fikirlerinize ihtiyacım varrr

bence muhafazakarlığın vurgulanması bak bak kapalıyız dıye geçinirler ama herşeyde bunlarda çıkar mesajı vermek

böylelıkle muhafazarlık kelimesinin içini boşaltmak

Tüm yorumları okuyamadim içim götürmedi. Nasıl iş bu kardeşim sen evli 2 çocukluğum bir adamla sevgilisin, sevgilin sana koca buluyor. Beddua edilsem edilecek yanı yok. Allah ıslah etsin sizi. Evlenince sevgilinizle görüşmeye devam. Saf temiz insanları böyle böyle pis seylerden haberdar olup evlilik kurumundan da sogutuyorsunuz. Anlamiyorum şu kadınları sevgilisi hele ki eşi olan adamlara neden yapisiyorsunuz. Adam hem karım elden gitmesin rahatım bozulmasi hem de afedersiniz ama cinsel arkadasligi olsun istiyor. Siz de eyvallah diyorsunuz. Sevgi falan değil bu. Düpedüz Sahtekarlık. Üstelik adam size koca buluyor utanmadan ne yapayım diyorsunuz. Yazma bari yazmada bizi de sinir etme. Allah ıslah etsin sizi.

Hayır bence vurgulamasının amacı üstüne çok gidilmesin

ikiside olabılır ama ıkısındede başarılı olamadı bir kere evli bır erkekle olmak ne muhafazakara yakışan bişidir neden açık görüşlü bi insana direk innsana yakışmıycak bı durumdur konu sahıbı bunu düşünebileceiğimizi atladı herhalde

Yok artık daha neler
6 yıllık evli bir adamla beraberlik,öbür tarafta cepte hazır aday olurmu diyen bir düşünce
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..

Bence iki sevgili bu bulunan adaya kapak atma derdin de :) Bulunan aday geçrekten muhafazakar konu sahibi gibi değil ve erkek arkadaşı taktik vermiş tanıdığı için bu hiç bi halttan anlamaz rahat keklersin hem maddi durumu da çok iyi rahat edersin biz yine arada görüşebiliriz diye. Konu sahibi aslında ikisini de rahat idare ettirebilirmiyim acaba diye sorsaydı saha net olurdu sanırım.

Benim anladığım bu yaptığım yorumda bu ne hallere düştük ya ha yaşa yaşayacağını ok senin hayatın ama orada aldatılan bir hemcinsin var şuan kandırmaya çalıştığın kul hakkına girmeye çalıştıığın bir adam var. Başkalarına zarar veriyorsa yaptıkların kusura bakma her şeyi yaşayamazsın işte.

Son düzenleme:

Ha bir de evli sevgilinin kızın talibi ile görüşmesini desteklemesi kısmı var ki, benim orada devreler yandı :111:

Aynen...Ben bunu ikna ederim,senin namuslu olduğuna inandırırım demiştir.
Evli adam hiç sağlam ayakkabı değil.Eski konularda kızın parasını da almış diye okudum.
Belki Cudana'nın dediği gibi,parayı bile düşünmüş olabilir.

Fakat konu sahibi hiç sağlıklı düşünemiyor.
Düşünse zaten bu teklife tepki gösterirdi veya buraya sormaya cesaret edemezdi.
Çok normal gibi algılamış ama olmadığının farkında değil.

Olayın kokusu şimdi çıktı zaten ilk başta evlenemiyoruz özel sebep filan deyince aklıma da direk bu gelmişti.

Rabbim aklımızı kullanmamızı vicdanımızı dinlememizi nasip etsin tabi Allah korkusu vicdan varsa

Konunun fake olmasini bu okuduklarimin dogru olmamasini diliyorum dogruysa cok cirkin cunku aklim tam almadi cok cok kotu

O kadar şaşırdım ki yazacak yorum söyleyecek bir şey bulamadım gerçekten. Rabbim doğru yolu buldursun inşallah.

Olur ikisi de kapak atsınlar. Allah nasılsa verir cezalarını. Ama yazma buraya yüzsuz yüzsuz. Okuduguma pisman oldum. Tüylerim diken diken yemin ederim.Adam zaten pislik de kadın. Dindarmis bir de. Evli adamla yat kalk sonucta adam seni 6 yıl bosuna tutmadı yanında. Sonrada ben ne yapayım de. Utan kendinden. Dese ki adam aşık ben de öyle ama eşini aldatmis olduk bosaniyor ama içim rahat degil hadi Allah sasirtmis deriz. Ama Adam kadına koca buluyor inanabiliyor musunuz kızlar. Küçük olsa ergen olsa yemin ederim yine yol göstermek yardim etmek isterim. 26 yaşında küçük de değil psikolojik sorunu da olabilir doktora gitsin o zaman. Ben de 25 yasindayim depresyon tedavisi gördüm sevgilim gayet düzgün ve psikolojik sorunlarım varken en fazla senin gibi sevgilisi olana evli olana yapışan insanlar yüzünden sevgilime şüphe şüphe mahvoldum. Mahvettiniz dünyayı. Sen dini bırak önce ahlak bilgisi edin. Yarın adam seni evlendirir. evlendigin adamla ortak kullanırlar seni. Alıp satsalar seni ne yapacaksın. Bu kadar mı degersizsin.

Ha bir de evli sevgilinin kızın talibi ile görüşmesini desteklemesi kısmı var ki, benim orada devreler yandı :111:

Asıl ilk mesajının sonu beni delirtti.
Bakınız sanki bu durum çok doğalmış gibi bize soruyor mantıklı mı ? Bu kadar çirkin ahlaka sığmayan bir olayın içerisindeyken çeginenim diyor. İsterim diyemem dilim dolanır diyor. Evli adamla olmayı isterken çekinmemiş dili dolanamamış ama evli adamın ayarladığı namazında niyazında adamla olmak istediğini söylerken çekinirmiş. Sonrada buradaki bütün kadınlar böyle bir durum yaşamış gibi akıl vermemizi istiyor. (tamaman hakaret demekki bu durum kendisi için çok normal. ayrıca ne yaşadığımı ben bilirim psikolojim bozuk tezinide çürütüyor çünkü orada yaptığının hoş olmadığını bildiği mesajını vermişti. )
Ve son cümlesi "yaptığım mantıklı mı?" Evet çok mantıklı. Dünyanın en mantıklı en doğru kararını vermiş

Canım bunu da bilemeyiz ki belki farkındadır bilinçli yapıyordur ya da tam tersi dediğin gibi. Ne karakterler var insan diyemiyorum üzerine alınan alınsın kızan kızsın kusura bakmayın.

ne kadar evli adamlarla takılan kadın varsa sende dahil hepinizin Allah cezasını versin beter olun yalnız başınıza geberin inşş....

ınşALLAH yaptıklarının vebalini hayatında çekmezsin. başkada yorum yapmak istemiyorum..

edit: hoş çeksende bunu hakediyosun!!!

Son düzenleme:
anlamadığım bir durum var
evli olan sevgilisi mi konu sahibine evlenilecek birini tanıştırmayı teklif ediyor yani

yazdığın mesajının hepsini okumak dahi istemedim evli adamla çıkıyorum demen yetti bana insan bu kadar olur iki çocuk yahu baban aynısını annene yapsaydı sen küçükken söyleyeceğim çok şey varda edebim müsade etmiyor siz edepdende anlamazsınız ya size söylüyeceğim tek sey ömür boyu öyle kalın emi
not bekar erkeklerin kökü tükenmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…