Bak ben sana ayrılır mısınız demedim ayrılık durumunda dedim
O iş zannetmemekle olmaz ne aşklar var bitip yalan oluyor.
Seni ve aşkını diğerlerinden üstün yapan garantileyen bir durum yok.
Ayrılık durumunda pişman olur musun?
Anladığım kadarıyla evet.
O zaman kesinlikle yapmamalısın.
Kim pişman olmaz Allah aşkına yıllarını ver,onun ol sonra ayrıl sorusu bile saçma.
tamam bence karar al yapmıcan konukapanmıştır:):) ha ayrılık konusunu bilemem tabide abartma istersen:)
Yoo pişman olmayanlar var.
Burada çok var böyle istedim çatır çatır seviştim.
Beni seven böyle sever bunu sorun etmez diyen.
Ama birlikte olup terkedildikten sonra mahvoldum diye diktirme peşinde gezen de çok.
Ya da artık kendi sevmiyor adam beraber olduktan sonra tapulu malı gibi davranmaya
küfür etmeye falan başlamış. Kız ayrılmak istese de artık sevmiyorum ama ona mecburum
psikolojisi ile bırakamıyor mesela..
Her şey değişebilir, babana güvenme demişler.
Seni bırakmayacağının garantisi yok.
Aşklar bitebilir, sen bile soğuyabilirsin bir gün.
Bu ihtimalleri düşünerek yaşamalısın hayatını.
Abartmak değil gerçekten böyle düşünüyorum erkek cinsi yıllar yılı beklemez yani bu sebepten ihanet olacağına ayrılmak daha mantıklı geliyor
ee beraber olunca beklicekmi bumudur mantık ?
bence bunu başkasına sormayın.sonuçta sizin özeliniz bu.Cinsellik de konuyu açamadığım için burdan sormak zorunda kaldım özür dilerim arkadaşlar. Sorunum şu 5 yıllık ciddi bir ilişkim var ve erkek arkadasım birlikte olmak istiyor sizce ne yapmalıyım ?
Bak onu sana diyen yalan demiş.
Seven adam bekler eşi olacağın günü.
Sabırla bekler, baskı yapmadan bekler.
Ve istemediğin halde bak beni başkasına gitmeye zorluyorsun diye baskı yapan adamdan
koşa koşa uzaklaş, kararlarına saygı duymayan bir pisliktir.
Ve sevmiyordur sadece senin sevgini kullanıyordur.
Seven adam sevdiğini arzular evet ama onun isteklerine saygı duyarak sadakatle bekler.
Sağlıklı karar veremediğim için fikir almak istedim sadecebence bunu başkasına sormayın.sonuçta sizin özeliniz bu.
ee demin sen demiyormuydun erkek ne olursa olsun yapar dıye ? bence sen kendınle çelişiyorsun kafan çok karışık ne yapacağını bilmiyorsun burda biz nedersek diyelim sana bi faydası olmayacak bence .Karakterli bi insansa sevdiğiyle olduktan sonra cinsellik boyutunda dahi kimseyle olamaz
orası öyle..yapmayın.
5 yıl sıkmış dişini az daha sıksın.
cinsellik normal insani bir gereksinim olsa dahi ilişki bitince kadınlar mağdur oluyor.
yanlış anlaşılsın istemiyorum kesinlikle erkek arkadasımın bu konuda bi baskısı yok sadece dediğin gibi arzuladığını söyledi ben yapamam deyince de bekleyeceğini benden başkasıyla asla olamayacağını vs. söyledi. Bu sadece benim fikrim yıllardır beklemiş bi bu kadar daha beklemez diye düşünüyorum genç ve erkek kanı kaynar nefsine sahip çıkamaz diye düşünüp düşünüp doluyorum
Seven insan ellemeye kıyamaz mı o nasıl bi mantık masallarda mı yaşıyorsunuzAslaaa kabul etmeee. Sonra bir güzel tekmeyi basar valla. Böyle örnekler çok. Seven insan ellemeye kıymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?