Fikirlerinize ihtiyacım varr

ee demin sen demiyormuydun erkek ne olursa olsun yapar dıye ? bence sen kendınle çelişiyorsun kafan çok karışık ne yapacağını bilmiyorsun burda biz nedersek diyelim sana bi faydası olmayacak bence .
yok sen tamamen yanlıs anlamıssın bi erkek hiç bir sey yasamadan beklemez diyorum birileriyle cinsel anlamda bir şeyler yaşamak ister yani, ama gerçekten seviyorsa ve sevdiğiyle birlikte olmuşsa ona ihanet etmesi için karaktersiz olması gerekir anlatabildim mi ?

ilk önce şu fikri kafanızdan atın.
"erkek nefsine sahip çıkamaz"
çıkacak efendim, çıkmak zorunda.
kadında da aynı dürtüler var. sevgilimizle sevişemezsek dağa taşa mı atlıyoruz?
yok öyle bir şey.
sadakat, sadakattir. kadını erkeği yok.

insan asıl sevdiğiyle bir şeyler yaşasın ister. sevmediğin biriyle bir şeyler paylaşır mısın ?saçma

yaşınızı sormuştum ama gözden kaçtı sanırım.
profilinizdeki yaşınız doğru mudur?

ciddi ciddi kuruyorum suan sanırım

"Erkek nefsine sahip çıkamaz"şeklinde değil de hormonal açıdan baktığımızda daha eğilimliler bunu inkar edemezsiniz,burda bişey savunma amacım yok sadece bir gerçeklikten bahsediyorum.

Eğer siz de istiyorsanız birlikte olun ama yoık birşeyolursa yok duyarlarsa millet ne der vb. durumlardan korkuyorsanız da yapmayın. Zira anladığım kadarı ile siz bunları kaldırabilecek birisi gibi durmuyorsunuz.
Beni yanlış anlamayın ama diyelim ki hayır dediniz ve diyelim ki sevgilinizle hiçbir problem olmadan ilişkiniz devam etti sonra evlendiniz. Ertesi günü eşinize birşey oldu - ALLAH KORUSUN tabi ki - o zaman kendinizi daha rahat mı hissedeceksiniz ??
Yani ben bu uzun süreli birlikteliklerde karşı tarafa güven duyduklarını söyledikleri halde pek çok şeye karşı çıkan insanları anlamıyorum. Kız olsun erkek olsun cinsiyeti fark etmez.
5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsunuz belli ki bir emekte var bu ilişki de ona güvendiğinize de söylüyorsunuz ama ya soınradan birşey olursa diye birlikte olmak istemiyorsunuz. Bunun mantığını henüz anlayabilmiş değilim.
Şu an bu satırları yazarken bile ölebiliriz. Dünya tepetaklakta olabilir ya da bi başkasına aşık olabilirsiniz. 2 saniye sonra ne olacağını bile bilmiyorken sürekli ya sonradan birşey olursa diyerek çekinmenin anlamı ne ki ?? - Genel konuşuyorum bu arada mesele birlikte olmak değil. - ha tabi ki karakter ve dünyaya bakış açısıyla alakalı bir durum bu.
Ama eğer ilişkinizden emin değilseniz birlikte olmayın.

kız ne yanlış anlıcam bu ınsan sevdıle bırlıkte olunca sen sanıyormusun bıkerelıne bırlıkte olcak sonra sevdıcegıne ıhanet etmıcek bırlıkte olsada başkasından ıstıcek falan fılan bunlar bos laflar. ozaman şekercan yaşıcan görcen karekterlimi karektersizmi öyleya zannetmekle olmuyo bu işler karasızlıkla hele hiç olmuyor.

kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama bi çok örnek gördüm sahip çıkamayan o yüzden tereddutdeyim

İlişkime güveniyorum çok badireler atlattık cünkü fakat olası bi ters durumda toparlayamam herhalde

"Erkek nefsine sahip çıkamaz"şeklinde değil de hormonal açıdan baktığımızda daha eğilimliler bunu inkar edemezsiniz,burda bişey savunma amacım yok sadece bir gerçeklikten bahsediyorum.

mesajım konu sahibineydi. sizi alıntıladığımı sanmıyorum.
beklemez, kanı coşar, nefsi kayar sözleri için yazmıştım.

hormonları ben inkar etsem de biyoloji inkar etmez. ancak bizler hayvan değiliz.
sadece güdülerimizle, hormonlarımızla hareket etmeyiz.
aklımızla, mantığımızla da analiz yaparız.

kadının da mensturasyon peryodu içinde yoğun hormonal saldırıya uğradığı ve libidosunun yükseldiği dönemler vardır.
bu dönemlerinde her kadının bir erkeğe "ay napim hormonal şekerim" diye hallendiğine şahit oldunuz mu?

sana seni beklemem dememis ama birlikte olmak istedigini de belirtmis. yanlis anlamadiysam. ben 5yil ciktim. esimle sonra evlendik. bu surede birlikte olmanin konusu bile gecmedi. esimde bende bakir olarak evlendik. ikimizinde ilkiydik. illaki karsi cinsde yasicak diye bisey yok seven insan bekler ve kendisini baska turlu tatmin eder. seviyorsa konusunu bile acmaz. pisman olucan seyler yapma. dunya hali neler okuyoruz. hersey bir zara bagli degil diyo bazi arkadaslar ama o zar icin insanlar olduruluyor. buda gercek turkiyede.

en iyisi oluruna bırakmak herhalde

Hiçbir erkek diye sınıflandırmayın. İnançlarına ters geldiği için asla bunu yapmayan tonlarca erkek var.
Sizin düşüncenize göre 5 yılda aldatmış sizi o zaman.

Doğu görevinden gelsin. Hala seviyorsanız , ileriye donukse ilişkiniz evlenirsiniz.
Yok değilse zaten böyle birşey yaşamanıza gerek yok madem kararsızsınız.

Isteseydin burda sormazdin zaten.

Kararsizsan, oyle mi boyle mi ya ayrilirsak vs diye dusunup zevk almayacaksan, sonrasinda da hayati kendine zehir edeceksen yapma.

Son düzenleme:
Beni alıntıladığınızı söylemedim zaten.Burda sadece konu sahibiyle muhattap olun diye bi kural mı var.Çok kesin bi şekilde hayır efendim şöyledir,böyledir diye yazmışsınız ama böyle de bi gerçeklik var yani,üstelik bizler memeli hayvanlarız,nispeten gelişmiş bir beyne sahibiz,zaten sadece dürtünüzle hareket edin demedim,hoş göstermeye,kılıf uydurmaya da çalışmadım,bi gerçeklikten bahsettim,erkeklerle farklı olduğumuz gerçekliğinden.

konu sahibesi 19 yaşında mısınız?

yaşa ne kadar çok takıldınız ? Ağzınıza laf arıyorsunuz ama maalesef veremeyeceğim çünkü profil bir gün öylesine,eğlencesine açılmış rastgele bir profil yaşa takılmayın böyle bir soru sorduysam evlilikten bahsediyorsam çocuk değilim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…