- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi deliraporu
-
bilmiyorum sorduğumda 4 yil önceydi sonra yakın arkadaş olarak kaldik dedi.ben de kararsız kaldımBu durumda seni aldatmis olmamismi?
Dediğim gibi sorduğumda iliskiden sonra arkadas kaldıklarıni soyledi.ve o gunden sonra bir daha konusmadiklarini soyledi.gercekten kafam cok karıştı. ne yapmam gerektiğini çözemiyorum.Bazilari bu konuda rahat oluyor. Ama ben saygisizlik olarak görüyorum.
Kendimi yara bandi gibi hissederdim. Sonucta arkadasca konusma gecmemis..hala bitmemis birsey varmis aralarinda sanirim?
kesinlikle haklısınız.teşekkür ederim yorumunuz içinSize haber vermeliydi
hiçbir fikrim yok gerçektenBu durumda azicik mi boynuzlamis oluyor ?
dedigim gibi ilk ogrendigimde iliskiden once konustuklarini zannediyordum.bizimki uzak ilişki. telefonda konuşurken konu bi sekilde açıldı kullanmadigi bir sosyal medya hesabi nedeniyle ve biz yeni başladığımızda konusmustum en son dedi. böyle ogrendim.Ben olursam Guven sorunu yasardim.
En azindan size soyleye bilirdi.Peki siz nasil oyrendiniz,kendimi soyledi?
kesinlikle degil haklısınız. zaten böyle seyleri kaldiracak bir yapimda yok o yüzden katılıyorum sizeBence gozlemle 2. Hatasinda koy kapiya kimse vazgecilmez degil yani
bizimki uzak ilişki oldugun icin cok zor oluyor bitanem ama elimden geleni yapiyorum takip konusunda.canm bende eski sevgilimle ayni sorunu yasamistim bana iliskisini kestigini soylemisti ama sonrasinda hep konusmaya devam etmisler..bende saf saf dolasiyodum ortalikta...sor bakalim kendisi olsa kabul eder miymis? eger konusacagi varsa her turlu konusur onune gecemezsin...takipte kal.
çok teşekkür ederimBen kullanıcı adınız hoşuma gittiği için geldim
sorduğumda cok yakin arkadas olarak kaldiklarini söyledi. o yuzden konuştugunu soyledi.Yeni bir ilişki başlarken görüşmek ne ? Konu sahibi görüşmüyorsa bile dikkatli ol .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?