Fikirlerinize ihtiyacım varr :/

hcecile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
61
0
46
Samsun
2 senedir birlikte olduğum sevgilimden kendi isteğimle ayrıldım. Yaşadığım şehirden 11-12 saat uzaklıktaki bi şehirde üniversiteyi kazandı gitti :((( onunda beni çok sevdiğini düşünüyorum(yada sadece kendimi kandırıyorum). Alışkanlık gibi bişe olduk artık birbirimize ama sevse gitmezdi :59: kafam çok karışık sürekli onu aramak mesaj atmak istiyorum napıcam ben yardım edinnn :43:

2 senedir birlikte olduğum sevgilimden kendi isteğimle ayrıldım. Yaşadığım şehirden 11-12 saat uzaklıktaki bi şehirde üniversiteyi kazandı gitti :((( onunda beni çok sevdiğini düşünüyorum(yada sadece kendimi kandırıyorum). Alışkanlık gibi bişe olduk artık birbirimize ama sevse gitmezdi :59: kafam çok karışık sürekli onu aramak mesaj atmak istiyorum napıcam ben yardım edinnn :43:

Ayrılma sebebiniz neydi? Sadace uzağa gitmesimi başka sorunlar varmıydı..?

Ayrılma sebebiniz neydi? Sadace uzağa gitmesimi başka sorunlar varmıydı..?

Hayır. Daha önce çok ayrılıklarımız oldu o başka bi yere gitti yeni çevre edinince başka birini buldu ayrılmak istedi sonra dayanamayıp geri döndü. İşin kötüsü ne zaman geri dönse dayanamayıp hemen kabul ediyorum :/

Bence bu ilişkiden hayır gelmez.
Çevresi değişince başkasını bulması ve ayrılmak istemesi bunun örneği zaten
Belki zamanında unutamadın yapamadın bir şans daha verdin
Ama şimdi bitmişken kendini buna alıştır zamanla geçer unutursun..!
Çünkü bu şekilde ilişki ilişki olmaktan çıkıyo daha çok üzülürsün ilerde

Bence bu ilişkiden hayır gelmez.
Çevresi değişince başkasını bulması ve ayrılmak istemesi bunun örneği zaten
Belki zamanında unutamadın yapamadın bir şans daha verdin
Ama şimdi bitmişken kendini buna alıştır zamanla geçer unutursun..!
Çünkü bu şekilde ilişki ilişki olmaktan çıkıyo daha çok üzülürsün ilerde

katılıyorum ileride yine aynı şeyi yapma ihtimali çok yüksek

Ama nasıl unutcamki ben :50: bi sürü hayallerimiz vardı o kadar çok alışmışımki her an eksikliğini hissediyorum.

ya canım bilmez miyim ben de aynı durumu yaşıyorum. biraz farklı tabi çünkü hep barışmaya çalışan ben oluyordum. şimdi de boşanma aşamasına geldik. 5 sene ilişki üstüne 1,5 sene evlilikten sonra.
tabi sen bilirsin sana güven veriyorsa denemek istiyorsan tekrar dene, ama sonra iş ciddiye binince daha fazla üzülme diye söylüyorum.

eğer çevresi değişince gidip başka birini bulduysa boşver derim.
unutmayı dene ama sakın arama.
seni sevse başka biriyle olmazdı. boşuna beni seviyor diye de kandırma kendini.

ya canım bilmez miyim ben de aynı durumu yaşıyorum. biraz farklı tabi çünkü hep barışmaya çalışan ben oluyordum. şimdi de boşanma aşamasına geldik. 5 sene ilişki üstüne 1,5 sene evlilikten sonra.
tabi sen bilirsin sana güven veriyorsa denemek istiyorsan tekrar dene, ama sonra iş ciddiye binince daha fazla üzülme diye söylüyorum.

bizdede hep ben barışmaya çalışıyorum. ama sanırım sen kafanda bitirmişsin artık

sırf aramamak için telefonumdaki kontürleri bitirdim.

bir ilişki mesafelerin engel olmadıgını dusunenlerdenim ben. ben ilişkimin en basında universiteye baslamıstım tercihlerimi yaptım ve 5 6 saat uzaklıkta baska bir
sehiri kazandım ilişkimiz ozamanda devam etti fırsat buldukca yanımda alıyordu solugu. sonrasında oda calısmaya basladı sık sık gelemiyordu ozamanlarda...cok uzun sure gorusemedigimiz bile oldu o calıstıgından bende universitede oldugumdan ikimizde farklı ve yeni bir ortama girmistik ama ne o beni nede ben onu aldatmadık birbirimizden ayrılmadık aramızda ufak tefek sorunlar oldu onlarında hepsi özleme dayalıydı... ara tatilde sözlendik simdide nişanlanıcaz. bence seni sevseydi uzaga bile gitmis olsa
seni sevmeye ve sana sadık kalmaya devam ederdi. farklı bir ortama girdi diye yeni biri ile tanıstı diye hemen bir baskasına gitmezdi. duygularının daha fazla yıpranmasına izin vermemelisin. en azından üstesinden gelecegin bir durumdasın ya evlenmis olsaydın da ozaman farklı bir ortama girip seni terketseydi bence basından olayların boyle olması gelecegin ve ruh halin için daha iyi olmus. kendini sana deger vermeyen ve ufacık bir seyde baskasına gidebilen bir adam için üzme canım...

bir ilişki mesafelerin engel olmadıgını dusunenlerdenim ben. ben ilişkimin en basında universiteye baslamıstım tercihlerimi yaptım ve 5 6 saat uzaklıkta baska bir
sehiri kazandım ilişkimiz ozamanda devam etti fırsat buldukca yanımda alıyordu solugu. sonrasında oda calısmaya basladı sık sık gelemiyordu ozamanlarda...cok uzun sure gorusemedigimiz bile oldu o calıstıgından bende universitede oldugumdan ikimizde farklı ve yeni bir ortama girmistik ama ne o beni nede ben onu aldatmadık birbirimizden ayrılmadık aramızda ufak tefek sorunlar oldu onlarında hepsi özleme dayalıydı... ara tatilde sözlendik simdide nişanlanıcaz. bence seni sevseydi uzaga bile gitmis olsa
seni sevmeye ve sana sadık kalmaya devam ederdi. farklı bir ortama girdi diye yeni biri ile tanıstı diye hemen bir baskasına gitmezdi. duygularının daha fazla yıpranmasına izin vermemelisin. en azından üstesinden gelecegin bir durumdasın ya evlenmis olsaydın da ozaman farklı bir ortama girip seni terketseydi bence basından olayların boyle olması gelecegin ve ruh halin için daha iyi olmus. kendini sana deger vermeyen ve ufacık bir seyde baskasına gidebilen bir adam için üzme canım...

ne kadar güzelmiş ilişkiniz. hep merak ediyorum böyle çift var mıdır diye. çünkü geneli farklı şehirlere gidince değişmeye programlanmış gibi. hiç de anlayamıyorum bu durumu. hani eninde sonunda bir araya gelmek varsa o ayrılıklar daha da güzelleştirmez mi ilişkiyi, bence böyle olmalı. tek kavga özlemden dolayı olmalı.

Bence kesinlikle unutmaya calısmalısın onu.AYRILIK DOGRU BİR SEÇİM OLMUŞ.........

Kesinlikle katiliyorum.. Seni seven senin yaninda olurdu.. baskanin yaninda degil.. biliyorum cok zor.. ama ne yap biliyormusun, bak bende yapiyorum... telefonumda her saate bir, onu arama diye beni uyariyor.. hani bir randevuyu unutmayasin diye kayit ediyorsun ha.. iste bende öyle yaptim.. böyleyse biraz daha kolaylasir isin..

hayirlisi ya... kendini bu tür tipler icin üzmeye degmez... bosver

Ben de bu konuda örnek ilişkiler arasındayım çok şükür :69:
mesafeler evet bazen tartışmalar yaratıyo ama arkadaşın da dediği gibi görememekten doğan özleme dayalı hep ..
şöyleki; biz sevgili olduktan 2ay sonra o askere gitti-daha uzun zamanı varken ben kıbrısta okul kazanıp gittim.
hala ben okuyorum,o da yaz tatillerimde bile toplamda 1-2hafta görüşebileceğimiz kadar yoğun çalışıyo.önümüzdeki ay 3.yılımız dolacak :71:
eğer seni gerçekten seviyor olsaydı,değil başkasıyla ilgilenmek aklından bile geçmezdi.Bende öyle oldu çünkü..üstelik ben gittiğimde o askerdi birşey yapsam ruhu duymaz-duysa da gelemezdi.Ama iğrenç şeyler bunlar,aşıksan eğer,kapından bile geçmez :34::71:
sen de böyle biriyle yüreğini harcama derim ben,bunlara rağmen aklındaysa umarım bunun adı ''alışkanlık''tır.Onu da çeşitli hobilerle,arkadaşlarınla sık görüşerek vs birsüre sonra halledebilirsin diye düşünüyorum.Kendine yazık etme :34:

Hepinize çok çok teşekkürler :)
Yalnız kalmamaya dikkat ediyorum aklıma gelmesin diye. Şimdilik en doğrusu bu belki ileride tekrar birlikte oluruz. Böyle umut ediyorum ben :/ Çünkü unutulmayı hakeden bi ilişki değildi.

eski erkek arkadaşının yaptığı unutulmayı hak eden bir davranış

Back
X