fikirlerinize ihtiyacım varrr

ben de kendimce bir yorum yapayım.

sevgiliniz sizi kendi tanıdığı biriyle evlenmeni sağlayarak seninle görüşmeyi kolaylaştıracak. yani ailen muhafazakar olduğundan e diğer kişi de tanıdığınız olacağından görüşmeniz kesilmeyecek.

diğer yandan da o evli ya, sen de evli olacaksın. şartlar eşitlenecek. ikinizde evliyken eşlerinizi aldatmış olacaksınız.

sadece bir yorum!

pardon pardon. sevgiliniz mi bu adamı size buldu. lütfen hayır deyin. yoksa şuracıkta bayılacağım

Sabah sabah okuduğumu anlamıyorum herhalde,arkadaşlar bi anlatın Allah aşkına. Şimdi evli olan sevgilisi mi bu arkadaşı uygun biriyle evlendirmek istiyor?????????????????????

Gözünüzü seveyim biri cevap versin yaaaa,şoklardayımmmmmmm,yok artıkkk,yuhhhhhhhhhhhhhhh

evet onsuz yapamıyorsun doktorla evlenince nasıl onsuzluğa dayanacaksın haa doğru

6 yıldır nasıl idare ettiyseniz şimdide o şekilde edersiniz...

birde çocukları yüzünden ayrılamıyor demeyin ya çok mu merhametli öyle olsa şuanda yaptıklarını yapmazdı

neler gördük neler duyduk ayrılmak isteyen ayrılıyor daha bebeği anne karnındayken ayrılmak isteyen adamı kimse tutamıyor..

neyse yine diyeceğim Allah size doğru yolu nasip etsin..kalbinizi açsın doğruya

erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı

face adresini gönderen bu adamı tavsiye eden evli sevgili mi,burada bahsi geçen kim?

eğer öyleyse gidip kusacağım,bu kadar dalavereyi bünyem kaldırmadı.bu nasıl bi lişiki insanlar artık çığrından çıkmış ya sevgi saygı bu mu?

Son düzenleme:
bi "yorum" daha geldi aklıma

aşk dediğiniz şey bi süre sonra azaldığı zaman, ya sizi de başkasıyla idare etmeye çalışırsa? ya da diyelim ki ikiniz de boşandınız bi şekilde evlendiniz, siz sevgilinizle evliyken sizi başkasıyla aldatsa bi süre sonra da çocuğunuzla birlikte bi başınıza kalırsanız?

evet o maalesef..
inanılır gibi değil.

Vay arkadaş! Ne insanlar var yahu... Şu kadınlar kulübünde hiçbi şeye şaşırmam artık dediğim anda yeni bi bomba geliyor,bi yaşıma daha girdim... :44:

daha neler duyucaz acaba hem evli çocuklu biriyle berabersiniz hemde 6yıldır hemde bu adam size koca buluo muhafazakar aileye bak sen....
sonra nolucak ben sölüyim sen o adamla evlenirsin sevgilinlede ilişkini kesmezsin gül gibi geçinip gidersiniz hep beraber nolucak canım abdestinde namazında insanlar nasıl olsa bu yaptıkları günah olmaz töbe yarabbim yaaaa sinirlerim tavan yaptııı

Aynen düşünüldüğü,düşünülüp de inanılamadığı gibi. Durum bu!

Erkek arkadaşım dediği adam (!) çevresinden birini ayarlamaya çalışıyor ki rahat rahat oynaşmaya devam etsinler...

yazık olacak göz doktoruna,adam komplolar zincirinin içinde bir paravan olarak kullanılacak yazık ki.

zavallı adam koluna namazlı niyazlı düzgün hanımı kafasına da boynuzları taktıracak

bi taşla kuş katliamı

evet o maalesef..
inanılır gibi değil.

olaya bak..

-muahafazakar namazlı niyazlı bir kızımız

-6 yıldır biri le beraber adam evlenmek istemiyor çünkü evli ve iki çocuğu var

-adam o kadar iyi ki sevgilisine zengin,doktor bi sevgil buluyor git görüş evlen diyor

-kızmız da beni yargılamayın ama ne yapayım diye soruyor

ne kadar normal değil mi,ne kadar fikir verilesi bir konu.Allah'a şükür bazı değerlerimizi yitirmedik hala o yüzden şoktan şoka girerek yorum yapıyoruz kusura bakma konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…