- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi deliraporu
-
Yaptığı itici, arkadaş kalıyolarsa da foto atıp nasılımmm demeden de arkadaş kalabilirlerçok teşekkür ederim
bu konuda kesinlikle katılıyorum eski sevgiliden arkadas bile olmaz.zaten o konustuklari gunden beri hicbir baglantisi olmadigini soyledi.ve o kizdan sonra 2 sevgilisi daha olmus. unutamadigini dusunmuyorum.ama ssonucta yeni bir iliskiye başlıyorsun. konusurken insan bir düşünür rahatsız olur diye düşünüyorum1 kereye mahsus olmussa ve sizin iliskinizin cok basindaysa yani acaba olacak mi olmayacak mi asamasinda olduysa cok problem degil. Ama isin su boyutlarini gozardi etmemek gerekiyor.
Acaba onu unutamamis mi?
Sonradan tekrar gorusmus veya bulusmus mu?
Bunlari sorgulamak lazim. Eger bir problem yoksa eski sevgili muhabbetinin hosuna gitmedigini ve onunla kesinlikle konusmasini istemedigini soylemelisin. Yoksa onu yedekte tutup ilk ayrilmanizda o kiza kosar. (Yasadigim icin)
Eski sevgiliden asla dost falan olmaz. Bunu da bi kenara yazmak lazim
kesinljkle itici. insan rahatsız olur konusurken.bir de kız saçlarıni kestirmis onun fotografini atmış.Yaptığı itici, arkadaş kalıyolarsa da foto atıp nasılımmm demeden de arkadaş kalabilirler
Sen kemal doğulu musun saçına yorum yapıyosun yaa, stilist misin kuaför mü Allah Allahkesinljkle itici. insan rahatsız olur konusurken.bir de kız saçlarıni kestirmis onun fotografini atmış.
4 degil bir yıllık bir iliskimiz var.hayir kullanmadigi bir facebook hesabi vardi. benimde facebookum yok sifresini istedim bir sey için. arkadas olarak ekli oldugunu gordum. konus oyle açıldı. onceden konustuklarini biliyordum ama iliskimizden once konustular diye biliyordum. megerse iliski basladigi sıralarda olmus olay.Of ya bu erkeklerin hepsi aynı
Ada'm bir ilişkiye başlarken bile diğeriyle görüşmeye devam etmiş daha en baştan zemini sağlam kuramamış.
Peki siz 4 yıllık sevgilisiniz dimi bunu niye durduk yere söyledi ? Başka bi açığını yakaladın mı ? Bu anlattığı ilk mi
inanir misiniz bende ayni ornegi hakan akkaya dan vermistim. sanane elalemin saçından be adam. hayir anlasan bir sey demiycem.yani kızın amacinin cok temiz oldugunu düşünmuyorum acikcasiSen kemal doğulu musun saçına yorum yapıyosun yaa, stilist misin kuaför mü Allah Allah
Değil tabi, bak evli çocuklu kadın olarak söylüyorum canım, o kızdan gözünü ayırmainanir misiniz bende ayni ornegi hakan akkaya dan vermistim. sanane elalemin saçından be adam. hayir anlasan bir sey demiycem.yani kızın amacinin cok temiz oldugunu düşünmuyorum acikcasi
işin trajikomik yanıda erkek arkadaşım farklı sehirde ben kizla ayni sehirdeyim.Değil tabi, bak evli çocuklu kadın olarak söylüyorum canım, o kızdan gözünü ayırma
Çok rahatsız edici yaişin trajikomik yanıda erkek arkadaşım farklı sehirde ben kizla ayni sehirdeyim.
hadi normal fotoğraf yollasın da kiz saçlarını kestirmis nasil olmus diye atiyor ya bundan sanane degil mi amaNormal arkadaş ne diye fotoğraf yollasinki?Bence aralarında ki duygusal bağ hala kopmamis. .
bende cok rahatsiz oldum. zaten bu forumu takip ediyordum. uye olup paylasmak istedim.tekrar enine boyuna konuşacağım.yoksa icim rahat etmiyorÇok rahatsız edici ya
Fotoğraf normal de olsa seksi bir pozda olsa normal değil. .Hele ki saçlarım nasıl olmuş diye soruyorsa bu hala ilgi beklediğini gösterir. Dikkatli olun.hadi normal fotoğraf yollasın da kiz saçlarını kestirmis nasil olmus diye atiyor ya bundan sanane degil mi ama
He 4 yıl başka konudan aklıma takılmış4 degil bir yıllık bir iliskimiz var.hayir kullanmadigi bir facebook hesabi vardi. benimde facebookum yok sifresini istedim bir sey için. arkadas olarak ekli oldugunu gordum. konus oyle açıldı. onceden konustuklarini biliyordum ama iliskimizden once konustular diye biliyordum. megerse iliski basladigi sıralarda olmus olay.
Fotoğraf normal de olsa seksi bir pozda olsa normal değil. .Hele ki saçlarım nasıl olmuş diye soruyorsa bu hala
sordugumda yillar önce ortada hicbir sey yokken terkettim o kızı. vicdan azabi cektim arkadas kaldim demisti.en cokta bu sinirimi bozdu vallaHe 4 yıl başka konudan aklıma takılmış
Anladım cnm ama dediğim gibi en başta zemini sağlam kuramamış. Ama bilemiyorum sonra hatasını anlayıp hiç görüşmemişte olabilir. İzle derim sıkı takibe al belki ilk ve son olmuştur. Ama insanın içine bi kere şüphe girdimi kemirir durur
ya ben muhatap bile olmuyorum eski sevgilimle. arkadaş kalıp fotograf atmak bana cok tuhaf geliyor sizcede oyle degil mi ? vicdan azabi çektiği icin arkadad kalmis kizlaFoto atma fln tuhaf canım yani neden eski sevgilisine foto atarki insan?
sorduğumda cok yakin arkadas olarak kaldiklarini söyledi. o yuzden konuştugunu soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?