Bunu yaparsam kapının önüne kesin koyar benim anam sana ne yapmış der . Kesin sokakta olurum kaynananın elini optum huzurum geldi azda olsabişekilde bu olayı avantaja çevirmen lazım. o zaman bu dayaktan dolayı (kv seni dövdürdüğü için) evine gitmeyeceğini , kv evine gelemeyeceğini, yüzünü görmek istemediğini söyle. bişekilde kar kazan bari
Bende suan ne yapayım bu fırsat gecmis .Gece 3'te evden attı, senden daha iyilerine giderim dedi vs vs.
Senin kendine saygın yok mu arkadaşım???
Nasıl iyi niyetli insanlarsınız siz?
Bende suan ne yapayım bu fırsat gecmis .
ne yaparsam affedersin derseYa bence önce kafasını kır.
Sonra kolunu bacağını hep beraber kırarız.
Yaklaştırma kendine!!
Ne
ne yaparsam affedersin derse
Kendini duvardan duvara atsın.
Ya da ölsün direk bence.
Vallaha çok sinirlendim bak!
Anasından uzaklaştır.
O zaman affederim de.
Yataklar ayrı . Iki gündür uğraşıyor hem yatmak icin hemde pişmanın barışalım diyorSenden bir sey mi isteyecek acaba...
Ben de onu dusundum, intihar falan etsin.
Cansu kusmeye dvm etKızlar yardımcı olun bu fırsatı değerlendireyim . Suan cocuklarıma bakicam cvp. Veremeyebilirim . Destek icin sagolun kızlar . Ne yapacagım bilmiyorum belki düzelir yardımcı olusanız sevinirim
Cnm sormak istediğin bisey varsa sor . Benim yaşadığım hersey gercek . Suçsuz oldugum halde gece 3 te esim kapıya koydu . Ya annemle ilgilenicem yada seni istemiyorum dedi bende kabul ettim ne dersen yaparım dedim . Sabah kaynanama gittik elini optum anne dedim seni annemden cok seviyorum hatam olduysa affet sürat bes karış ne yapayım seni inandirmak icin eşimde 2 gündür iyi olmuş . Yani benimde danışacağım kimse yok burda biraz yazıyorum hem açılıyorum hem fikir alıyorum gurbetteyim 3 çocukla cevre edinemedim kaynanamgilide fazla kimse sevmiyor çevremde yok anlatacak kimsede anca buraya geliyorum yardım icinde Tesekür ettim ama kabul edecek cesaretim yok korkuyorumBen artik senin konularina pek inanmiyorum. Bu konuyu mesela bilerek, insanlari cildirtmak icin actin. Onlarca konu actin, bircok insan yardim teklif etti ve senin tek yaptigin sey yeni konular acmak. Cogu zaman af etme temali.
Kk'de fenomen olmak galiba bir haz veriyor anliyorum fakat bunu bu tip konular ile yapma. Bu olayi gercekten yasayan kadinlara resmen bir hakarettir yaptigin cünkü. Onlarin hayatlarini bu fake konular ile kücümsüyorsun. Üstelik burda sana yardim eli uzatanlar kim bilir gercekten yardima ihtiyaci olan biri konu actiginda bu kadar yardimsever olmayabilirler artik.
Seni kibleyebilirim fakat biliyorumMune abla senin fake olup olmadigini anlayamayacak. Neticede sanal alem, herkes istedigi hikayeyi kurabiliyor. Sadece umarim ki konularin artik sayfa sayfa 'hit' olmaz.
2 gündür çocuklarımla harcıyoruz para kendime elbise aldım şal aldım kapmalıyım ben . Cocuklarımın istediğini aldım bu hafta çalışıyor haftayada ayakkabı ve çanta alçak pişmanım diyor bende cok kırıldım biraz zaman dedimCansu kusmeye dvm et
Yuzverme yanina yaklastirma.
Konusmaya calisirsa evden attigini,yuzunubgozunu morartigini asla unutmayacagini soyle
Kv konusuna girme madem bosanmiyorsun aklinla hareket et anasina hic deginme.
Esindenin durumu iyiyse para tirtikla biriktir
Bu herife kimse guvenmiyor inanmiyor kesin var bir cikari
Caresiz degilsin erkekler salaktirseni alt eden yine bir kadin kv den.aklinla onu diskalifye et.kv ile hic ugrasma mumkun olduginca uzak dur onun icin kavga etme basaramazsin
Hadi bu gazla ins. Basaracan guvensemi bilemedim.ama.guveniyorum sana
Bu iyi niyet degil enayiligin caresizlik hali..Gece 3'te evden attı, senden daha iyilerine giderim dedi vs vs.
Senin kendine saygın yok mu arkadaşım???
Nasıl iyi niyetli insanlarsınız siz?
Cnm sormak istediğin bisey varsa sor . Benim yaşadığım hersey gercek . Suçsuz oldugum halde gece 3 te esim kapıya koydu . Ya annemle ilgilenicem yada seni istemiyorum dedi bende kabul ettim ne dersen yaparım dedim . Sabah kaynanama gittik elini optum anne dedim seni annemden cok seviyorum hatam olduysa affet sürat bes karış ne yapayım seni inandirmak icin eşimde 2 gündür iyi olmuş . Yani benimde danışacağım kimse yok burda biraz yazıyorum hem açılıyorum hem fikir alıyorum gurbetteyim 3 çocukla cevre edinemedim kaynanamgilide fazla kimse sevmiyor çevremde yok anlatacak kimsede anca buraya geliyorum yardım icinde Tesekür ettim ama kabul edecek cesaretim yok korkuyorum
Aldir kiz iflahini sok2 gündür çocuklarımla harcıyoruz para kendime elbise aldım şal aldım kapmalıyım ben . Cocuklarımın istediğini aldım bu hafta çalışıyor haftayada ayakkabı ve çanta alçak pişmanım diyor bende cok kırıldım biraz zaman dedim
Cansu yurt disindami ben mersin diye hatirliyorum.cansu neredesin kizBla bla sürekli ayn seyleri tekrarliyorsun. Senin ile polemige girecek halim yok. Madem hersey gercek, gecmis konulardan ders cikarsaydin. Sürekli ayni konulari acmak niye? Madem yurtdisindasin, umarim Inglizcen bu laflari anlayacak kadar iyidir "insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results"
Neyse bunlar sana diyecegim son laflar. Sana daha bol eglenceler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?