- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
- Konu Sahibi emineozturk
-
canım haklı olabilirsin bu ihtimalleri bende düşündüm ama mesajı attığımda o beni tanımıyordu. ben onu gözlemliyordum falan ama o benim varlığımdan bile habersizdi. sadece facebook mesajına bakarak benimle konuşamazdı bence. şimdi şimdi canlı görüyor, artık beni tanıyor. ilgisi var diyemem belki de egosunu tatmin ediyor
yeni geldi okula ve öğrenilirse akademik hayatı tehlikeye girebilir ondan çekiniyor sanırım
olabilir karakterini bilmiyosun öyle bişeyde olabilir ama artık seni tanıdığı için yanaşıp konuşabilir gözünü dikip bakarak senide heyecanlandırıyo sonuçta insan gibi karar verse bari bir şeye
olabilir
bu arada sen gözlemle onu
ama böyle evlenenlerde var
arkadaşımın ablasıda böyle evlenmişti
ne zaman tamam unutucam bırakıyorum desem bi hareket yapıyo ben yine en başa dönüyorum. inan hakaret edip istemiyorum dese daha az üzülürüm en azından muallakta kalmam .
facede yazsan acaba sürekli beni görünce uzunca bakıyosun demek istediğin bir şeymi var diye en azından demek istediği varsa der yada o mesajdan sonra hiç bakmaz
canım aklımdaki soru işaretleri için iyi olur ama ben artık ona mesaj atan yada yaklaşmaya çalışan taraf olmak istemiyorum. şuan beklemek daha iyi olacak sanki.
bencede msj falan atma
bırak o düşünsün
eger gerçekten bişey hissediyorsa o illaki konuşur
bekleme de kal
ne bileyim o öyle gözünü dikip bakınca bu kızında sormak hakkı diye düşündüm oda ne yapacağına karar versin
doğru diyorsun da
zaten konu sahibi adım atmış
şimdi sıra hocada
eger bi şey varsa illaki belli eder
ama yoksa iyice egosu tavan yapar
oda doğru haklısın evet yazmasın beklesin bu sefer daha çok havalanabilir her şeyin hayırlısı olsun
merhaba kızlarr, bilenler bilir bilmeyenler için kısa özet geçip gelişmeleri anlatıcam. ben okulumdaki farklı bir bölümün araştırma görevlisine aşık oldum. bunu facebook aracılığıyla kendisine duygularımı anlattım. mesajımı gördü ama cevap yazmadı. arkadaşlık isteğimi de kabul etmedi. bu olaylardan sonra biz okulda hiç karşılaşmadık. taaki iki hafta öncesine kadar.iki haftadır nereye baksam onu görüyorum. sürekli karşılaşıyoruz ve uzun uzun bakıyor bana. geçen hafta okul çıkışı okula yakın bir durakta otobüs bekliyorduk arkadaşlarımla. durakta bitek biz vardık. tam arabasıyla önümüzden geçiyorduki beni görünce ani bir frenle durdu. ben şok oldum. dikiz aynasında baktı. 2 dakika falan öyle durdu. sonra otobüs geldi ben hemen bindim. daha otobüse adımımı atar atmaz gaza bastı gitti. bu olaydan sonra okulda sürekli karşılaştık.baktı falan. salı günü sınavım vardı. o gözetmendi baska bir sınıfta. ben sınavdan erken çıktım. koridorda arkadaşlarımla elimizdeki notlardan cevaplarımıza bakıyorduk. sınıftan çıktı.bana baktı ve bana doğru yürümeye başladı. ben utandım yüzümü iyice nota gömdüm. arkadşlarım baktı. bana doğru baka baka gedi yarım adım falan kaldı. döndü gitti sınıfa gözetmenlik yapmaya. sizce ne yapmaya çalışıyor kızlar ? alay mı ediyor benle ? yada beni tanımak mı istiyor? lütfeen bişeyler söyleyin
hayırlısı olsun. okulun son haftaları artık o bişey yaparsa olur olmazsa daha da olmaz zaten
bence sen yapacağını yapmışsın zaten büyük bi adım atmışsın eğer olacağınız varsa.. seninle ilgileniyo olabilir sen biraz uzak dur bence sadece onun tavırlarını izle onun bi adım atmasını bekleyebilirsin..
uzak duruyorum, bekliyorum artık. inşallah ne olacaksa bian önce olur
merhaba kızlarr, bilenler bilir bilmeyenler için kısa özet geçip gelişmeleri anlatıcam. ben okulumdaki farklı bir bölümün araştırma görevlisine aşık oldum. bunu facebook aracılığıyla kendisine duygularımı anlattım. mesajımı gördü ama cevap yazmadı. arkadaşlık isteğimi de kabul etmedi. bu olaylardan sonra biz okulda hiç karşılaşmadık. taaki iki hafta öncesine kadar.iki haftadır nereye baksam onu görüyorum. sürekli karşılaşıyoruz ve uzun uzun bakıyor bana. geçen hafta okul çıkışı okula yakın bir durakta otobüs bekliyorduk arkadaşlarımla. durakta bitek biz vardık. tam arabasıyla önümüzden geçiyorduki beni görünce ani bir frenle durdu. ben şok oldum. dikiz aynasında baktı. 2 dakika falan öyle durdu. sonra otobüs geldi ben hemen bindim. daha otobüse adımımı atar atmaz gaza bastı gitti. bu olaydan sonra okulda sürekli karşılaştık.baktı falan. salı günü sınavım vardı. o gözetmendi baska bir sınıfta. ben sınavdan erken çıktım. koridorda arkadaşlarımla elimizdeki notlardan cevaplarımıza bakıyorduk. sınıftan çıktı.bana baktı ve bana doğru yürümeye başladı. ben utandım yüzümü iyice nota gömdüm. arkadşlarım baktı. bana doğru baka baka gedi yarım adım falan kaldı. döndü gitti sınıfa gözetmenlik yapmaya. sizce ne yapmaya çalışıyor kızlar ? alay mı ediyor benle ? yada beni tanımak mı istiyor? lütfeen bişeyler söyleyin
Tuhaf. Bir şey yapmayın, siz söyleyeceğinizi söylediniz, istiyorsa gelir konuşur.merhaba kızlarr, bilenler bilir bilmeyenler için kısa özet geçip gelişmeleri anlatıcam. ben okulumdaki farklı bir bölümün araştırma görevlisine aşık oldum. bunu facebook aracılığıyla kendisine duygularımı anlattım. mesajımı gördü ama cevap yazmadı. arkadaşlık isteğimi de kabul etmedi. bu olaylardan sonra biz okulda hiç karşılaşmadık. taaki iki hafta öncesine kadar.iki haftadır nereye baksam onu görüyorum. sürekli karşılaşıyoruz ve uzun uzun bakıyor bana. geçen hafta okul çıkışı okula yakın bir durakta otobüs bekliyorduk arkadaşlarımla. durakta bitek biz vardık. tam arabasıyla önümüzden geçiyorduki beni görünce ani bir frenle durdu. ben şok oldum. dikiz aynasında baktı. 2 dakika falan öyle durdu. sonra otobüs geldi ben hemen bindim. daha otobüse adımımı atar atmaz gaza bastı gitti. bu olaydan sonra okulda sürekli karşılaştık.baktı falan. salı günü sınavım vardı. o gözetmendi baska bir sınıfta. ben sınavdan erken çıktım. koridorda arkadaşlarımla elimizdeki notlardan cevaplarımıza bakıyorduk. sınıftan çıktı.bana baktı ve bana doğru yürümeye başladı. ben utandım yüzümü iyice nota gömdüm. arkadşlarım baktı. bana doğru baka baka gedi yarım adım falan kaldı. döndü gitti sınıfa gözetmenlik yapmaya. sizce ne yapmaya çalışıyor kızlar ? alay mı ediyor benle ? yada beni tanımak mı istiyor? lütfeen bişeyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?