fikirlerinize ihtiyacım varr kızlarr

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
merhaba kızlarr, bilenler bilir bilmeyenler için kısa özet geçip gelişmeleri anlatıcam. ben okulumdaki farklı bir bölümün araştırma görevlisine aşık oldum. bunu facebook aracılığıyla kendisine duygularımı anlattım. mesajımı gördü ama cevap yazmadı. arkadaşlık isteğimi de kabul etmedi. bu olaylardan sonra biz okulda hiç karşılaşmadık. taaki iki hafta öncesine kadar.iki haftadır nereye baksam onu görüyorum. sürekli karşılaşıyoruz ve uzun uzun bakıyor bana. geçen hafta okul çıkışı okula yakın bir durakta otobüs bekliyorduk arkadaşlarımla. durakta bitek biz vardık. tam arabasıyla önümüzden geçiyorduki beni görünce ani bir frenle durdu. ben şok oldum. dikiz aynasında baktı. 2 dakika falan öyle durdu. sonra otobüs geldi ben hemen bindim. daha otobüse adımımı atar atmaz gaza bastı gitti. bu olaydan sonra okulda sürekli karşılaştık.baktı falan. salı günü sınavım vardı. o gözetmendi baska bir sınıfta. ben sınavdan erken çıktım. koridorda arkadaşlarımla elimizdeki notlardan cevaplarımıza bakıyorduk. sınıftan çıktı.bana baktı ve bana doğru yürümeye başladı. ben utandım yüzümü iyice nota gömdüm. arkadşlarım baktı. bana doğru baka baka gedi yarım adım falan kaldı. döndü gitti sınıfa gözetmenlik yapmaya. sizce ne yapmaya çalışıyor kızlar ? alay mı ediyor benle ? yada beni tanımak mı istiyor? lütfeen bişeyler söyleyin

Yaslariniz kac bencede gelip konussun madem

ona mesajla duygularınızı yazdınız sizin olduğunuzdan emin değilmi yani isim resim herşeyi biliyor...
neden cevap vermiyor öylese..bu kadar zormu..
bence kararsız ..belki seni bi süre gözlemleyip öyle gelir..

ona mesajla duygularınızı yazdınız sizin olduğunuzdan emin değilmi yani isim resim herşeyi biliyor...
neden cevap vermiyor öylese..bu kadar zormu..
bence kararsız ..belki seni bi süre gözlemleyip öyle gelir..

beni biliyo. resmimi falan gördü yani. ne yapmaya çalışıyo anlam veremedimki

Arkadasım bence umitlenmeyin.. ciddi bir niyeti olsa şimdiye kadar 50 kere konuşmuştu bence.. sonuçta her erkeğin hoşuna gidecek bir şey yapmışsınız ve de bence o bunun heyecanını, tadını yaşıyor gibime geldi..

canım bence sen olabildiğince sessiz kal sakın umutlanıp adım atma bekle bakalım. şimdi internet ortamında itirafını fake zannetmiş kendisiyle dalga geçiliyor zannetmiş olabilir de. ha olmayabilir de yani gerçekten de reddetmiş olabilir. o yüzden bence sakın ikinci kez bir adım atma eğer senden hoşlanmaya başladıysa %100 gelecek zaten sana

ben tam bırakıyordum onu düşünmeyi böyle hareketler yapınca aklıma düştü tekrar. onun 2 dakiluk hareketini ben günlerdir düşünüyorum

büyük konuşmak istemem ama ben artık ona bi adım atmam. yapacağımı yaptım ben. eğer benle alay ediyorsa çok üzülürüm

kesinlikle canım boş ver. sabret hem yaptığına duyduğun pişmanlıkla yapmadığın şeye duyacağın pişmanlık da farklı oluyor. ben hep yaptıklarımdan daha çok pişman olmuşumdur o yüzden bekle derim ben şahsen

ben tam bırakıyordum onu düşünmeyi böyle hareketler yapınca aklıma düştü tekrar. onun 2 dakiluk hareketini ben günlerdir düşünüyorum

Iste maalesef bazı insanlar, karşısındaki insanin duygularini düşünmeden hareket eder..Özellikle erkekler bence:) siz yine de temkinli olun ama benım düşündüğüm gibi de olmayabilir. .

ben olması için elimden geleni yaptım zaten. çok tesekürler yorumun için :)

ben olması için elimden geleni yaptım zaten. çok tesekürler yorumun için :)

Bu ne yaaa cocuk gibi bide 26 yasinda olcak...
Facede sizi kabul etmemis cvp yazmamis ama donup donup afedersiniz okuz gibi bakiyor..
Canim kesinlikle seni uzmek icin yazmiyorum ama basbaya alay edermis gibi davraniyor...
Cvp yok birsey yok ama burnunun dibine dibine giriyor ulasilmazi mi oynuyor nedir ay sinir oldumm...
Asiksin tabi cocuk hosuna gidiyor ama ben olsam birdahaki sefere hayirdir bilader aklindan zorun mu var gidecegin yolu mu sasirdin derdim..
Kaldirma canim sunun totosunu.

tavırları önce hoşuma gidiyo sonra alay ediyor die üzülüyorum. bi denge yok çünkü. insan ya sever ya sevmez. ya ister ya istemez. ama bu çocuk gibi

tavırları önce hoşuma gidiyo sonra alay ediyor die üzülüyorum. bi denge yok çünkü. insan ya sever ya sevmez. ya ister ya istemez. ama bu çocuk gibi

Bence unutabilirsin canim takmamayi ogrenebilirsin..
Bak kendinde demissin aklimdan cikarmistim zaten 2 hafta oncesine kadar..
İstesen yine yaparsin hatta gozunun onundeyken bile umursamamayi ogrenirsin..
Hersey sende bitiyor bu kendini begenmise firsat verme.

bana doğru gerçek bir adım atsa havalara uçucam ama sanırım alay ediyor umursamayıp yoluma bakmak en iyisi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…