Fikirlerinize ihtiyacım var

sevdigim adamin benden 1 gun oncesi beni ilgilendirmez.ancak hayatinda oldugum dakikadan itibarenki fazlasiyla ilgilendirir..
dusunsene esime sevgilime vs. eski kiz arkadadasi sacim nasil olmus diye foto gonderecek birdahaki sefere kel olmus fotosunu gonderir artik.
gonlu akli baska kizlarda kalmis adamla ben yapamam yol veririm..
bende oyle düşünüyorum. benimle flort ederken bile baska biriyle konussa güvenim kırılır.ama su an ne yapmam gerektiğini gercekten bilmiyorum

Bazen ayrılan çiftler arkadaş kaldığını söylüyor ama çok güçlü bir bağ yoksa yeni bir ilişkiye zaman harcamak varken eski sevgiliye zaman harcanmaz diye düşünüyorum .
ben bir insanin eski sevgilisiyle görüşmesini de mantıklı bulmuyorum ve kafam cok karisik

ya ben muhatap bile olmuyorum eski sevgilimle. arkadaş kalıp fotograf atmak bana cok tuhaf geliyor sizcede oyle degil mi ? vicdan azabi çektiği icin arkadad kalmis kizla
Dediğim gibi çok saçma. .vicdan azabı çektiği için arkadaş kalmak nedir ya? Ki kız ona saçım güzel olmuş mu diye bi foto arıyorsa tam bi ayrılık olup olmadığı muallak

sordugumda yillar önce ortada hicbir sey yokken terkettim o kızı. vicdan azabi cektim arkadas kaldim demisti.en cokta bu sinirimi bozdu valla
Ya hani ayrılıklarda hep karşı tarafa b.k atılır ya buda vicdanı atmış ortaya külliyen yalan!
Bide inkar etmeleri yok mu işte benim asıl tahammül edemediğim sey yani açık açık itiraf etse belki kızmam ama kıvırınca çıldırıyorum.
Sende deseydin ya gel ozaman ayrılalım arkadaş kalalım vicdanen seni yüzüstü bırakmak istemem diye ne diycekti acaba

Ya hani ayrılıklarda hep karşı tarafa b.k atılır ya buda vicdanı atmış ortaya külliyen yalan!
Bide inkar etmeleri yok mu işte benim asıl tahammül edemediğim sey yani açık açık itiraf etse belki kızmam ama kıvırınca çıldırıyorum.
Sende deseydin ya gel ozaman ayrılalım arkadaş kalalım vicdanen seni yüzüstü bırakmak istemem diye ne diycekti acaba
valla bilmiyorum.cok yakin arkadasim olarak gordum. hatta sevgilisiyle aralarini duzelttim falan dedi

Dediğim gibi çok saçma. .vicdan azabı çektiği için arkadaş kalmak nedir ya? Ki kız ona saçım güzel olmuş mu diye bi foto arıyorsa tam bi ayrılık olup olmadığı muallak
yok cok yakin arkadasim gözüyle konustum diyo ayy bu erkek milletini gerçekten akli pek idare edemiyor

Evet net evlılıgınızı dusun bırde sevgılıyken heyrcan drukda olur evlenınce monotonlsır ee bu adam en heyecanlı dnemınde eskısıyle bırbırıne ftgraf gnderecek kadar yazısıyrsa evlenıpte monotona bınınce kım bılır napar ? ben bu eskı sevgılılerın arkadas kalma zırvalıgına ınanmıyrum

Evet net evlılıgınızı dusun bırde sevgılıyken heyrcan drukda olur evlenınce monotonlsır ee bu adam en heyecanlı dnemınde eskısıyle bırbırıne ftgraf gnderecek kadar yazısıyrsa evlenıpte monotona bınınce kım bılır napar ? ben bu eskı sevgılılerın arkadas kalma zırvalıgına ınanmıyrum
buna bende inanmiyorum. yok cok yakin arkadasimdi sevgilisiyle arasıni bile ben yaptım bi dunya zirvaladi.

buna bende inanmiyorum. yok cok yakin arkadasimdi sevgilisiyle arasıni bile ben yaptım bi dunya zirvaladi.

Abooo eskı sevgılısını baska bı oglana mı ayarlamıs :skandal:
Bırak bu karaktersızı gercekten bırak bak sımdı brakmazsan ıkerde daha buyuk vaka yasarsın atlatman zr olur ben bır abla gıbı uyarıyrum bu adamı brakmazsan snra gelıp aglama buralarda canım ck yanıyor dıye

Bence önemli değil, daha birbirinizi tanıma evresi sayılır o dönemler, olur öyle şeyler

Abooo eskı sevgılısını baska bı oglana mı ayarlamıs :skandal:
Bırak bu karaktersızı gercekten bırak bak sımdı brakmazsan ıkerde daha buyuk vaka yasarsın atlatman zr olur ben bır abla gıbı uyarıyrum bu adamı brakmazsan snra gelıp aglama buralarda canım ck yanıyor dıye
evet. 4 5 yil önce bir ay kadar beraber olmuslar sonra arkadas kalmislar. gecen sene kızın sevgilisiyle arasını düzeltmis bizimki

Back
X