- 10 Eylül 2011
- 5.615
- 22.512
- 598
- Konu Sahibi ironihayat
-
o zaman evlendıgın kocanı sende sevgılınle aldatmaya devam edeceksın
yapma ya kım asktan ölmüş
senı yedekte tutan adamdan kopamıyorsun ne kadar muthüş mufazakar bir aile yapısı evet
Sabah sabah okuduğumu anlamıyorum herhalde,arkadaşlar bi anlatın Allah aşkına. Şimdi evli olan sevgilisi mi bu arkadaşı uygun biriyle evlendirmek istiyor?????????????????????
sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.
pardon pardon. sevgiliniz mi bu adamı size buldu. lütfen hayır deyin. yoksa şuracıkta bayılacağım
pardon pardon. sevgiliniz mi bu adamı size buldu. lütfen hayır deyin. yoksa şuracıkta bayılacağım
Gözünüzü seveyim biri cevap versin yaaaa,şoklardayımmmmmmm,yok artıkkk,yuhhhhhhhhhhhhhhh
evet o maalesef..erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı
face adresini gönderen bu adamı tavsiye eden evli sevgili mi,burada bahsi geçen kim?
eğer öyleyse gidip kusacağım,bu kadar dalavereyi bünyem kaldırmadı.bu nasıl bi lişiki insanlar artık çığrından çıkmış ya sevgi saygı bu mu?
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı
face adresini gönderen bu adamı tavsiye eden evli sevgili mi,burada bahsi geçen kim?
eğer öyleyse gidip kusacağım,bu kadar dalavereyi bünyem kaldırmadı.bu nasıl bi lişiki insanlar artık çığrından çıkmış ya sevgi saygı bu mu?
evet o maalesef..
inanılır gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?