Fikirlerinize o kadar ihtiyacım var ki..

Benim de böyle bir görüştüğüm vardı. İlk ayımızda ben ona sırılsıklam aşıkken o bilgisayarında eski kız arkadaşının fotoğraflarını saklıyordu, ben bulunca da "Durmasında bi sakınca görmedim" demişti. Sonra bi gün bana "Senin yanında boş bulunup önümüzden geçen bi kıza baksam kızar mısın" gibi gerizekalıca bi soru sormuştu. Üstünden yıllar geçti ama hala unutamıyorum, çünkü öyle bi insanla görüşmeye devam ederek kendimi çok küçültmüştüm.
Siz açık saçık fotoğraflar deyince birden bunları hatırladım. Ben bu kişiyle yaklaşık 3-4 yıl görüştüm ama şunu söyleyeyim ona hiçbir zaman güvenemedim. Sonra atandım göreve başladım çok şükür ki Rabbim yardım etti ufkum açıldı ve kendimi ondan kurtardım. Şimdi çok şükür mutlu bir evliliğim var.
O yüzden hiç üzülmeyin, geçiyor hatta geçsin ki hak eden birine verin sevginizi.

Bunu bilerek yapmıyorum, yemek yiyemiyorum, hep bir tokluk hissi, hep bir mide bulantısı.
Kaç yıllık ilişki?
3-4 gün önce bende ciddi olan ilişkimi bitirdim. Oğlanın bizde gelip kalmışlığı bile vardı,ailelerimiz biliyordu yani.
Ama umursamaz oluşu,sorumluluk alamayacak kadar kaypak oluşu sevgimi tüketti.
Öncelikle ondan haber almayı kes,kesinlikle iletişim kurma. Hatta her yerden engelle,ortak arkadaşlarınızdan da onun hakkında bilgi almaya çalışma. Eski hatırlarınızı çöpe at gitsin. Unutman daha kolay olacaktır. Ayrıldığın için beynin hep mutlu anıları hatırlayıp seni daha çok üzecektir,kötü yönlerini seni bir anda ortada bırakışını düşün,bu acıda zamanla geçer. Max 1 hafta sonra "oh kurtuldum" diyeceksin.

Hiçbir hesabımda yok şuan zaten.Ama uzaktan izlediğine eminim.

27 yaşındayım ve hayattan bir beklentim kalmadı, çok büyük hevesle bu yola çıkmıştım, uzun zaman kimseye duymadığım hislerle başlamıştım. Artık hayattan bir beklentim bile kalmadı.

27 yaşındayım ve hayattan bir beklentim kalmadı, çok büyük hevesle bu yola çıkmıştım, uzun zaman kimseye duymadığım hislerle başlamıştım. Artık hayattan bir beklentim bile kalmadı.
Bütün hayatınızı bir insana bağlamak ne kadar doğru? Sağlığınız ve aileniz gibi şükretmeniz gereken birçok şey vardır diye düşünüyorum. Böyle zamanlarda insan yüreğine söz geçiremiyor biliyorum ama toparlanmak için bir adım atmanız gerek. Bu adımı siz atmazsanız dışarıdan hiç kimse bir şey yapamaz.

Bir türlü toparlanamıyorum, bu durumu mantığıma da açıklayamıyorum. İlk adımı nasıl atacağım, nasıl toparlanacağım bilmiyorum.

Dengesiz ruh hastası herifin teki.Böyle biriyle değil evlilik,arkadaş olmayı bile düşüneyim deme. Seni zerre hakettiğini düşünmüyorum.İlerde daha vahim şeyler yaşayıp ayrılmaktansa,şimdi bitsin.

Bütün gücünü cesaretini topla. Asıl sen onu heryerde sil engelle.Bi bu erkek mi kaldı dünyada aç gözünü beynini. Hayatını bu adamla perişan eder, gözünde yaş yanında bi çocukla baba evine dönünce işte o zaman keşke zamanında bunu başımdan defetmediğin için bin pişman olursun. Yol yakınken kurtul. Akıl ve ruh sağlığın kendin için yap.

Evet senin için yanlış biri, sevmiş de olabilirsin. Bu bi hata sadece ve o hatadan vazgeçip dön. Herkes hepimiz hata yaparız. Yanlışı farkedin o yoldan erkenden dönmek mesele.Bütün fotoları sil, hesaplarını kapa, numaranı değiştir, imkanın varsa mekan değiştir, unutmak için elinden geleninde fazlasını yap ama onu hayatına geri alayım deme.Gece gündüz haftalarca ağla, elbet geçer soğur içindekiler. Hayatını karartma.

Aynı hatayı yaşayıp, hatadan vazgeçmiş, iyikide bitirmişim kurtulmuşum ondan diyen biri olarak sana tavsiye veriyorum.

Çoğu kişi heralde hiç aşk acısı çekmediğinden bazı şeyleri bilemiyor. Sonuçta bazı şeyler yaşamadan anlaşılmıyor. Bence siz de arkadaşlarınızla takılıp eğlenmenize bakın. Bu süre zarfında belki onu unutur kendiniz istemezsiniz. Olmaz demeyin oluyor. Ama eğlenmenize bakın. Hikayelerinize bakıyormuş siz de paylaşın. Evde bu halde oldugunuzu bilen biri zaten hiç dönmez

Bu soruyu başka biri bana sorsa, ben de aynı cevabı verirdim. Teşekkür ederim.

Bu halde olduğumu tabii ki bilmiyor, o tarz şeyler paylaşmadım.

Bu soruyu başka biri bana sorsa, ben de aynı cevabı verirdim. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Aynı şeyleri daha fenasını ben yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Şuan düşünüp neler de yaşamışım diyorum.Zamana bırak. Zamanla herşey çok daha güzel oluyor. İnan güven bana. Sevgiler.

Valla açık saçığını bilemem de tanımadığı kadınları ekleyip duran adamın hesabını temizlettirene kadar, benim bu kafada biriyle ne işim olur diye düşünüp, hiç böyle insanlara bulaşmazsanız daha mutlu olursunuz bence. Birbirine uygun olmayan iki insan bir araya geliyor, sonra birbirlerine yeni bir şekil vermeye çalışıyor. Sonuç böyle hüsran... Bir de kime süsleniyorsun diye bağıracak ha, yahu sen ne demek istiyorsun, beni neyle itham ediyorsun, ahlakıma hakaret mi ediyorsun diyemediniz mi bu sapık kerkeneze? Geri dönsün mü istiyorsunuz? Niye? Çok mu hoşunuza gidiyor saygı görmemek, hükmedilmek? Böylesi kapınızda yatsa, kul köle olsa sümüğünüzü vermemeniz gerekir.

Size değer vermiyor , vakit ayırmıyor. Demek ki sizi sevmiyor, sizi kaybetmekten korkmuyor. Siz neden korkuyorsunuz?

Yol yakınken bırak gitsin ilerde daha çok canını yakar.seninse döner gelir ki.bence gözü dışarda şahsın bi cacık olmaz

Sana erkek mi yok ya. Azcık kinlen. Beni istemeyen için ben neden üzülüyrum dıye. Evde oturma süslen püslen arkadaslarjnla gez. Zaten gözü dısarda olandan hayır gelmez. Evlensende boynuz yersın. Aileme ne dicem deme. evlenip aile kapısına gelmekten daha iyidir. Alahın sevdıgı kulusunki şimdiden gösteriyo sana gidişatı. Bi dahakı ilişkinde doymuş bir erkekkle beraber ol. Emin ol daha iyi olacak.

Kendinize biraz olsun saygınız olsun lütfen ya. Çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca.
"Hayattan beklentim kalmadı" ne demek?
"Sen kime süsleniyorsun" diyebilecek kapasitedeki biri için üzülmek ne demek?

Tamam biz de aşk acısı çektik ama değmeyecek saçma sapan tipler için kendini böyle harap eden kadınları hiç anlamıyorum.
Böyle bir ilişkiyi sizin bitirmiş olmanız gerekiyordu, hem de "pardon da sen kim köpeksin" diyerek.
Üzülecekseniz "böyle bir çapsızı terk eden neden ben olmadım" diye üzülün. Üzülecek başka bir şey yok çünkü.

Seninle birlikte ama gozu hala dışarda. Bu aldatma ihtimalini güçlendiriyor. Ve diger etkenler seni mutsuz edecegi yönde.
Once kendini toparla. Ailene kendin hazir olmadan nasil diyeceksin.

Anladigim kadariyla sende bitmesini istemiyorsun. Bunca üzüntün o olmazsa ben naparim düşüncesi. Senide incitmis fazlasiyla. Duzeltmeye kalksan gururun daha da kırılacak. Suan ortada söz nişan yokken atlatmaya bak. Sonrasinda istesende kurtulamiosun. Kurtulan var ama bende onu beceremedim. Ailenede söz tarihi ertelendi vs bisey de. Ozamana kadar da alttan alttan bu çocuğun huylarini anlat aileye. Başta herkes şeker şerbet. Bu aileler bi alem zaten. İnsanlarin birde gercek yüzleri var

normalde böyle bi durumda uzak dur unutmaya calıs derdim ama niye bilmiyorum içimden bi ses geri dönerse kabul etmen gerektiğini söylüyor seni tanımıyorum bile ama inan bende anlamadım niye böyle düşündüğümü

bende şuan sizinle aynı psikolojideyim ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum yaşamayan anlamıyor bunun zorluğunu ama zamandan başka birşey de çözemiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…