- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi HassasPanda
-
Kaç yıllık ilişki?Bunu bilerek yapmıyorum, yemek yiyemiyorum, hep bir tokluk hissi, hep bir mide bulantısı.
Hiçbir hesabımda yok şuan zaten.Ama uzaktan izlediğine eminim.Kaç yıllık ilişki?
3-4 gün önce bende ciddi olan ilişkimi bitirdim. Oğlanın bizde gelip kalmışlığı bile vardı,ailelerimiz biliyordu yani.
Ama umursamaz oluşu,sorumluluk alamayacak kadar kaypak oluşu sevgimi tüketti.
Öncelikle ondan haber almayı kes,kesinlikle iletişim kurma. Hatta her yerden engelle,ortak arkadaşlarınızdan da onun hakkında bilgi almaya çalışma. Eski hatırlarınızı çöpe at gitsin. Unutman daha kolay olacaktır. Ayrıldığın için beynin hep mutlu anıları hatırlayıp seni daha çok üzecektir,kötü yönlerini seni bir anda ortada bırakışını düşün,bu acıda zamanla geçer. Max 1 hafta sonra "oh kurtuldum" diyeceksin.
27 yaşındayım ve hayattan bir beklentim kalmadı, çok büyük hevesle bu yola çıkmıştım, uzun zaman kimseye duymadığım hislerle başlamıştım. Artık hayattan bir beklentim bile kalmadı.Benim de böyle bir görüştüğüm vardı. İlk ayımızda ben ona sırılsıklam aşıkken o bilgisayarında eski kız arkadaşının fotoğraflarını saklıyordu, ben bulunca da "Durmasında bi sakınca görmedim" demişti. Sonra bi gün bana "Senin yanında boş bulunup önümüzden geçen bi kıza baksam kızar mısın" gibi gerizekalıca bi soru sormuştu. Üstünden yıllar geçti ama hala unutamıyorum, çünkü öyle bi insanla görüşmeye devam ederek kendimi çok küçültmüştüm.
Siz açık saçık fotoğraflar deyince birden bunları hatırladım. Ben bu kişiyle yaklaşık 3-4 yıl görüştüm ama şunu söyleyeyim ona hiçbir zaman güvenemedim. Sonra atandım göreve başladım çok şükür ki Rabbim yardım etti ufkum açıldı ve kendimi ondan kurtardım. Şimdi çok şükür mutlu bir evliliğim var.
O yüzden hiç üzülmeyin, geçiyor hatta geçsin ki hak eden birine verin sevginizi.
Bütün hayatınızı bir insana bağlamak ne kadar doğru? Sağlığınız ve aileniz gibi şükretmeniz gereken birçok şey vardır diye düşünüyorum. Böyle zamanlarda insan yüreğine söz geçiremiyor biliyorum ama toparlanmak için bir adım atmanız gerek. Bu adımı siz atmazsanız dışarıdan hiç kimse bir şey yapamaz.27 yaşındayım ve hayattan bir beklentim kalmadı, çok büyük hevesle bu yola çıkmıştım, uzun zaman kimseye duymadığım hislerle başlamıştım. Artık hayattan bir beklentim bile kalmadı.
Bir türlü toparlanamıyorum, bu durumu mantığıma da açıklayamıyorum. İlk adımı nasıl atacağım, nasıl toparlanacağım bilmiyorum.Bütün hayatınızı bir insana bağlamak ne kadar doğru? Sağlığınız ve aileniz gibi şükretmeniz gereken birçok şey vardır diye düşünüyorum. Böyle zamanlarda insan yüreğine söz geçiremiyor biliyorum ama toparlanmak için bir adım atmanız gerek. Bu adımı siz atmazsanız dışarıdan hiç kimse bir şey yapamaz.
Dengesiz ruh hastası herifin teki.Böyle biriyle değil evlilik,arkadaş olmayı bile düşüneyim deme. Seni zerre hakettiğini düşünmüyorum.İlerde daha vahim şeyler yaşayıp ayrılmaktansa,şimdi bitsin.Olduğu gibi anlatıyorum. Ciddi ve güzel bir ilişkim vardı, son 20 gündür ilişkimiz sallantıdaydı, ilk haftamızda bile yabancı açık saçık kızlar sildirdim hesabından, en son yine aynı şey olunca tartıştık ve o gün bugündür ilişkimiz sallantıya girdi.Benim profilimde resim bile barındırmayan,kime süsleniyorsun diye bağıran adam, bu sebepten bu halde geldi. Arkadaş gibi konuşmaya başladık.
Son zamanlarda hiç görüşemiyorduk, üç gün duramayan kapıma gelen adam artık arkadaşlarıyla pikniği bana tercih eder olmuştu. Cuma günü aradım, net ol, ya seninle yapamıyorum de, ya da yeniden başlayalım el ele verip dedim.
Birden bire sinirle yapamıyorum oldu mu diye, oldu deyip sessizce kapattım.O sinirle beni heryerden sildi, eşyalarını göndereceğimi söyledim, istemedi. Şimdi watsapptan hikayeme bakıyor, uzaktan takip ediyor ama gelmiyor.
Hem özlüyorum, hem hala seviyorum. Ailelerin haberi vardı, mayısta sözümüz vardı, aileme ne diyeceğimi de bilmiyorum. Bir türlü toparlanamıyorum. Üç günde beş dilim kepek ekmeği yiyebildim, o da antidepresan içebilmek için, zorla.
Allah ım bana güç ver diye dua ediyorum sadece. Sürekleri ağlama nöbetleri geçiriyorum, oturduğum yerde durup dururken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
Sevmek çok lanet birşey, biliyorum neyin ne olduğunu ama kendime engel olamıyorum,unutamıyorum, gözüm kulağım hep telefonda.Saçma bir şekilde geri dönsün istiyorum. Geri döner mi onu da bilmiyorum. Lütfen kınamadan cevap verin, çünkü yeterince kırgın ve üzgünüm.
Çok teşekkür ederim.
Bu soruyu başka biri bana sorsa, ben de aynı cevabı verirdim. Teşekkür ederim.Dengesiz ruh hastası herifin teki.Böyle biriyle değil evlilik,arkadaş olmayı bile düşüneyim deme. Seni zerre hakettiğini düşünmüyorum.İlerde daha vahim şeyler yaşayıp ayrılmaktansa,şimdi bitsin.
Bütün gücünü cesaretini topla. Asıl sen onu heryerde sil engelle.Bi bu erkek mi kaldı dünyada aç gözünü beynini. Hayatını bu adamla perişan eder, gözünde yaş yanında bi çocukla baba evine dönünce işte o zaman keşke zamanında bunu başımdan defetmediğin için bin pişman olursun. Yol yakınken kurtul. Akıl ve ruh sağlığın kendin için yap.
Evet senin için yanlış biri, sevmiş de olabilirsin. Bu bi hata sadece ve o hatadan vazgeçip dön. Herkes hepimiz hata yaparız. Yanlışı farkedin o yoldan erkenden dönmek mesele.Bütün fotoları sil, hesaplarını kapa, numaranı değiştir, imkanın varsa mekan değiştir, unutmak için elinden geleninde fazlasını yap ama onu hayatına geri alayım deme.Gece gündüz haftalarca ağla, elbet geçer soğur içindekiler. Hayatını karartma.
Aynı hatayı yaşayıp, hatadan vazgeçmiş, iyikide bitirmişim kurtulmuşum ondan diyen biri olarak sana tavsiye veriyorum.
Bu halde olduğumu tabii ki bilmiyor, o tarz şeyler paylaşmadım.Çoğu kişi heralde hiç aşk acısı çekmediğinden bazı şeyleri bilemiyor. Sonuçta bazı şeyler yaşamadan anlaşılmıyor. Bence siz de arkadaşlarınızla takılıp eğlenmenize bakın. Bu süre zarfında belki onu unutur kendiniz istemezsiniz. Olmaz demeyin oluyor. Ama eğlenmenize bakın. Hikayelerinize bakıyormuş siz de paylaşın. Evde bu halde oldugunuzu bilen biri zaten hiç dönmez
Rica ederim. Aynı şeyleri daha fenasını ben yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Şuan düşünüp neler de yaşamışım diyorum.Zamana bırak. Zamanla herşey çok daha güzel oluyor. İnan güven bana. Sevgiler.Bu soruyu başka biri bana sorsa, ben de aynı cevabı verirdim. Teşekkür ederim.
Yol yakınken bırak gitsin ilerde daha çok canını yakar.seninse döner gelir ki.bence gözü dışarda şahsın bi cacık olmazOlduğu gibi anlatıyorum. Ciddi ve güzel bir ilişkim vardı, son 20 gündür ilişkimiz sallantıdaydı, ilk haftamızda bile yabancı açık saçık kızlar sildirdim hesabından, en son yine aynı şey olunca tartıştık ve o gün bugündür ilişkimiz sallantıya girdi.Benim profilimde resim bile barındırmayan,kime süsleniyorsun diye bağıran adam, bu sebepten bu halde geldi. Arkadaş gibi konuşmaya başladık.
Son zamanlarda hiç görüşemiyorduk, üç gün duramayan kapıma gelen adam artık arkadaşlarıyla pikniği bana tercih eder olmuştu. Cuma günü aradım, net ol, ya seninle yapamıyorum de, ya da yeniden başlayalım el ele verip dedim.
Birden bire sinirle yapamıyorum oldu mu diye, oldu deyip sessizce kapattım.O sinirle beni heryerden sildi, eşyalarını göndereceğimi söyledim, istemedi. Şimdi watsapptan hikayeme bakıyor, uzaktan takip ediyor ama gelmiyor.
Hem özlüyorum, hem hala seviyorum. Ailelerin haberi vardı, mayısta sözümüz vardı, aileme ne diyeceğimi de bilmiyorum. Bir türlü toparlanamıyorum. Üç günde beş dilim kepek ekmeği yiyebildim, o da antidepresan içebilmek için, zorla.
Allah ım bana güç ver diye dua ediyorum sadece. Sürekleri ağlama nöbetleri geçiriyorum, oturduğum yerde durup dururken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
Sevmek çok lanet birşey, biliyorum neyin ne olduğunu ama kendime engel olamıyorum,unutamıyorum, gözüm kulağım hep telefonda.Saçma bir şekilde geri dönsün istiyorum. Geri döner mi onu da bilmiyorum. Lütfen kınamadan cevap verin, çünkü yeterince kırgın ve üzgünüm.
Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?