Sürekli sarılma hissim var,sana karşı...Belki diyorum iyi olmuştur söz verdi bu gün 3 gün pişmanım dedi gece 3 kase konuştuk . Sakindi dinledi bende herşeyi anlattım aklımda olan herşeyi yine bana inandirıcı geliyor sanki söz vericek ve kuzu olacak bende bilmiyorum Zaman istedim affetmem için çünkü yaşadığım seyler ağırdı daha atlatamadım .
Bu yazı bile inan sarılma gıbıdır . Destek için sağol cnmSürekli sarılma hissim var,sana karşı...
Nolur sakin dur,adamın dikine gitme...
Yok ben anladım seni...Bu yazı bile inan sarılma gıbıdır . Destek için sağol cnm
Bunu yaparsam kapının önüne kesin koyar benim anam sana ne yapmış der . Kesin sokakta olurum kaynananın elini optum huzurum geldi azda olsa
cansucum bak bu arkadaşın verdiği öneri de mantıklı. bunu da yapabilirsin. en azından eşin görür bi oraları. safa yatarsın sen de ben tedaviye gittim şikayet eden ben değilim diye. kv ne de çok kızdım. yav yaşlısın işte diğer tarafa odun taşıma telaşın niyeCansu caresizligin adi.bosan siyoruz bize kolay anlamaya calisiyorum bu kiz 3 cocukla nereye gider.aileden hayir yok,meslek yok,yeni bir hayat kuracak cesarette yok...
Cansu bak sunu yapabilirain bu herif sana el.kaldirdigi anda hastahaneye git orada pilisler oluyor.dr sana ne olsu dediginde kocam dovdu de ztn.polise intikal eder durum.esini cekerler karakola.
Ha korkma beni sikayetmi ettin diye dover diye ben hastahaneye gittim dr anladi o polise soylemis de.
Boyle durumlarda karakola cekip bir sikistirirlar.sana aslan kesilen kocan orda kedi olur.bundan hesap soran yok meydani bos bulmus.
Kv ile tartisma esine kotulume.moruk geberir zaten yakinda.
Bide bu kv diger gelinlwrine karsi nasil onlarlada ugrasiyormu
Canim Bakara süresini biliyosan hergün oku bilmiyosan aç internetten sesli dinle.. evindeki huzursuzlugu alır. . Ve bidaha kV le kavga etme.. ona iyi ol.. inanki iyiliğin çözemedigi hiç bi sorun yok.. sen kV ne kadar iyi olursan kocanda sana okadar iyi olur.. Çünkü onu dolduracak başka kimse olmaz.. Bakara suresini ve sana verdiğim tesbih leri çek. . Allahın izniyle yavaş yavaş düzelir kocan.. ben çok faydalarını gördüm tesbih lerin.. Sende goruceksin.. aynı zamanda bi Terapiste yada psikoloğa gidebilirseniz iyi olur.. ama erkekleri götürmek çok zor..Bu yazı bile inan sarılma gıbıdır . Destek için sağol cnm
Zaten benimde aklım da böyle bir şey olursa hastaneye ordan olanlarda benim haberim yok derim . Söz verdi bakalım cnmcansucum bak bu arkadaşın verdiği öneri de mantıklı. bunu da yapabilirsin. en azından eşin görür bi oraları. safa yatarsın sen de ben tedaviye gittim şikayet eden ben değilim diye. kv ne de çok kızdım. yav yaşlısın işte diğer tarafa odun taşıma telaşın niye
Tmm cnm dedıklerini yaparımCanim Bakara süresini biliyosan hergün oku bilmiyosan aç internetten sesli dinle.. evindeki huzursuzlugu alır. . Ve bidaha kV le kavga etme.. ona iyi ol.. inanki iyiliğin çözemedigi hiç bi sorun yok.. sen kV ne kadar iyi olursan kocanda sana okadar iyi olur.. Çünkü onu dolduracak başka kimse olmaz.. Bakara suresini ve sana verdiğim tesbih leri çek. . Allahın izniyle yavaş yavaş düzelir kocan.. ben çok faydalarını gördüm tesbih lerin.. Sende goruceksin.. aynı zamanda bi Terapiste yada psikoloğa gidebilirseniz iyi olur.. ama erkekleri götürmek çok zor..
İnan olmuş neden değişti çözemedim anlatmıyorda sadece pişmanım diyorDeğişmezler sadece değişmiş gibi yaparlarSizi gece yarısı sokağa atan döven bir insan bu derece melek olamaz insanlık fıtratına ters bir durum bu
bulabilir... acı ama gerçek. hatta keşke bulsa da cansuyu hayatından kendi çıkartsa.. cansunun çıkası yok çünkü...dötündeki kıllar ağarmış hala senden iyisini mi bulurum diyor?
Dötümle güldüm yeminle sabah sabah.
Çok komik kocan var.
Keşke beni kaybettiginede o Zaman yanar benim gibi kerizi bulamazbulabilir... acı ama gerçek. hatta keşke bulsa da cansuyu hayatından kendi çıkartsa.. cansunun çıkası yok çünkü...
vallahi cansu sende böyle düşünme.. o da hiç belli olmaz. herkesin daha iyisi, her zaman vardır.Keşke beni kaybettiginede o Zaman yanar benim gibi kerizi bulamaz
Cansu farkindamisin adam yapmadigini birakmiyo sen sus pus olunca degisti diyosun.İnan olmuş neden değişti çözemedim anlatmıyorda sadece pişmanım diyor
Doğru dıyorsun cnm İnan korkuyorum yoksa el isi manti gözleme orgu cocuk yelekleri yapıyorum . Lise mezunuyum birax benimkiler büyüsün bakarız kızlar üzmeyin beni bu gun biraz kendimi kandırayım dedim mutlu oldum kızlar keske hep boyle olsa
bulabilir... acı ama gerçek. hatta keşke bulsa da cansuyu hayatından kendi çıkartsa.. cansunun çıkası yok çünkü...
o bile belli olmaz..cansudan daha dişli biri çıkarsa adam peki karıcıım da olabilir. görmüyor muyuz ? ayrıldığı eşine iğrenç davranan adamlar 2.ciyi aldıklarında melek olabiliyor ( en yakın örneğim : amcam )Bulur da ne tür birsini bular ben burada söyleyemem.
Söylersem ban yerim.
Ağzımın ayarı yok çünkü.
o bile belli olmaz..cansudan daha dişli biri çıkarsa adam peki karıcıım da olabilir. görmüyor muyuz ? ayrıldığı eşine iğrenç davranan adamlar 2.ciyi aldıklarında melek olabiliyor ( en yakın örneğim : amcam )
cansunun kocasını; adam sinirlenmekte haklı bile olsa (bagırışırsın, tartışırsın, küsersin hepsini anlarım ama şiddeti anlamıyorum haklıysan bile full haksızsın. sırf üste çıkmak, istediğini yaptırabilmek için , ego ve kompleksleri yüzünden bunları yapıyor ) sırf şiddet uyguladığı için ağzını burnunu dağıtmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?