermişti bana,gördükten sonra devam etmiştim..
Senin şüphelendiğin ne peki?

sanalda insan daha duygusal davranıyor va daha sempatik geliyo taraflar birbirine..
günlük hayatta vakit geçirmeden anlayamazsın....
E tabiki ama ben duygusal olarak hemen etkilenmesinden bahsetmiyorum. Tanıması gerek ki bu süre zarfındaki belki en azından adamın katil sapık vs olmadığını anlayabilir. Yoksa sanaldan birine ne aşık olunur nede güvenilir.

Benim su
Adam şeffaf davranmış..
Kimliğini,boşanma kağıdını göstermiş,demekki saklayacağı bi'şey yok..
Hatta sabıka kaydına kadar öğrenmiş olman güzel..
Biz de eşimle nette tanıştık ve o da cameradan tüm evrakları göstermişti bana,gördükten sonra devam etmiştim..
Senin şüphelendiğin ne peki?
Benim suphelendigim ilk evliligi birkac ay surmus evlilik oncesi beraberlik..Sonra yabanci kiz arkadaslari olmus.3 bucuk yil surmus birisi..hepsinide soyluyor..hatta sabika kaydindaki para cezasi enistemkavga ettik ondan dedi..sadik olmâ konusunda suphelendim..gecmis gecmiste kaldi dedi..ben arkadas olarak kal dedim yazmadi buda iyi ama..

E tabiki ama ben duygusal olarak hemen etkilenmesinden bahsetmiyorum. Tanıması gerek ki bu süre zarfındaki belki en azından adamın katil sapık vs olmadığını anlayabilir. Yoksa sanaldan birine ne aşık olunur nede güvenilir.
Bahsettiğiniz sapık,katil ve psikopatlar reel hayatta da varlar..
Kadınlar şiddet görüyor,aldatılıyor,öldürülüyor bunları yaşayan kadınların hepsi sanaldan mı tanışmışlar?

Benim su

Benim suphelendigim ilk evliligi birkac ay surmus evlilik oncesi beraberlik..Sonra yabanci kiz arkadaslari olmus.3 bucuk yil surmus birisi..hepsinide soyluyor..hatta sabika kaydindaki para cezasi enistem ablami dovmeye geldi kavga ettik ondan dedi..sadik olmâ konusunda suphelendim..gecmis gecmiste kaldi dedi..ben arkadas olarak kal dedim yazmadi buda iyi ama..
Evlilik kader kısmet işi,kimse boşanmak için evlenmiyor..
Hayatına birilerinin girmesi ise normal(bana göre)..
Karar senin..
Şüphelerinden kurtulamıyorsan devam etmemen daha iyi..

B
20 gün ne Allah aşkına?

Yanlis anladiniz ben 20 gunde evleniyim mi diye sormadim..Yuzyuze gorusmeli mi diye fikirlerinizi almak istedim..Karsimdaki cok ciddi gibi yazdi erkektir nihayetinde asik oldum diye de dusunur..Ama ben ciddi bir sekilde iyice tanimak lazim dedim..

Bacim sanaldan bir halt cikmaz.bu sanal tanismalar bir cok kisinin hayatini mahvetti.cidden söylüyorum yapma bence...

Ben 32 yasindayim bekarım..Netten biriyle tanistim yaklasik 20 gun oldu..Yası 30..Daha onceden evlenmis bosanmis..Evlilik oncesi birseyler yasandı o yuzden evlendik ama surduremedik birkac ayda bosandik dedi..Annesi vefaat etmis..Cok duskun oldugunu paylastiklarindan yazdiklarindan anladim..Bana ben nasil guvenipte tanisicam senle deyince kimligini bosanma kagidini gonderdi..Hatta e devletten sabika kaydima bak dedi..Sabika kaydi yok.Ama arsiv kaydi var yaziyordu..Para cezasi dedi onun icin..Su kisa zamanda ciddi seyleri konusmak icin erken dedim kendisine..Sanaldan cikmasi lazim dedim..Gelecegini soyledi..Ama en son uc tane yabanci arkadasi oldugunu daha oncesinden bahsetti ben sorunca..Biriyle bir ay biriyle ucbucuk yil dedi..Ne sorarsam cevap veriyor..Ben arkadas kalalim dedim..Suphelendim..Oda tamam allaha emanet dedi..Ben mi supheciyim?Sans vermeli mi?Hangi erkegin gecmiste sevgilisi yok ki dedim?
bence normal şüphelenmen doğru olanı yapıyorsun herkes senin gibi sorgulamadığı için erkekler kolay olana alıştıklarından uğraşmak istemeyebiliyorlar

B

Yanlis anladiniz ben 20 gunde evleniyim mi diye sormadim..Yuzyuze gorusmeli mi diye fikirlerinizi almak istedim..Karsimdaki cok ciddi gibi yazdi erkektir nihayetinde asik oldum diye de dusunur..Ama ben ciddi bir sekilde iyice tanimak lazim dedim..
benim kız kardeşim sözlüsüyle internetten tanıştılar 6senedir birlikteler sözlüsü bu sene işe başladı yazın evlenmeyi düşünüyorlar ve gayet düzgün efendi birisi .heee evet doğrudur internet ortamında kötü niyetli insan çok var fakat burada ölçüp tartıp öyle hareket etmek lazım . zaten gerçek hayatta da öyle değil mi

Back
X