• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım varr

İşte bende bunu söylüyorum. Hem fikir alıyorsunuz hem hala aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz.
Bu yüzden kızdım.
Evet forumda geziyorum, yemek yiyorum , gülüyorum ama tamamen kendime ait, beni ilgilendiren konuları kimseye sormuyorum.
Sorarsam da verilen cvp.lara tekrar tekrar aynı cevabı vermem.
Fikir alıyorsam uygulamak üzerine alırım, kafamın dikine gitmek için değil.

Bir kişi cevap vermiyor herkese tek tek cevap veriyorum fark ettiysen ve aynı cevapları vermemden daha doğal bir şey yok herkese baska bir sey söylemiyorum. Fikir alıyorum kendi düşüncelerimle tartıp biçip karar vermeye calısıyorum.

Kendini zorunda görme korkuyorsan girişme. Ayrilirsaniz takarsin sen. Üzülürsün. Yok oyle degil diyorsan da bana gore zaten bes yil durman kabahat.
Dediğin gibi üzülürüm tabiki sadece kızlık için değil onca sene onca yasanmıslık yani

Sadece ayrılık olarak düşünme bu dünyada olumde var hayatın ne getireceği belli olmaz riske atma kendini çok seviyosa seni evlenene kadar beklesn canım

Cinsellik de konuyu açamadığım için burdan sormak zorunda kaldım özür dilerim arkadaşlar. Sorunum şu 5 yıllık ciddi bir ilişkim var ve erkek arkadasım birlikte olmak istiyor sizce ne yapmalıyım ?
Evlen öyle biseler yap. Iliskiye girer sonra sen aaa hap aldim ama hamile kalirmiyim dersin. Sonra hamile kalirsin ailem reddetti dersin. Nedir bu milletin rahatligi böyle 2 dklik zevk icin tüm hayati mahvetmeyin .

Size kalmis.
Ama ulkemizde " keske hic sevismeseydim evlilikten once cok pismanim" diyen kadinlarimiz sayisizken.
" keske sevisseydim evlenmeden once tuh" diyen kadinlarimiz azdir.

Pisman olma olasiligi var. Ben yapmazdim.

Böyle sorduğunuza göre çokta doğru bulmuyorsunuz. Pişman olacağınızı düşünüyorsanız hiç kalkışmayın böyle şeylere çünkü daha sonra geri dönüşü olmaz.

ayrıca bide ağza laf arıosak madem neden fikir soruyon demi binbir çeşit insan var burda ve binbir çeşit fikir duycan dolayısıyla buna tersliklerle cevap verceksen neden fıkır istiosun demı

yahu ne işim olur.
benim hiç tanımadığım bir hanımın ağzından laf aldım diyelim, bu aldığım laf benim gerçek hayatta ne işime yarayacak.
ayıp şey.

Evlenin madem 5 yil olmus dogu gorevi bitene kadar biraz daha sabredin, sonradan pisman olmayin

Erkektir yapar değil ama adamlar kendini tutamıyor yani o nefse sahip çıkan insan sayısı çok az. Erkek arkadasımın laflarına bakarsam evet evlenene kadar sadece benimle olacak beni bekleyecek gibi ama ben tam olarak bu laflara inanmamam gerektiği kanısındayım. Evet açıkcası cok olumlu bakmıyorum evlenmeden ilişkiye onca güzel günleri ihanetle kapatacagıma ayrılmayı tercih ediyorum.Asla baskısı ısrarlı bi isteği olduğundan değil fikrime saygı duyacak bekleyeceğini söylecek eminim. Ama sözünde duramazsa ihanet ayrılıktan daha çok üzer

O zaman söyleyebileceğim tek şey var bu konuyla ilgili olarak. Evet, haklısın toplumsal yapı itibariyle erkeklere bir takım özgürlükler vermişiz. Aldatmayı sıradanlaştırmışız. O yüzden erkeklerin %70'i bir şekilde bu haltı yiyecek. Ama üzerine basarak söylüyorum, kulağına küpe olsun. Bu ona vermediğin için olmayacak! Aldatan adam her türlü aldatır, aldatacaktır. Sen ister veeer, ister verme. Ondan buradaki arkadaşlarımızın genel tavsiyesine dönüyoruz. Sen istemiyorsun ve yapmamalısın endişelerin nedeniyle. Sonuç bu gibi gözüküyor. Hazır olduğunda yapmalısın. Korkularla hiçbir iş yürümez. Evlendikten sonra da seni aldatabilir. Evliliğinizin daha ikinci ayında, hamileyken, lohusayken, evliliğinizin 15. yılında... İnsanlar değişirler, ya da birbirlerine gerçek yüzlerini geç gösterirler. Ondan içine dönmeli ve canın ne istiyorsa onu yapmalısın, hiçbir şeyden de pişmanlık duymamalısın.

Back
X