fikirlerinize ihtiyacım varr kızlarr

bu gün gördün mü canım
yine garip mi davranıyo

canım bende hiç şans yok , tam bişeyler gelişiyo dedim. geçen cumadan beri memleketinde okulda olmadığı için hareketlerine göre karar veremiyorum. o geldiğinde de sınavlarım bitecek. havada kalacak bu konu

büyük ihtimal ego tatmini yapıyor resmen aynı modelin farklı sürümüde bende var al birini vur ötekine resmen tımarhanelik ediyorlar adamı

hayatımda kimseye ümit verme yada ego tatmini için birinin kalbini kırmadım. böyle biri neden bana denk geldiki

daha önce de cevap yazmıştım konunuza... bu hareketleri hava atmak başka da bir şey değil. siz kendi yolunuza bakın bence.

canım hareketleri hava atmaksa sadece ,kendini de rezil etmiyor mu ? sınavı bırakıp dışarı çıkıyo yanıma geliyo. yada arabasıyla gelip duruyo. yaptığı hareketler ne yaşına ne konumuna göre davranıyo. haksız mıyım

canım benim ablamda hemşire bu konuyla ilgili net bi bilgi yok sanırm. benim de çok bi bilgim yok. yardımcı olamadım kusura bakma

tabiki de kendini tuhaf gösteriyor bu davranışları. yanlış hatırlamıyorsam 26 yaşında olduğunu söylemiştiniz. çok da büyük bir yaş değil ki bu. belki de tam tanımıyorsunuzdur, düşündüğünüz gibi olgun birisi değildir.

bence konumuna en uygun davranışı sizinli iletişime geçmesiydi. olumlu veya olumsuz. konumlarınız gereği sizden çekindiğini hesaba katalım mesela, yine de bu davranışlarının saçmalıktan öte bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum. sizin durumunuzda ben olsaydım ben böyle düşünürdüm. siz ümitlendiğiniz için tabi ufak bir hareketinden anlam arıyorsunuz, bu da normal sizin açınızdan. yine de çok kaptırmayın çok da düşünmeyin ki ileride hiçbir şey olmadığında üzülmeyesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…