- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi emineozturk
-
bana doğru gerçek bir adım atsa havalara uçucam ama sanırım alay ediyorumursamayıp yoluma bakmak en iyisi sanırım
belkide sana uyarıda bulunmak için uygun bir zaman bekliyor.Hareketleri hiç normal değil çünkü senden hoşlandığını sanmıyorum ,senin ilgini çekip belkide kendince oyun oynuyor işte boşver öylelerinin akılları bir karış havada olur.
ne yaptığı belli değil . belkide sen hoşlandığın için onun her yaptığına bir anlam yüklüyorsun .
bence alay etmiyor.sadece ikilemde kalmış.size karşı birşeyler hisetmiş olması lazım ki böyle davranıyor.sevdiğiniz insanın hal ve haraketlerinden bunları anladım ben.artık onu durduran herneyse sevdiğini birtürlü söyleyemiyor.
merhaba kızlarr, bilenler bilir bilmeyenler için kısa özet geçip gelişmeleri anlatıcam. ben okulumdaki farklı bir bölümün araştırma görevlisine aşık oldum. bunu facebook aracılığıyla kendisine duygularımı anlattım. mesajımı gördü ama cevap yazmadı. arkadaşlık isteğimi de kabul etmedi. bu olaylardan sonra biz okulda hiç karşılaşmadık. taaki iki hafta öncesine kadar.iki haftadır nereye baksam onu görüyorum. sürekli karşılaşıyoruz ve uzun uzun bakıyor bana. geçen hafta okul çıkışı okula yakın bir durakta otobüs bekliyorduk arkadaşlarımla. durakta bitek biz vardık. tam arabasıyla önümüzden geçiyorduki beni görünce ani bir frenle durdu. ben şok oldum. dikiz aynasında baktı. 2 dakika falan öyle durdu. sonra otobüs geldi ben hemen bindim. daha otobüse adımımı atar atmaz gaza bastı gitti. bu olaydan sonra okulda sürekli karşılaştık.baktı falan. salı günü sınavım vardı. o gözetmendi baska bir sınıfta. ben sınavdan erken çıktım. koridorda arkadaşlarımla elimizdeki notlardan cevaplarımıza bakıyorduk. sınıftan çıktı.bana baktı ve bana doğru yürümeye başladı. ben utandım yüzümü iyice nota gömdüm. arkadşlarım baktı. bana doğru baka baka gedi yarım adım falan kaldı. döndü gitti sınıfa gözetmenlik yapmaya. sizce ne yapmaya çalışıyor kızlar ? alay mı ediyor benle ? yada beni tanımak mı istiyor? lütfeen bişeyler söyleyin
merhaba kızlarr, bilenler bilir bilmeyenler için kısa özet geçip gelişmeleri anlatıcam. ben okulumdaki farklı bir bölümün araştırma görevlisine aşık oldum. bunu facebook aracılığıyla kendisine duygularımı anlattım. mesajımı gördü ama cevap yazmadı. arkadaşlık isteğimi de kabul etmedi. bu olaylardan sonra biz okulda hiç karşılaşmadık. taaki iki hafta öncesine kadar.iki haftadır nereye baksam onu görüyorum. sürekli karşılaşıyoruz ve uzun uzun bakıyor bana. geçen hafta okul çıkışı okula yakın bir durakta otobüs bekliyorduk arkadaşlarımla. durakta bitek biz vardık. tam arabasıyla önümüzden geçiyorduki beni görünce ani bir frenle durdu. ben şok oldum. dikiz aynasında baktı. 2 dakika falan öyle durdu. sonra otobüs geldi ben hemen bindim. daha otobüse adımımı atar atmaz gaza bastı gitti. bu olaydan sonra okulda sürekli karşılaştık.baktı falan. salı günü sınavım vardı. o gözetmendi baska bir sınıfta. ben sınavdan erken çıktım. koridorda arkadaşlarımla elimizdeki notlardan cevaplarımıza bakıyorduk. sınıftan çıktı.bana baktı ve bana doğru yürümeye başladı. ben utandım yüzümü iyice nota gömdüm. arkadşlarım baktı. bana doğru baka baka gedi yarım adım falan kaldı. döndü gitti sınıfa gözetmenlik yapmaya. sizce ne yapmaya çalışıyor kızlar ? alay mı ediyor benle ? yada beni tanımak mı istiyor? lütfeen bişeyler söyleyin
Canım cesur bir kızsın duygularını da açıklamışsın ne güzel. Facebooktan bir mesaj daha atabilirsin. Diyalog kurmaya çalışabilirsin niyeti anlaşılır.
Sizi uzmek istemem ama biraz da siz yoruyormussunuz gibi geldi...
Gelecek olsa gelirdi, hadi ona kararsiz kalsa, en kotu face den ucu acik cevap yazardi...
Bana ya siz her seyi yoruyorsunuz ya da ilgi hosuna gitti onun tadini cikariyor gibi geldi...
Zerre adim atma, bakma da hala hayran hayran, hepsini farkeder, varsa niyeti gelsin, konussun, yoksa uzak dursun...
ben cozemedim durumu, ya ikilemde ya da ilgiden memnun oldu, kafa buluyor.
Yakinda anlarsin bence, sen hicbir sey yapma, konusmak isterse gelir zaten.
valla bana göre şöyle ilk başta önemsememiş ama sonradan aklına düşmüş olabilirsiniz. ikilemde kalmış sanki sonradan. yaklaşma konusunda ve araştırma görevlisiymiş okulda o yüzden ikilemde kalması normal. acaba dalga mı geçiyor arkadaşlarıyla diye düşünmüş olabilir. yani bekle bence
İlginiz egoyu sisirmis.
Kaybettiginiz ilgiyi geri kazanmak icin yapiyor bence.
Baska bi numarasi yok gibi geldi bana.
Dengesiz sanirim.
hareketlerinde bi mantık yok. hareketlerine bakark ne ilgisi var diyebiliyorum. ne tamamen ilgisiz. sanki oda ne yapacağını bilemiyo. ama ilgimden rahatsız değil bunu net olarak biliyorum :) rahatsız olsa böyle davranmaz değil mi
canım bence seni tanımak istese facede mesaj atardı öyle bakmak noluyo yani gözle açıkça konuşurdu derdi mesela tanıyalım birbirimizi falan bence ümitlenme niyeti olan insan bir şekilde konuşurdu yada yazardı
konunu okudum
sanki bi şeyler var ama ikilemde
sen sonuçta öğrencisin
duyulursa ne olur diye bunlarıda düşünüyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?