Fikirlerinize ihtiyacım var

deliraporu

Bir sınır yoksa hiç sınır yoktur.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
410
312
18
arkadaşlar size bi konuda danışmak istiyorum. benim bir yıllık ilişkim var. dün bir şey öğrendim ve kafam birazcık karışık. biz iliskiye daha yeni başladığımız sıralarda eski kız arkadaşıyla konuşmuş ve kız fotoğraf falan atmış ama normal fotoğraflar. ben bunu ilk öğrendiğim zaman daha önceden konuştuklarını sanıyordum fakat biz sevgiliyken konuşmuşlar. fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

hala bitmemis birsey varmis aralarinda sanirim?

Bazilari bu konuda rahat oluyor. Ama ben saygisizlik olarak görüyorum.
Kendimi yara bandi gibi hissederdim. Sonucta arkadasca konusma gecmemis..hala bitmemis birsey varmis aralarinda sanirim?
Dediğim gibi sorduğumda iliskiden sonra arkadas kaldıklarıni soyledi.ve o gunden sonra bir daha konusmadiklarini soyledi.gercekten kafam cok karıştı. ne yapmam gerektiğini çözemiyorum.

Ben olursam Guven sorunu yasardim.
En azindan size soyleye bilirdi.Peki siz nasil oyrendiniz,kendimi soyledi?

Ben olursam Guven sorunu yasardim.
En azindan size soyleye bilirdi.Peki siz nasil oyrendiniz,kendimi soyledi?
dedigim gibi ilk ogrendigimde iliskiden once konustuklarini zannediyordum.bizimki uzak ilişki. telefonda konuşurken konu bi sekilde açıldı kullanmadigi bir sosyal medya hesabi nedeniyle ve biz yeni başladığımızda konusmustum en son dedi. böyle ogrendim.

canm bende eski sevgilimle ayni sorunu yasamistim bana iliskisini kestigini soylemisti ama sonrasinda hep konusmaya devam etmisler..bende saf saf dolasiyodum ortalikta...sor bakalim kendisi olsa kabul eder miymis? eger konusacagi varsa her turlu konusur onune gecemezsin...takipte kal.

Yeni bir ilişki başlarken görüşmek ne ? Konu sahibi görüşmüyorsa bile dikkatli ol .

1 kereye mahsus olmussa ve sizin iliskinizin cok basindaysa yani acaba olacak mi olmayacak mi asamasinda olduysa cok problem degil. Ama isin su boyutlarini gozardi etmemek gerekiyor.
Acaba onu unutamamis mi?
Sonradan tekrar gorusmus veya bulusmus mu?
Bunlari sorgulamak lazim. Eger bir problem yoksa eski sevgili muhabbetinin hosuna gitmedigini ve onunla kesinlikle konusmasini istemedigini soylemelisin. Yoksa onu yedekte tutup ilk ayrilmanizda o kiza kosar. (Yasadigim icin)
Eski sevgiliden asla dost falan olmaz. Bunu da bi kenara yazmak lazim

bizimki uzak ilişki oldugun icin cok zor oluyor bitanem ama elimden geleni yapiyorum takip konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…