- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi ironihayat
-
konu sahibi, profilindeki bu resmin anlamı nedir. baskı altındamısın,ölümlemi tehdit ediliyorsn. bu sembolik adam sevgilinmi.
yada ruh halin bu kadar kötümü bu resmi profil resmi yaptın.
Yanlış mı anladım acaba? Şimdi sizin erkek arkadaşınız var aynı zamanda görücü gelecek ama siz görücüyle görüşmek istiyorsunuz. Ve bu işler nasıl olur diye soruyorsunuz. Hem de sevgiliniz gibi bir tecrübeniz varken. Doğru mu anlamışım diye tekrar konuyu ve cevapları okuyacağım.
ve o görücüyü de sevgilisi bulmuş
Belki de arkadaşın sevgilisi ve göz doktoru gaydir. İlişkilerini rahatça sürdürebilmek için konu sahibini araç olarak kullanıyorlardır. Konu sahibi ile evlenirse göz doktoru, konu sahibinin sevgilisi ile ilişkilerini rahatça sürdürebilirler. Neden? Çünkü konu sahibinin sevgilisi der ki, "gay ilişkimizi kimseye söylemeyeceksin. Söylersen seninle olan yasak ilişkimi ailene anlatırım."
Bak konu daha karmaşık hale geldi şimdi. Arkadaşım bence sevgilin gay. Göz doktoru da gay. Sen sadece araçsın.
Konu sahibi nerde sunlari bi tam aciklasa diyorum ben yinede konunun fake oldugunu dusuncem yoksa icim almicak durumu
fake bu konu bunun başka bir açıklaması yok. kekliyor biri işte aklı sıra. hiç akıl alıyor mu ya sen tut kk gibi bir forumda böyle bir konu aç, bir de yardım istiyor bizden. ay gülmekten ölücemmm
daha önce de aynı dertlerni yanmış bakarsan maalesef gerçek olamamsı gerekecek kadar kötü ama belli ki gerçek
Aynen...Ben bunu ikna ederim,senin namuslu olduğuna inandırırım demiştir.
Evli adam hiç sağlam ayakkabı değil.Eski konularda kızın parasını da almış diye okudum.
Belki Cudana'nın dediği gibi,parayı bile düşünmüş olabilir.
Fakat konu sahibi hiç sağlıklı düşünemiyor.
Düşünse zaten bu teklife tepki gösterirdi veya buraya sormaya cesaret edemezdi.
Çok normal gibi algılamış ama olmadığının farkında değil.
o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?