fikirlerinize ihtiyacım varrr

konu sahibi,keşke çıkmasaydın da bunları açıklasaydın. seni arkadaşına peşkeş çeken o sevdiğin adamın bu isteğini nasıl doğal karşıladın. nasıl 2 gözünü morartmadın. nasıl hala bu adamla berabersin.

Son düzenleme:
Kınamıyorum sizi.ama kesinlikle yanlış yoldasınız.önce bu adamdan kesinlikle yollarınızı ayırın.bence adamın gösterdiği kişi ile de görüşmeyin sakın.hadi adamdan ayrıldınız bu adamla görüştünz dielim tadıkı oldukları için er yada geç ortaya çıkacak herşey daha kötü olur.aklınızı başınıza alın lütfen.olacak şey var olmayacak şey var.silkelenin

Gözünüzü seveyim biri cevap versin yaaaa,şoklardayımmmmmmm,yok artıkkk,yuhhhhhhhhhhhhhhh

evet aynen oyle

sonra ıkısıde esıt sartlarda eşlerını aldatacaklar belkıde bu kız o adamdan cocuk doguracak kocasından dıye

Kusura bakmayın ama siz evlenip yuva mı kurmak istiyorsunuz yoksa sevgiliniz ile aranızda paravan görevini görecek bir kurban mı arıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir de ailem şöyle muhafazakar böyle namazında niyazında diyorsunuz.ama siz temiz aile kızı imajıyla insanları kandırma peşindesiniz.bu göz doktorunun ailesi acaba sizin evli ve çocuklu bir adamın yıllardır sevgilisi olduğunuzu bilse sizi alırlar mı?bu evli adam sizden 6 yıl boyunca cinsel bir beklentide bulunmadan masum masum mu sevdi?ya siz?yaşadıklarınız nedir bilemem ama yarın bir gün bunu öğrenirlerse ne rezillik yaşanır hiç düşünmediniz mi?çok mu güveniyorsunuz evli sevgilinize?sizi evlendirip düğününüzde altın mı takıcak?yoksa niyeti başka olmasın?nasıl bu kadar geniş mideli olunur ben anlayamadım.şurda okurken bile mideme kramplar girdi.kınamak da istemiyorum ama hiç normal bir şey yok ortada...

Son düzenleme:

Hayatında biri varken baska biriyle mi görüşmek istiyorsun? Bu cok yanlış bir adım olmaz mı?

Erkek arkadaşınla evlenmeme sebebin onun halihazırda evli olması olabilir mi?

ben kafama koydum burda anlattıklarım sadece yüzeysel yaşadığım dünya kadar acım var ayrılmamanın nedeni sadece ona bağlanmam değil altında çok şey var. belkide kurtuluş olarak gördüm o adamı. devam edin yorunlarınıza lütfen

olayın devamını okumalısın.şok şok şok..

elmayra ablacım ne kadar saf ve temiz bir yorum yazmışsım :)

adayı bulan - evlı 2 cocuklu d.tünde kılları beyazlamış zampara kızın sevgilisi oluyor

nasıl yani? ben sizin söylediğinizi doğru anlamadığıma inanmak istiyorum. şunu mu diyorsunuz; hayatımda bir erkek var, 26 yaşındayım. yaşım geçiyor evlenemiyorum diye evlenecek bir kadın arayan birisinin face adresinde gördüm çok beğendim efendi, onla mı evlensem diyorsunuz? arkadaşım allah akıl fikir versin. bu nasıl bir düşünce şekli böyle? gidin yüzünüze bir su çarpın bence kendinizde olarak bunu yazmış olamazsınız. hayatınızdaki adam için çok üzüldüm, ayrılın lütfen adam bunları haketmiyor.

Aman yarabbim. Annen babanın elinden kuran düşürmüyor. O derece muhafazakar bile ailenin kızın. Ve evli erkekle ilişkin var. Ha sanane diyebilirsin ama söyleyeyim. O evli sevgilin ailesinin eşinin çocuklarının ahı kalır üstünde. Bu yükle nasıl yaşarsınız bilemem. Hem evli sevgilinizin durumu çok iyi hemde önünüze gelen adayın fabrikaları galerileri var. Sizin zihniyetinizle bari fabrikaları galeri olan ailenin evladıyla evlenmeniz daha mantıklı. Gerçi evlenmek gibi derdiniz yok. Onunda parası var diğerininde. Ama biriyle evlenme fırsatın varsa evlen bari daha karlı olursun. Kusura bakmayın sizi hiç hoş göremeyeceğim. Yuvaları mahveden 2 kadınlara ömrümün sonuna kadar tiksinerek bakacağım. Yanlış anlamayın sizin yaptığınızı kardeşim yapsa ondanda tiksinirim. Size garezim yok Şahsınıza değil sizin gibi yaşayan kadınların hayat biçime lafım.
Ee tavsiyemiz belli. Ama unutma fabrikaları galeri olan adamda tıpkı evli sevgilinin eşini seninle aldattığı gibi aldatabilir. Gönül rahatlığıyla seç birini. Allah ıslah etsin. Akıl fikir versin. İnsanlar yoldan çıkmış vallahi.

Arkadaşlar konuyu iki defa okudum ve anlamayı başardım.Şimdi konu sahibi arkadaş evli bir adamla beraber adam evli olduğu için konu sahibiyle evlilik düşünemiyor ee o zaman da diyor ki seninle ben evlenemiyorum madem o zaman seni sana layık muhafazakar birisiyle evlendiriyim.Şimdi konu sahibi de bize soruyor adam çok zengin fabrikaları var sonuçta iyi bir kısmet ne dersiniz sizce evlilik düşünmeli miyim? Ne diyelim ben midemin bulantısını bastırıp Allah konu sahibini de sevgilisi olacak zatı da ıslah etsin her şeyden habersiz helal süt emmiş kısmet arayan zengin beyefendiyi de bunların elinden kurtarsın diyorum.

olayın devamını okumalısın.şok şok şok..

Şuan soklardayım. Bir sene önce öğrenmiştik sevgilinin evli olduğunu. Ama bu kadarını beklemiyordum.

elmayra ablacım ne kadar saf ve temiz bir yorum yazmışsım :)

adayı bulan - evlı 2 cocuklu d.tünde kılları beyazlamış zampara kızın sevgilisi oluyor

Abla diyenin ağzını yırtarım! Hamile bile olsa :)

Sevgilinin bulduğu adamla evlenmeyi mi kafaya koydun ironi?

Yakışırmı bu yaptıkların sana? Eline mi vurdular ayrılmaman icin. Döt kadar sehirde hic mi duyulmadı senin o kart zamparayla birlikte olduğun.

Bu adam senin kurtuluşun değil idam fermanın.

ne yaşadın arkadaşım? evladını mı kaybettin,küçük yaşta yapayalnız mı kaldın,aç susuz mu yaşadın,ne acısı yaşadın?

hemen de öyle olur siz bilmiyosunuz ama ben neler yaşadım? yaşadığın şeyler bunları haklı mı çıkarır?

ya adam evli sevgilin sana sevgili buluyo sende gelip çok normalmiş gibi konu açıyosun dalga mı geçiyosun,sevgilinin yaptığının bir adı var ama neyse!!!

neymiş o acıların?

senin acıların benim acılarımdan dahamı buyuk ?

benım 3 senelık evlılıgım eskı eısmın ıs arkadasıyla olan ılıskısınden dolayı dogumdan hemen sonra bıttı bıloyormusun

bu kızda bızım evlılıgımızı tedavı surecımızı hersyeımızı bılıyordu tıpkı senın gıbı kucuk o.... du..

oldumu canım iyi geldimi acılarına

bu haytta aşktan daha onemlı seyler var mesela sen namussuz oldugunun farkındamısın vıcdanınında sonsuza dek lekelendı haberın olsun
bu mesajdan sonra banlanacagım üzülmüyorum

Muhteşem bir brezilya dizisi çıkar bu yazıdan...
Bu ne ya? Yazıp çizip eleştirmeyin ben kabul ettim mi diyorsunuz?
O zaman gayet rahatlıkla sevgilinize olur ben bu adamala görüşebilirim de diyebilirsiniz nasıl olsa mideniz kaldırıyor da o evleneceğiniz adama yazık değil mi? siz onun hayatını çalmayacak mısınız? bunun hesabını nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? ya da düşünüyor musunuz?

son derece yanlış anlamışsınız konuyu. kısacA
erkek arkadaş evli ve çocuklu.6 yıldır beraberler.
ve bu erkek arkadaş , konu sahibine bir arkadaşını yapmak istiyor. yani hem devam edecekler. hemde ele gitmesin sevgilisi olayı

2. kadın olmayı kabul etmiş bir şahıs kendi evliliğinde 2. kocayı da ister.

aslında ne yapacağı belli sadece çekingen bi insanmış nasıl dermiş tamam görüşelim diye

kızımız bu iğrençlikten utanmıyo ama bunu demeye utanıyo

ne ironik dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…