Ben de oyle diyorum. Ne hikmetse aklima 14 subattan once ayrilip 14 subat gectikten sonra barisan erkekler geliyor. Arkadasima 24 kasim gectikten sonra arayabilir diyorum :))Sessiz kalsın tabii ki.
Hatta hiç görüşmesin bundan sonra bence
Sanmıyorum. Bu karakterde bir insan "zaten atanamadın, öğretmen değilsin" diyerek zaten geçiştirirdi günü.Ben de oyle diyorum. Ne hikmetse aklima 14 subattan once ayrilip 14 subat gectikten sonra barisan erkekler geliyor. Arkadasima 24 kasim gectikten sonra arayabilir diyorum :))
Bi erkegin benden maddi beklenti icerisinde olmasi benim saygimi bitirir" demis.
Ya aynen. Arkadasim cok zor gunler gecirdi kpss surecinde. Kac defa acillik oldu. Atamayi ucu ucuna kacirdi. Suan ki isini de cok zor buldu. Boyle biri gelince de ofke patlamasi olmus sanirimYeşil pasaport mu derdi
Kızın zaten siniri bozuktur atanamadığından birde basku yapması 1,5 aylık bir insanın kim olursa olsun çekilmez.
Daha şimdiden hayatına burnunu sokuyor sanki fırsat çıktı da gitmedi kız...
Bence ararsa açmasın yaa bulunmaz hint kumaşı sanki
Hic anlamam boylelerini. Kiz zaten ozelde calisiyo o zaman hic gelmeseydiCocuk maasli ogretmen kiz pesinde acikca. ben olsam daha da ustelemem, gereksiz bir tip yani.
Ya aynen. Arkadasim cok zor gunler gecirdi kpss surecinde. Kac defa acillik oldu. Atamayi ucu ucuna kacirdi. Suan ki isini de cok zor buldu. Boyle biri gelince de ofke patlamasi olmus sanirim
Cocuk ayrilmis gibi zaten. Ama hic bisey demeden pat diye mesaji aramayi kesmesi ne ayip ya. Heralde arkadasimin ayrilalim demesini bekliyo. Ben dusuncemi soyluyorum arkadasima. Adam paragozAz bile söylemiş o zaman .
Sıkıntılı zamanlar geçiriyor bir de üzerine saçma sapan bir baskı...
Siz tembihleyin ya ayrılsın yada bir daha kpss konusunu açmayacaksa şekilde birlikte olsun.
bence tamamen maddi beklenti içinde olur manasında olduğunu düşünüyorum ki öyle erkekler var benim param hiç harcanmasın karım ödesin. her yük onun üstünde olsun. kendisi erkeğim diye gezsin moduda tipler var.ortak paylaşma anlaşma ile hallledilecek sorun olmaz fakat erkeklerde de bu tarz benciller var.Yorumum konunun sadece burasına
Ne kadar yanlış bi düşünce tarzı..
Hayat müşterek eşler birlikte çalışıp birbirine destek olmalı ortak yapılması gerekir herşey ne alakası var saygıyla bu işin ? Çok gereksiz ve yanlış bi çıkış olmuş.
Eşimle ikimizde çalışıyoruz ortak kazanıp hayatımızı devam ettiriyoruz benim eşime saygım olmasın mı yada çalışan kadınların eşlerine saygısı olmayacak mı ?
Ya paragözdür değildir 1,5 ayda neyi paylaştılar ki kpss kpss diye tutturuyor.Cocuk ayrilmis gibi zaten. Ama hic bisey demeden pat diye mesaji aramayi kesmesi ne ayip ya. Heralde arkadasimin ayrilalim demesini bekliyo. Ben dusuncemi soyluyorum arkadasima. Adam paragoz
Bu salak eleman devlet su islerinde memur. Iyi bi pozisyonda degil. Arkadasimin da maddi durumu dediginiz gibi hem iyi degildi hem de bunalmisti işsizlikten. Cocuk buna ilk basta atanmayi dusunmuyo musun deyince arkadasim sirf konuyu kapatmak icin "simdi ohal sureci var. Bizim bransta da batida acik yok. Doguya da ailem izin vermiyo" demis. Cocuk ta "kars, ardahan falan olsa yine mi izin vermezler demis hayir demis arkadasim da. Peki evlenince de mi gitmezsin doguya demis. Arkadasim da "hayir ohal kalkmadan, sozlesmeli ogretmenlik kaldirilmadan dusunmuyorum" demis. Bu konusma ta ilk gorusmede olmus. Buna ragmen bu gerizekali gorusmeye devam etti arkadasimla.Ya paragözdür değildir 1,5 ayda neyi paylaştılar ki kpss kpss diye tutturuyor.
Ne iş yapıyor bu eleman merak ettim.
Bir de zaten atanırsa tut ki çok uzak bir şehre gidecek kız ne yapacak o zaman hemen evlenelim mi diyecek onun yerini mi yapıyor? Arkadaşınız muhtemelen maddi olarak sıkıntılıdır, genelde dersane kolej özel sektör olunca sigorta bile yatırmadan en az 12 saat yeni mezun çalıştırırlar bekle kadroya alıcaz seni diye .
Tamam desen ki ya bitanem çok çalışıyorsun para da alamıyorsun çok üzülüyorum tamm ama yapılabilecek bir şey var mı yok , ha deyince atanabiliyor musun yok. Varsa bir torpili bulsun kız istediği şehirde öğretmenlik yapsın, ileride ayrılsalar bile dünyanın en büyük iyiliğini yapmış olur.
Öyle bir durum yoksa daha bu kadar kısa zamanda kızın hayatına yön verme adı altında karışabiliyorsa ileride sen atanamıyorsun otur evde hiç çalışma diyecek....
EKLEME: hiç bitti diye aramasına bile gerek yok, aramasında görüşmek isterse görüşmesinde...
Ooo benim gorustugum bi cocuk ilk gorusmede kriterlerden bahsederken bana "ortak hesap" dedi. Maas karti bende olur dedi. Insanin nasil saygisi bitmesin boyle tiplere karsibence tamamen maddi beklenti içinde olur manasında olduğunu düşünüyorum ki öyle erkekler var benim param hiç harcanmasın karım ödesin. her yük onun üstünde olsun. kendisi erkeğim diye gezsin moduda tipler var.ortak paylaşma anlaşma ile hallledilecek sorun olmaz fakat erkeklerde de bu tarz benciller var.
bencede olmaz öyle yav kadını çalıştırmaya ırgat mı almış?böyle bir şeyi ben kocamın ailesinde görüyorum.kocamla kesemiz ayrı onun işine gelen kısmı ben kendi ihtiyaçlarımı giysi ilaç ulaşım yemek kendim karşılıyorum ondan bişey istemiyorum.o sadece aksamdan akşama 20-30 tl olan su elektrik doğal gazı ödüyor.paylaştık sayılır doğal gaza da gırıldıyor.yarısını ödeyecem dedim yine yaranamadım bakalım gelecek aya ne olacak.Ooo benim gorustugum bi cocuk ilk gorusmede kriterlerden bahsederken bana "ortak hesap" dedi. Maas karti bende olur dedi. Insanin nasil saygisi bitmesin boyle tiplere karsi
Ooo benim gorustugum bi cocuk ilk gorusmede kriterlerden bahsederken bana "ortak hesap" dedi. Maas karti bende olur dedi. Insanin nasil saygisi bitmesin boyle tiplere karsi
Bu salak eleman devlet su islerinde memur. Iyi bi pozisyonda degil. Arkadasimin da maddi durumu dediginiz gibi hem iyi degildi hem de bunalmisti işsizlikten. Cocuk buna ilk basta atanmayi dusunmuyo musun deyince arkadasim sirf konuyu kapatmak icin "simdi ohal sureci var. Bizim bransta da batida acik yok. Doguya da ailem izin vermiyo" demis. Cocuk ta "kars, ardahan falan olsa yine mi izin vermezler demis hayir demis arkadasim da. Peki evlenince de mi gitmezsin doguya demis. Arkadasim da "hayir ohal kalkmadan, sozlesmeli ogretmenlik kaldirilmadan dusunmuyorum" demis. Bu konusma ta ilk gorusmede olmus. Buna ragmen bu gerizekali gorusmeye devam etti arkadasimla.
Benim gorustugum cocuk o ev islerinde bana yardim ederse maas kartini o hakedermis. Inanin cumlesi aynen boyleydi :) arkadasim da uzgun ama sogudu.ohaa yaabu ne yüzsüzlük nasıl bir özgüven... neyse ki daha ilk görüşmede dürüst olup söylemişte direkten dönmüşsünüz.
gerizekalı
engellesin bence her yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?