fikirlerinize ihtiyacım varrr

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
günaydın kızlar. fikrinizi almak istiyorum.
26 yasındayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberiz ama evlilik gibi bir durum söz konusu değil. özel sebepler sormayın lütfen. ailem evlenmemi istiyor yasım gecmeden yas ılerledıkce cocuk bakması es adayını secmesı hersey zor olacagını soyluyorlar bana.
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı 34 yasında gayet yakısıklı efendı.benım ailem kapalı bir aile babam elınden kuranını dusurmez sessiz sakin annem desen oda aynı. karsı tarafın aılesıde aynı bu sekıldeymıs zaten bana gosterılen adamda namazlarını kılıyormus ısınden evıne evınden işini bir kışıymıs. şimdi asıl sorunum şu yani ben cekıngen bır ınsanım ben nasıl derim tamam ben gorusmek ıstıyorum diye sanki dilim düğümleniverecekmiş gibi gelıyor. bu ısler nasıl olur.akıl verın bana yaptıgım mantıklımı kafam cok karıstı

yani sevgilin var ve başka birisiyle görüşmek istiyorsun doğru mu anladım. biraz karışık olmuş sanki :26:

evet sevgılım var ama aramızda evlılık gıbı bır durum soz konusu degıl. ailemin bana karsı baskılarını bılıyor bunada kız aradaıklarını tanıdıgın varmı dıye soruyorlar güzel bir nasip gibi geldi banada. degerlendırmek lazım dıye dusnuyorum. ama bunu ona nasıl soylemelıyım.

Sevgilinizin bir tanıdığı oğlunu evlendirmek için kız arıyor, sevgiliniz de bunu size anlatıyor, siz de kendinizi mi aday olarak görüyorsunuz?

Kusura bakmayın ama normal bir yapıda olduğunuzu düşünmüyorum.

Evlilik fikri yok madem, sizin de evlenmeniz gerekiyor, ayrılsaydınız o zaman şimdiye kadar...

Kısmet bulana kadar idare edeyim,yalnız kalmayayım mı dediniz?

Ayrıca sizce o aile sizi kabul eder mi, tanıdıkları biri ile görüşen,sevgili olan bir kızı oğullarına alırlar mı?

muhafazakar bir aile olduğunuzu iddia ediyorsunuz ama tanışacağınız adam hakkında ilk söylediğiniz şey adamın durumunun "çok çok iyi ve fabrikaları" olduğu. zengin diye biri ile görüşmeyi kabul edecek diğer yandan erkek arkadaşınızı aldatacaksınız veya o da biliyor mu bu durumu tam da anlamadım ben???

sevgilin var ve evlenmeyi düşünüosun hemde başka biriyle nasıl bi ilişki bu böyle evlenmeyi kabul ettiğinde sevgilini bırakıcan yani bence hemen bırak o insanında günahına girme sana hitap etmedikten sonra maddi olarak durumu iyi olmuş abdestinde namazındaymış hiç önemli değil önemli olan sana hitap etmesi

sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.

sevgilinizin sizinle evleneceğini sanmıyorum. galerileri, fabrikaları olan yakışıklı göz doktorunu bulmuşken evlenin gitsin. böyle fırsat her kıza nasip olmaz

anlamadım sevgiliniz mi sizi düzgün birisi ile evlendirmek istiyor :53

peki seni evlendirmeyi düşündüğü adam kandırılmış olmaz mı bu durumda?

nasıl yani,hem sevgilin var hem biri ile evlilik için mi görüşeceksin yanlış mı anladım?

eğer doğru anlamışsam aynısını erkek arkadaşın sana yapsa neler hissederdin acaba? ya da burda öyle bir konu açılmış olsa o erkeği hepimiz topa tutmaz mıydık?

yani benim aklım almadı bu işi.o kişi ile olursa ayrılacaksın olmazsa sevgilinle devam edeceksin onun haberi olmadan onu kandırmış olacaksın yani.

Yapılan her yorum bir fikir zaten,yargılama dedikleriniz de bunlara dahil.

Ama sizin her yazdığınız olayın çirkinliğini biraz daha belirginleştiriyor bence.

Evli ve çocuklu bir adamla 6 yıldır berabersiniz, bu adam da sizi ailenize uygun biriyle evlendirmek istiyor.

Peki sonra ne olacak,gizli gizli ilişkinize devam edeceksiniz öyle değil mi?

Hani aldatma konularında küfür ettiğimiz o ikinci kadınlar var ya,onlardan birisiniz. Hem de en yüzsüzlerinden biri, gelip burada bu kadar canı yanan insanın içinde söylüyorsnuz utanmadan. 6 yıldır yine aynı utanmazlıkla devam ediyorsunuz bu ilişkiye...

daha önce günlükte yazdıklarını biliyorum sevgilinizle evlilik gibi birşey söz konusu degil evet adam zaten evli..

o yüzden evlilik söz konusu değil ama hala o ilişkiden vazgeçmediniz

şimdi yalan iftira atıyorsun diyeceksiniz ama sen yazmıştın..

neyse zaten sevgilinle evlenmen mümkün değil ama diğer adamıda kandırma

önce ayrıl sevgilinden sonra hayatına bir yön ver evlenmeye sonra bak..

neye üzülüyorum biliyor musun yaşın 26 ama sevmek nedir bilmiyorsun kendini mahvediyorsun

yarın birgün evleneceksin ama geçmişinde olan şeyler bırakacak mı acaba seni..

Allah sana doğru yolu bulmanı nasip etsin..

Son düzenleme:
gayet kolay. eskisinden ayrılırsınız . yeniylede tanışırsınız. hayatınızda birii varken diğeriyle görüşmek aldatmaktır.

o zaman evlendıgın kocanı sende sevgılınle aldatmaya devam edeceksın

yapma ya kım asktan ölmüş

senı yedekte tutan adamdan kopamıyorsun ne kadar muthüş mufazakar bir aile yapısı evet

haa erkek arkadaşınız evli ve 2 çocuklu.
yorum yok

Son düzenleme:
Sabah sabah okuduğumu anlamıyorum herhalde,arkadaşlar bi anlatın Allah aşkına. Şimdi evli olan sevgilisi mi bu arkadaşı uygun biriyle evlendirmek istiyor?????????????????????

ya evet. acaba yanlış mı anlıyorum diye düşünmüştüm ama sanırım doğru anlamışım tam olarak elmadilimi arkadaşın yazdıklarını okuyunca emin oldum. inanamadım belki ondan. ama şuanda söyleyecek söz bulamıyorum. aslında buluyorumda ban yememek için susuyorum ........................................................................................................................................................... yazıklar olsun böyle insanlara ..

ne yargılayacağız arkadaşm ya,senin gibi evli adamları seviyorum diyen kızların ve evli olup hem evde hem dışarda bir tane olsun diyen adamların yüzünden kaç yuva yıkıldı burada gördük.hadi evli olduğunu bilmeden sevgili olsan neyse de bilerek 6 yıl dayanmak bi de emuhafazakarım namaz niyaz vurgusu yapmak ne yaman çelişki böyle.bazen yuh demek bile basit kalıyor.yani evli adamlarda ne var neleri çekici geliyor ben anlamıyorum bi de çocukları varmış hiç mi korkmuyorsun o çocukların vebalini de alıyorsun.adam zaten belli evde eşi dışarda sen ohh ne ala.neyse ya sen kabul etmişsin eyvallah ama diğer ile görüşeceksen bu evli olandan tamamen ayrıl bence görüşeceğin kişiyi kandırmış olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…