- Konu Sahibi ironihayat
-
zavallı adam koluna namazlı niyazlı düzgün hanımı kafasına da boynuzları taktıracak
bi taşla kuş katliamı
Gözünüzü seveyim biri cevap versin yaaaa,şoklardayımmmmmmm,yok artıkkk,yuhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın kızlar. fikrinizi almak istiyorum.
26 yasındayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberiz ama evlilik gibi bir durum söz konusu değil. özel sebepler sormayın lütfen. ailem evlenmemi istiyor yasım gecmeden yas ılerledıkce cocuk bakması es adayını secmesı hersey zor olacagını soyluyorlar bana.
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı 34 yasında gayet yakısıklı efendı.benım ailem kapalı bir aile babam elınden kuranını dusurmez sessiz sakin annem desen oda aynı. karsı tarafın aılesıde aynı bu sekıldeymıs zaten bana gosterılen adamda namazlarını kılıyormus ısınden evıne evınden işini bir kışıymıs. şimdi asıl sorunum şu yani ben cekıngen bır ınsanım ben nasıl derim tamam ben gorusmek ıstıyorum diye sanki dilim düğümleniverecekmiş gibi gelıyor. bu ısler nasıl olur.akıl verın bana yaptıgım mantıklımı kafam cok karıstı
Hayatında biri varken baska biriyle mi görüşmek istiyorsun? Bu cok yanlış bir adım olmaz mı?
Erkek arkadaşınla evlenmeme sebebin onun halihazırda evli olması olabilir mi?
olayın devamını okumalısın.şok şok şok..
sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.
olayın devamını okumalısın.şok şok şok..
elmayra ablacım ne kadar saf ve temiz bir yorum yazmışsım :)
adayı bulan - evlı 2 cocuklu d.tünde kılları beyazlamış zampara kızın sevgilisi oluyor
ben kafama koydum burda anlattıklarım sadece yüzeysel yaşadığım dünya kadar acım var ayrılmamanın nedeni sadece ona bağlanmam değil altında çok şey var. belkide kurtuluş olarak gördüm o adamı. devam edin yorunlarınıza lütfen
ben kafama koydum burda anlattıklarım sadece yüzeysel yaşadığım dünya kadar acım var ayrılmamanın nedeni sadece ona bağlanmam değil altında çok şey var. belkide kurtuluş olarak gördüm o adamı. devam edin yorunlarınıza lütfen
son derece yanlış anlamışsınız konuyu. kısacAnasıl yani? ben sizin söylediğinizi doğru anlamadığıma inanmak istiyorum. şunu mu diyorsunuz; hayatımda bir erkek var, 26 yaşındayım. yaşım geçiyor evlenemiyorum diye evlenecek bir kadın arayan birisinin face adresinde gördüm çok beğendim efendi, onla mı evlensem diyorsunuz? arkadaşım allah akıl fikir versin. bu nasıl bir düşünce şekli böyle? gidin yüzünüze bir su çarpın bence kendinizde olarak bunu yazmış olamazsınız. hayatınızdaki adam için çok üzüldüm, ayrılın lütfen adam bunları haketmiyor.
ne yargılayacağız arkadaşm ya,senin gibi evli adamları seviyorum diyen kızların ve evli olup hem evde hem dışarda bir tane olsun diyen adamların yüzünden kaç yuva yıkıldı burada gördük.hadi evli olduğunu bilmeden sevgili olsan neyse de bilerek 6 yıl dayanmak bi de emuhafazakarım namaz niyaz vurgusu yapmak ne yaman çelişki böyle.bazen yuh demek bile basit kalıyor.yani evli adamlarda ne var neleri çekici geliyor ben anlamıyorum bi de çocukları varmış hiç mi korkmuyorsun o çocukların vebalini de alıyorsun.adam zaten belli evde eşi dışarda sen ohh ne ala.neyse ya sen kabul etmişsin eyvallah ama diğer ile görüşeceksen bu evli olandan tamamen ayrıl bence görüşeceğin kişiyi kandırmış olma.
olaya bak..
-muahafazakar namazlı niyazlı bir kızımız
-6 yıldır biri le beraber adam evlenmek istemiyor çünkü evli ve iki çocuğu var
-adam o kadar iyi ki sevgilisine zengin,doktor bi sevgil buluyor git görüş evlen diyor
-kızmız da beni yargılamayın ama ne yapayım diye soruyor
ne kadar normal değil mi,ne kadar fikir verilesi bir konu.Allah'a şükür bazı değerlerimizi yitirmedik hala o yüzden şoktan şoka girerek yorum yapıyoruz kusura bakma konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?